24

анонимен

преди 13 години

все бях виждал ама такъв *** човек,откаде са го изгонили тоя бе тоя Борисов от *** махала да беше ги намирал по хубави хора щеше да намери,ха,ха

23

Я

преди 13 години

Игнатов няма ли да си признае най-накрая!Целия цирк е да се пренасочат първокурсниците към НБУ.Иначе губят една година.А в тази криза-и малко помощ има огромен ефект за частните структури.

22

Азъ

преди 13 години

Дянков,недоучена тикво,само банките и лихварите управляват парите.Другите ги използват за платежно средство!

21

анонимен

преди 13 години

абе Дянков що не взе да управляваш на някой ВУЗ парите ими стана финансов министър да управляваш държавните

20

Принцеса

преди 13 години

Криза е и парите не стигат. Това е така. Бяха казали, че парите, предвидени за образование, са също толкова на брой, колкото са били и преди. Но в същност става така, че студентите са повече, защото университети като СУ и УНСС нарочно приемат повече студенти, за да получават повече пари от държавата. После ще ми претендират, че били елитни и че там се влиза трудно, но това е друга тема. Трябва според мен да не приемат толкова много студенти и наистина да се учат да управляват по-разумно порите с

19

Спонги

преди 13 години

Дянков отново бълва невъзпитани "смешки". Не препоръчвал да се местят в СУ.Та този университет и Медицинският Университет в София са най-престижните ни висши училища. В УНСС студентите се мяркат по три пъти в семестъра. Там е обичайна практика да си купиш изпит. Дянков отново не е в час.

18

Гост

преди 13 години

Според мен министера си говори така лицемерна демагогия, науката е нещо консервативно. Откакто има писменост, учителя показва, ученика повтаря, само са се сменили техническите средства от тебеширена дъска на мултимедийни проектори, но принципа си един и същ. Всичко останало си е производство на електорат и не мислещи гласоподаватели

17

Анонимен

преди 13 години

Браво Дянков!!!

16

aaa

преди 13 години

ОСТАВКА !!! ОСТАВКА !!! ОСТАВКА !!! ОСТАВКА !!! ОСТАВКА !!! ОСТАВКА !!!Ходи си в USA !!! Ходи си в USA !!! Ходи си в USA !!!

15

илия

преди 13 години

от "умния" Дянков според който преди 1500 години излезнахме от кризата и износа ни стана колкото износа на Китай и Индия взети заедно, та от "умния" Дянков мнение не щем...

14

Анонимен

преди 13 години

Ето това правят хората на запад.... Ама ние сме на изток и премиер ни е милиционер-пожарникар... Първо трябва да се храни МВР-то, а за образование...... ами то в МВР-то не им трябват образовани хора!!!

13

Анонимен

преди 13 години

Абе, Дянков, к'ви пари?Тия, дето ще им стигнат колкото за парното?А за милиционерите, дето управляват парите за "отличен" - цял милиард!Аре у лево!

12

Анонимен

преди 13 години

Някой няма ли да му обясни на тоя, че университетите не са банки, тяхната роля е да обучават не да управляват пари. Необходимите пари за образование са грижа на бюджета.

11

Анонимен

преди 13 години

Браво на студентите, дано да ги чуят. Това, което се случва с образованието в България е просто безобразно. Бойко, какво стана с обещанието, че образованието ще му е сред топ-приоритетите?!!! Но пари за МВР винаги има?!!!

10

Иван

преди 13 години

По критерии писани от Дянков Пернишкия ПУЦ сигурно ще е на първо място. Например дават се 100 точки от 100 възможни - Имат ли действащи премиери за почетни доктори!Но в една е прав - протестира се в СТРАНИ, зле управлявани!!!

9

7

преди 13 години

СУ са свещената крава на българското образование, и постоянно реват за субсидии и привилегии. Даже по едно време съвсем изтрещяха и искаха да се приеме Закон за софийския университет.

8

Гост

преди 13 години

Да се качи студентската квота, това едвали го има в Кембридж, Москва, Масачусет или в други елитни университети. Няма ка студент да оцена нещо което е учил дали е полезно докато не излезе в практиката. По скоро ще почнат кандидатите за ректори и декани да им обещават отстъпки за сметка на науката. Парите да следват науката ако са богати унитата и имат паралелни лектори и да избираш при кой да слушаш лекции, а то само един и кой ще следват парите?

7

БЕСЕН

преди 13 години

ОСТАВКА ВЕДНАГА

6

...

преди 13 години

Не останаха пари за "присвояване" от университетските комисии и взеха да се изнервят. От години парите се прибират от частни лица (роднини на декани и ректори) за "ремонти" и подобни. Че нали СУ беше дало милиони за ремонта на 2-3 блока..... Схемата е ясна.... Роднина има стройтелна фирма, да видим колко най-много може да дам за 5 1/2 тухли.

5

кьорава

преди 13 години

Дянков да се обръсне и да си актуализира диоптрите. Само тогава ШЕ СЕ ОПРАИМЕ.