68

Хичо

преди 1 година

Путин е отвратителна грешка на природата,болен мозък,загубил е реална преценка за нещата.Влязъл с варварската си банда в чужда държава да защитят Донбас?Защо тогава нападна Киев?Забрави ли,че в началото на Втората световна,СССР си раздели Полша с Хитлер?И нападнаха Финландия без причина?Гнyceн,долен uзpoд...

67

Анонимен

преди 1 година

Путин и баджанак му Байдън лашкат Европа.

66

Анонимен

преди 1 година

Отчаян, озлобен, отчужден, изолиран, стар .. дядка.За Байдън думаш, нале..

65

Анонимен

преди 1 година

Браво на Путин!

64

Анонимен

преди 1 година

Абе кво стана нали в Украйна в Азовстал имаше био лаборатории които развъждаха страшни биологични оръжия.Нали целият свят щеше да разбере какви ги вършат подлите украйнци.Как замислят смъртта на всички руснаци минимум.Кво стана ?Нема никой. Тия лъжат като разпрани. Нали гнилият запад 10 години пращал оръжие на Украйна. Би трябвало да са пълно с танкове ракети бомби гаубици кораби и тн нали така ? А то кво стана ? Зеленски се радва на 10 стари танка които ще му ги пратят догодина.Живеем в лъжи..

63

Анонимен

преди 1 година

Редица източници съобщават за висока активност на авиацията на руските въоръжени сили на летищата. По-рано украинското разузнаване публикува данни за прехвърляне на самолети към западните граници. Да видим дали ще има нещо след речта на Путин или не. Дали пък Путин няма да даде началото на втора фаза от СВО-пълно унищожаване на фашистките остатъци в Донбас, Луганск, Запорожие и Херсон!

62

Sd

преди 1 година

Хайде джендърфили искам начело с Емили тротинетка да му покажете на лошият Путин, че няма да търпите граници в разврата и деградацията си!

61

Анонимен

преди 1 година

Русия е носителка на надежда за изтормозения от краварите свят.

60

Анонимен

преди 1 година

Споко вее! Путин ви казва че няма нищо против да си смените пола! Ееее тва българските месирки и месироци мно бавно стопляте

59

Ентелигенцията

преди 1 година

Кучета, яд Ви е, че западът страда от липса на морал и ценностна система, и се опитвате да избивате комплекси като злобеете към Русия. Жалко, че не можете да видите по-далеч от паницата си.

58

Анонимен

преди 1 година

Путин е по-жалък и от Хитлер в последните си дни.

57

Анонимен

преди 1 година

Колективният запад незабавно да спре да налива масло в огъня. Току-що Президентът Путин каза, че колкото по-далекобойни оръжия колективният запад дава на киевския режим, толкова по-надалеч Русия ще отблъсква опасността от своите граници.

56

Пе

преди 1 година

Под педофилията намеква за колегата му Байден.Даже е осъждан и всички знаят че харесва малки момченца.Мачкай п-лите.Щатите ще вкарат света в голяма беля.

55

sr

преди 1 година

Поредната порция повръщня, иза.кана от човката на лудото джудже!!! Нищо общо с реалността, тъпизми с които се надява да замаже очите на крепостните ватенки!!! Всичко изплямпано е предназаначено за вътрешна употреба!! АКо украинците имаха ядрено и биологично оръжие, кочинЯта на *** щеше да е срината вече!!!

54

до Поздравяване

преди 1 година

Май си пропуснал някои уроци по физика..Третия закон на Нютон все още е неотменим..

53

Анонимен

преди 1 година

Велик лидер. Велик народ . Браво на Путин !

52

Анонимен

преди 1 година

на руските въоръжени сили на летищата. По-рано украинското разузнаване публикува данни за прехвърляне на самолети към западните граници. Да видим дали ще има нещо след речта на Путин или не. Дали пък Путин няма да даде началото на втора фаза от СВО-пълно унищожаване на фашистките остатъци в Донбас, Луганск, Запорожие и Херсон!

51

алоо

преди 1 година

"Той продължи версията си, че в Украйна има нацисти".***,само ти ли не гледа филма от 2016 г.на френският журналист,където точно тези стреляха на месо в опожарената от тях сграда,ходиха с камери и САМИ снимаха зверствата си,вкл.и душене с голи ръце съдия на окръжен съд,за това говори,това не негова,твоя или моя версия-фактите го показват БУКВАЛНО.Друго: "казва той без никакви доказателства",а къде са вашите док-ва за разните отравяния,био оръжията на Саддам и мнооооого други.Вие можете,други не

50

Анонимен

преди 1 година

Спонсорите на нацизма.Френският министър на ВС Себастиен Лекорню:Първите леки колесни танкове AMX-10 RC ще бъдат доставени в Украйна в края на следващата седмица. Обучението на украински военнослужещ на AMX-10 RC е към своя край. Франция възнамерява да прехвърли на Украйна около 40 танка AMX-10 RC.AMX-10 RC са "колесни танкове",тоест не са наистина танкове (те започнаха да се наричат ​​танкове само преди няколко години).

49

Анонимен

преди 1 година

Според медиите ръководителят на МО Резников е подписал указ за намаляване на паричните надбавки и бойните възнаграждения на фашистката ***.През март вместо 40х. гривни на мобилизираните ще бъдат платени 20,1х.,наборници-10х. гривни. Също така е отменено допълнително плащане в размер на 30х.гривни.Информацията трябва да бъде потвърдена. Може би това се дължи на посещението на Байдън, който обяви, че финансирането няма да бъде това, което киевският режим очаква.За войната с Русия в интерес на САЩ обикновените украинци ще получат по-малко пари.Властите обаче едва ли ще крадат по-малко.