48

Анонимен

преди 1 година

Браво! Каза им го в очите!!!

47

Някой

преди 1 година

Този Путин, който ни остави Елцин, и който го свързваха с Людмила и Кабаева, отдавна е дал фира! Сегашният, когото ни натрапват, никога няма да го видите със жена! Та според него, най-добрият начин да опази децата от "западните " ценности, било да ги изпрати в Украйна като "пушечно" месо! Извратена работа!

46

Анонимен

преди 1 година

Китай никога няма да позволи на САЩ, които бомбярдираха посолството им в Белград през 1999 година да го поучават.

45

Анонимен

преди 1 година

Незнам ама всички знайни и незнайни джендери много ги заболя от тези думи на Путин.Цялото полово неутрално войнство е готово да отвърне на удара.Дженедер империята отвръща на удара!

44

Анонимен

преди 1 година

Бившият президент на САЩ и кандидат за президент Доналд Тръмп заяви, че може да разреши конфликта в Украйна за 24 часа, ако стане президент:"Същата вечер,когато разбера за победата си ще се обадя на двама души.Вие ги познавате, Путин и Зеленски и ще им кажа:Трябва да се срещнем. Ще се срещнем и гарантирам,че мога да оправя нещата.Изявлението е гръмко,предизборно,но съвсем реално. Може да го направи, но вероятно няма да го направи, ако стане президент.

43

Анонимен

преди 1 година

"Той продължи версията си, че в Украйна има нацисти, като заяви"-------------Това не е версия, а факт. В нета има огромно количество снимков и видео материал със заловени язовци, които вие наричате "защитници на Азовстал", целите татуирани от кръста нагоре със свастики, дори нашивките на униформите им имат нацистки символи. А да напомням ли, че Украйна обяви Степан Бандера за свой национален герой?

42

От толкоз

преди 1 година

плюене, на едни хора тъдява ще им пресъхнат устите , а дехидратацията води със себе си пристъпи на халюцинация..С нетърпение очаквам да ги видя в словесната им форма

41

Анонимен

преди 1 година

Е това ли беше? Че той това каза и преди 2 години. Очаквах повече.

40

Анонимен

преди 1 година

Въобще не харесвам рашките, но тази неистова западна пропаганда ми идва в повече :)))

39

ЯМБОЛИЯ

преди 1 година

Путин надмина Хитлер по наглост. Днес е предсмъртната реч на КЪРВАВАТА РУСКА ИМПЕРИЯ. Това е началото на нейната агония,на нейната смърт,започнали още на 24 февруари 2022 година. СЛАВА И ПОБЕДА СМЕЛИ УКРАИНЦИ!!!!!!!!!!!!!

38

Анонимен

преди 1 година

От района на Херсон отново съобщават за движение по десния бряг на Днепър (от страната на Украйна) на англоезични наемници и разузнаване на района от щаба на групировката на фашистката ***. Тази нощ и3MeTTa обстрелваха Белгород-над града работеше ПВО. Местните жители съобщават за характерни звуци от противовъздушна отбрана, които целият град чува. Няма информация за попадения и щети на земята.

37

Анонимен

преди 1 година

"На Запад дори педофилията се обявява за нещо нормално", казва той без никакви доказателства и продължи с темата за еднополовите бракове. "Това е добре. Те са възрастни. Те имат право да живеят живота си. Винаги сме много толерантни към това в Русия. Но семейството означава съюз между мъж и жена. Така казват свещените текстове на всяка религия на Земята. Но Западът се съмнява в тези свещени текстове.====ВЯРНО Е, НЯКОЙ НЕЩО ПРОТИВ?

36

Анонимен

преди 1 година

Украинските политически телеграм канали съобщават,че срещата между Байдън и Зеленски е по-скоро за медиите на американския президент,който всъщност започна предизборната си кампания(да,самоходният дядо планира да се кандидатира за втори мандат през 2024г.).Но наистина важните въпроси бяха решени от други герои:"Съливан и Йермак обсъдиха времето за контранастъпление на фашистката *** към Крим,американците ни дадоха 6 месеца,за да спечелим азовската кампания и да достигнем границите на полуострова.За тези цели ще получим нов оръжеен пакет, който ще бъде обявен тази седмица."

35

Пияният Болен

преди 1 година

Време е да освободим Альоша от наряд! Американските момчета ни показаха как стават нещата!

34

Поздравяване

преди 1 година

Руснака се поздравява с куршум между очите, русофила се поздравява с кирка по главата, русофилката се поздравява с права лопата по устата, русофилчето с тежък шамар по врата!

33

Анонимен

преди 1 година

Ситуацията се нажежава. Китайското външно министерство (говорителят на външното министерство на КНР Ван Уенбин) остро разкритикува наглостта на американските власти:"САЩ нямат право да четат лекции на Китай и ние никога няма да позволим на САЩ да диктуват или оказват натиск върху китайско-руските отношения. Това е американската страна, а не китайската страна, която постоянно доставя оръжия на бойното поле. Кой призовава за диалог и мир и кой раздава ножове и насърчава конфронтацията?"

32

сина на Соловьов

преди 1 година

междувременно сина на Солоьвоьв е мъж-моделка и се ожени за приятеля си тази седмица. Май всички дечица на елита в русия са "сбъркани" по техните норми.

31

Трол на Костадин

преди 1 година

Верно съм много проzт!

30

Анонимен

преди 1 година

Запада е подкрепил антидържавен преврат в Украйна през 2014 г. А една от украинските армейски части е кръстена на германска нацистка част. Тези, които са на власт, избират да си затворят очите за това".===== ВЯРНО Е, НЯКОЙ НЕЩО ПРОТИВ?

29

Анонимен

преди 1 година

Цинично старче,толкова изгубени животи тежат на съвестта ти! Не се наяде,не се насити на богатства и земи!За кога, за къде? А колко малко ти остава..На стари години направи народа си жалък и омразен за другите нации.Проклет да си!