240

Анонимен

преди 13 години

nemoga we psiho

239

Анонимен

преди 13 години

Ето това са ислямистите - диваци и варвари. Нека това бъде за урок и НИКОГА НА НЕ ДОПУСКАМЕ В ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ АЗИАТСКИ И МЮСЮЛМАНСКИ ДЪРЖАВИ КАТО ТУРЦИЯ НАПРИМЕР.

238

Анонимен

преди 13 години

Хем я омъжили насила за някаква гнусна ***, хем недоволни, че го убила и му кръшкала..

237

Анонимен

преди 13 години

о,там е страшно за прегришения.ми пу.....е им не мухлясват ли.

236

Анонимен

преди 13 години

Иранска телевизия излъчи "изповед" на жената, осъдена на смърт чрез пребиване с камъни.Сакинех Мохамади Аштиани призна в предаване на един от водещите ирански канали за приписваната й изневяра и за връзка с убийството на съпруга й, извършено от нейния братовчед. Той, според обвинението, й е любовник.Преди дни чрез посредник Аштиани каза на западни медии, че обвинението за съучастие в убийство е свалено. По телевизията обаче разказа, че първо приела предложението на братовчед й за шега. Той влезе в живота ми, плени ме с думи и ми каза: "Ще го убия заради теб, той е толкова лош човек. Аз ще се грижа за теб".dnes.bg/world/2010/08/12/tv-izpoved-na-irankata-osydena-na-prebivane-s-kamyni.96431

235

до ПРАВ СИ

преди 13 години

Жената не е извършила никакво убийсто - за убийство в Иран наказанието е както в САЩ - смърт. Ако беше убила отдавна да бяха я обесили. Замеряне с камъни не значи смърт! Няма палачи "камънохвъргачи", а се оставя народа да я замеря - жената може да се измъкне и ако успее се опрощава. На практика такава присъда сега в Иран не би завършила със смърт - народа там не е фанатизиран и е доста интелигентен и ненавижда ислямския режим. Всичко е шум защото не си дават петрола иранците.

234

ВИЛИ

преди 13 години

горката жена,какъв закон,а тук у нас гола да се разсъблечеш с който и да е ,с политик и клошар те издигат в култ,защото няма справидливост-закон.

233

ПРАВ СИ

преди 13 години

До ПУРКОПрав си, и за това тук има толкова голям протест и се извежда на предна линия прелюбодействието а не убийството което е извършено от жената. Но ако същите закони важеха в България сега щяхме да сме длъжни да внасяме нежни половинки от други страни...Българката без хляб,вода,деца може но без..(ти си знаеш) не може и то ако има възможност по няколко пъти на ден с няколко ръзлични мъжаги..Тогава са много щастливи...К)*** НАСКАЧАХА ДА БРАНЯТ СЕБЕПОДОБНАТА КАТО ЗАБРАВИХА ДАЖЕ,ЧЕ ТЯ Е УБИЛА

232

Гошко до Тошко

преди 13 години

Не пише, че е убила мъжа си, защото не го е убила. Признала си е, че само е изневерила и е осъдена за изневяра на убиване с камъни, а не за убийство - такива за ислямските закони. Това се случва често в ислямските държави например в Саудитска Арабия редовно убиват прелюбодейците, но там може и правозащитниците не смеят да гъкнат защото Саудитска Арабия са съюзници на САЩ, значи и на нас, но в Иран не може, защото не ни дават петрола си и скоро ще ги бомбим както в Ирак за да им гепим петрола.

231

Ами така е...

преди 13 години

Не всеки народ приема съпругите,снахите и дъщерите им да лягат под всеки срещнат какато примерно е в някои новоизлюпени членки на ЕС....нО НЕ ТАМ Е ВЪПРОСА, ВЪПРОСЪТ Е,ЧЕ Е УБИЛА ЧОВЕК И ЩЕ ПЛАТИ СЪС СВОЯ-ТОВА Е...ЩЕ Я ОБЕСЯТ С КРАН НА ЦЕНТЪРА НА ГРАДА ЗА НАЗИДАНИЕ И ВИЖТЕ ДАЛИ НЯКОЙ/Я ЩЕ СЕ УСМИЛИ ДА ГО НАПРАВИ ПАК.Вие какво искате да е както в България,днес в ареста а утре на свобода ``поради недостатъчни доказателстваи пълен портфейл``.Когато има смъртни случаи в страната сами ревете-СМЪРТ...

230

Пурко

преди 13 години

Ако в България ги имаше иранските закони жените ни щяха да се броят на пръсти!!!

229

Анонимен

преди 13 години

Диваци!!!

228

Е и?

преди 13 години

до тошо Тошко в моя край угоените телета също ги наричат на това име, сега да седна да ти обеснявам,че животът си е живот,та бил на съпруг или неизвестен. Тази история е стара и от там знам,че е осъдена на смърт за убийство. Има ли значение кого и как е убила? Ама си тошко.В новината пише,че няма да я замерват с камъни а ще я бесят,ти оставаш в началото на новината-не си се доразвил да схванеш целият текст.Отнела е човешки живот ще плати със своя - и в САЩ е така, нали знаеш? Или пак не схвана?

227

Яростен

преди 13 години

до: свирепМного си цивилизован и образован приятелче. Дилемата е следната твоята половинка заедно с любовника си се разбират и ти виждат сметката...На другия ден те погребват, какво присъда биха искали твоите близки за извършителите на деянието.. Или ти мислиш,че в цял свят е както във вашата ***-трепеш,убиваш, крадеш, куче влачи дири няма и пак на свобода..Има и страни в които законите важат,примерно и в САЩ също. А за Турция не говори, твърде си нищожен да говориш за нея...Ресто не хваща..

226

Тошко

преди 13 години

"Иранката, която беше осъдена на смърт чрез замеряне с камъни заради прелюбодейство, ще бъде обесена за убийство, съобщи правозащитна организация, цитирана от Ройтерс."Никъде не пише че е убила мъжа си?????????

225

Скъпа редакция

преди 13 години

Когато давате една новина вникнете в съдържанието и. Жената е осъдена на смърт не за прелюбодейство а за това,че в съюз с любовника си и убила съпруга си.Другата смъртна присъда(за прелюбодействие) ще се преразгледа.Съвсем справедливо е който е отнел живота на друг да плати със своя.Не забравяйте така е и в най-демократичната държава на света Съединените Американски Щати.Първо ще мислиш и тогава ще убиеш.Понимаеш? Отнел си чужд живот даваш своя..А на тези които лаят срещу Исляма-жалки сте..

224

ГОЛЯМ СЕЛЯНИН

преди 13 години

ААА САМО НЕ ЛОШО ЗА БАХУРА !!!! НАЙ-ХУБАВОТО НЕЩО.....И ПЛАНЕТА АМА HD

223

Тошо

преди 13 години

Да като Джурасик Парк, ама бая тел ще трябва. Това са 10 държави. То те само бомби могат да правят, опиум да пушат и да убиват жени с камъни.

222

Свиреп

преди 13 години

Егати варварите са тези ... ама какво да се учудваме. Съвсем малко по на юг, в държава която иска да бъде част от ЕС, баща зарови ЖИВА 16-годишната си дъщеря, защото говорила с момче ?! Тези трябва да се оградят с триметрови мрежи и да се охраняват като маймуни !

221

Еи урод

преди 13 години

вземи си наври нещо знаеш къде.... *** смотана. Гледай ти да не лежиш някъде премазан, пичлиме смотано.