45

Калин

преди 13 години

андрей иванов .. бивш милиционер.. цецка бивша партийна стругарка .. боко и той възродител.. то антикомунисти за възродители и милиционери не вземат .. верно ли е с чин майор от десе .. ако не е какво правил по възродителния процес .... опъвал е маркуча ли .. ?

44

Анонимен

преди 13 години

ох Бойко от ден на ден все по-зле става.. почна да ги ръси тъпизмите 1 след друг.. той пак гледа от гледна точка на партийката и личната си биография.. Аз ще допълня думите му -" главен секретар, кмет, премиер, ?президент? , Затворник"

43

Анонимен

преди 13 години

Ще гласувам за Цветанов !

42

Анонимен

преди 13 години

Край на червената мафия , супер кеф , ще се наакам от кеф!!!======================================================Василев, сложи си памперси и лигавник

41

anti

преди 13 години

Тука Бойко не е познал и ще сгреши. Но това може и да бъде полезно, като не му изберат фаворита да се усети, че народа не е *** като него и недоволства . Дано само има други качествени кандидатури, че иначе нищо добро не ни чака.

40

Анонимен

преди 13 години

Както се очертава следващият президен ще е Волен (АТАКА)

39

Анонимен

преди 13 години

Браво!!!

38

Калин

преди 13 години

божидар димитров ли е виновен, че сред гърбавите по долу от милиционер .. и бивш /а то бивш при тях/ партиен деец няма?

37

Анонимен

преди 13 години

Некадърността и слабоумщината на правителството достигат все по-големи висини! Плашещото е, че май нямат намерение да спират, а точно обратното - амбицирани са да забатачат нещата така, че наистина да няма оправяне след тях. А Бойко се утвърди като една от най-гротескните и абсурдни фигури в българския политически живот.

36

PENE

преди 13 години

Колегата Цветанов , не беше ли онзи с шесте апартамента !? Не беше ли пак той приятел и покровител на Андрей Иванов с имтите за МИЛИОНИ !? Не беше ли пак той , онзи заради чиито ПОКАЗНИ И НЕКАДЪРНИ АРЕСТИ , държават губи толкова много дела в Страсбург !? Не беше ли Цецко Таралежа , син на шофьорът , на шефът на ДС !?Що за АБСУРДНА държава !? Що за АБСУРДНА партийка !?Уж НОВ МОРАЛ - а пък то какво стана !? Пак старите номера - само , че сега ВСЕ ДРУГИТЕ СА НИ ВИНОВНИ - никога ние ! ! !

35

22

преди 13 години

То Бойкото е по откриванията :)) Все пак да не забравяме, че и паметник на Тодор Живков в Правец откри :))))

34

кандидат

преди 13 години

И на мен ще ми приляга този пост!

33

Василев

преди 13 години

Е бати и кефа , ще имаме нови лица в най-ключовите държавни позиции, Конституционен съд , Прокурор,Посланници,Началници на разузнавателни служби и др.Край на червената мафия , супер кеф , ще се наакам от кеф!!!Започна битката с бившите агенти от ДС, след като 20 г. тормозеха българският народ!!!

32

Колт

преди 13 години

Бойче, ама то хубаво, че ще ги отзоваваш като стана горещо и вече са ти неудобни, ама аз да те питам ти що изобщо ги назначи? Ако на тая комисия и трябват две години за да провери някой то изобщо тия кво правят и за кво им даваме заплатите? Ама ако излезе, че тия от комисията са си свършили работата, а ти две години си си трайкал и си пазил доносниците май е редно и ти да си ходиш! Май при вас наистина сте се вкалинчили.

31

Анонимен

преди 13 години

Двуличник!

30

Спонги

преди 13 години

За съжаление, много ще са. Да си чул ЦЦ да преследва *** престъпления? Да си чул някога като изжикаш полиция щото *** напада бял човек, полицията да прави нещо. Най малко 800 000 *** гласа + 100-200 000 заблудени. Може да ходи на балотаж и недай боже да спечели.

29

Анонимен

преди 13 години

Ще видите какъв цирк ще бъде по изборите..ще има и много изненади...президенските избори ще бъдат обица за сегашните управляващи за изборите през 2013г. Ще има ти ли ме удари или сам паднах..:)))))

28

EE

преди 13 години

като са убили дядо му з ащо беше охрана на живков? цветанов става за селски наместник в махала и то след обучение. на божидар димитров не му помогна роболепието и службогонството.

27

Анонимен

преди 13 години

Аз няма да гласувам за Цветанов, както и цялото ни семейство! Съжалявам за някои хубави идеи, които имаха ГЕРБ, но те не са достатъчни. Ще останат едни магистрали, но останалото не можаха да оправят! Съсипаха социалния статус на българите, унижиха лекарите, унищожиха културата и науката. От това ме боли. Боли ме и за факта, че работя денонощно за 500 лв на месец с висше образование и ценз, който в други държави е ценен, но тук...не!

26

Анонимен

преди 13 години

Всяко публикуване на снимки на лицата ББ и ЦЦ (още повече на обща снимка) трябва да се приема за ВИЗУАЛЕН ТЕРОРИЗЪМ срещу нацията.