72

Анонимен

преди 3 години

От руснаци във Варна гъмжиНалитат отвред като степни оси.Шумни, кресливи,подпийнали даже."Нали сме "Гейропа", ги питам. Що дирите тук?Кокорят се диво, залитат, но отвръщат в хор:"Потому что здесь для нас почивка, одмор!""И здесь хорошо! И солнце нас сгрява!Слънце ли? Няма тук за вас "хорошо"Нали сме "Гейропа" и вам здесь не дано.Тук няма почивка за вас, натрапници същинеканени гости в нашите европейски къщи.Във Варна няма място за вас след "Кримнаш",а още по-малко на чудния варненски плаж.Я чиба оттук, "дорогые друзья"Для вас только чемодан, вокзал и Москва!

71

:)

преди 3 години

До ЗлатенаДреме му на някой дали ще гласуваш!Има кой да ти преброи гласа,не се съмнявай!

70

Анонимен

преди 3 години

До 70Когато президент на държава може да лапне топките на Путин и едновременно да му оближр ану.са - ела ми се обади, червен супол.

69

Анонимен

преди 3 години

А бе, какво става с визите за САЩ, българите могат ли свободно да излизат от България и да пътуват за САЩ?

68

анонимен

преди 3 години

"Тиквата окраде държавата"?! Не, че е чист като сълза, но когато червените крадяха, Корнелия, Р.Овч. и цяла плеяда от другари на ДС, купуваха нарочно фалирани предприятия, или ги фалираха и оставиха хората без работа, ГЕРБ я нямаще на политическата сцена! Стотици хиляди заминаха да работят в чужбина и сега, като се върнаха заради вируса искат подредена държава, а червените заедно с президента си, отново яхнаха народното недоволство! Е, това си жив цинизъм!

67

абсолютно си прав

преди 3 години

До Анонимен 63Ама в тоя де акъл да го разбере?!Мисля си,че просто чете от листчето какво са му написали набързо!Друго обяснение за такова безхаберие не виждам!

66

1

преди 3 години

До СТРАХ,след подаването на оставките си,тиквата и каскета,тогава,ще почне да ги тресе,още малко им остана.

65

Анонимен

преди 3 години

Здравейте, африканци! Намерихте ли честен премиер-мамун да върне доверие в банана републик?

64

Златена

преди 3 години

Ако на есен има избори в България пак няма да гласувам за да се насерят от яд в гащите дебилния президент Радев БСП Слави Трифонов Армен Бабикян гъзоблизци Отровното трио и дебилните дебелокожи наркомани алкохолици егоисти с егоистично мислене протестиращи българи.

63

Жоро Киров

преди 3 години

МУТРИ ВЪН! ОСТАВКА! Утре идваме на София и ще изметем всичката герберска мафия който разсипаха държавата и докараха народа до нечувана бедност и глад

62

Гуфу

преди 3 години

Сега стана ли ясно на всички кой диктува дневния ред. Почетния Президент на ДПС. Веднага след изявлението на ДПС льотчика набра сила. Пораснаха му крила, ккато се казва. Три години от БСП халагаха опорката, че ДПС е скрит партньор на ГЕРБ пък тя каква излезе. Да не забравяме и с кои гласове летеца стана президент. Хора отворете си очите. Тези дето протестират, наистина ли искате служебен кабинет от този човек. Стига с теова ,честни избори, само за президент ли бяха честни?

61

1

преди 3 години

До !!!, Защо Радев ще подава оставка,нямачекмеджета,кюлчета,и накрая "ГЛОК",нито пък хасиенда в Барселона,или къща на Халкидики.

60

Анонимен

преди 3 години

Цялата работа е стани да седна аз. А ГЕРБ си управляват много добре даже. Станишев като му искаха осъавкаъа да не ни да я даде. Управляваха над 10 години и те от БСП.

59

Разочарование

преди 3 години

Цялото ми семейство гласува за тоя ***, включително и сватовете, смятайте само от нас що народ го подкрепи и всички сме разочаровани от него! Тези юмруци, това разединение, не сме гласували за него да подклажда гражданска война!

58

Анонимен

преди 3 години

Като иска пълен рестарт, Кауна просттт да хвърля оставка да даде пример. И така с едни избори да гласуваме за всичко възможно.

57

Sichtpunkt

преди 3 години

Такъв *** клепоух е рядко творение на природата. Нагъл селянин облечен във власт, направо от галошите скочил в лачени обувки!Голям срам бера с това недоразумение!

56

СТРАХ

преди 3 години

ГЕШЕВ ИМА ДАННИ СРЕЩУ РАДЕВ ЗА ИЗВЪРШЕНА ДЪРЖАВНА ИЗМАМА ЗАТОВА Е ТАЗИ АТАКА НА РАДЕВ ГЕШЕВ ИМА ДАННИ ЧЕ СА ВЗЕТИ ДОКУМЕНТИ С ГРИФ"СТРОГО СЕКРЕТНО" ОТ РАДЕВ РАДЕВ НЯМА ПРАВО ДА ПРИТЕЖАВА ИЛИ ДА ИЗЗЕМА ОТ РАЗУЗНАВАНЕТО ТЕЗИ СЕКРЕТНИ ДАННИ ТОВА Е ПРОБЛЕМА НА РАДЕВ--ИЗОБЩО НЕ Е ПРОБЛЕМ ЧЕ Е НАЗНАЧИЛ ЛЮБОВНИЦАТА СИ НА ДВЕ ДЛЪЖНОСТИ ПРОБЛЕМА НА РАДЕВ Е ОГРОМЕН СТРАХ ГО ТРЕСЕ И ДЕНЕМ И НОЩЕМ

55

Анонимен

преди 3 години

Само един смислен план има за решаване на всичките проблеми.Като дойдат прословутите самолети които поръчахме .Да обявят война на Швейцария да ни завладеят и да станем Швейцария :D

54

Анонимен

преди 3 години

Каквито и избори да има, системата си остава същата. Който и да управлява, България винаги ще бъде бедна и васална страна от третия свят. Дали ще бъде европеецаБорисов, натовецът Радев, червените олигарси от БСП или някой от маргиналита - всички ще служат на господарите, така е във васалните губернии.

53

Протестиращ

преди 3 години

Айде сега и този с конституция... Който конституция вади, с конституция потъва! Правителството на Радев единствено трябва да организира честни избори.