13

Анонимен

преди 4 седмици

По всичко личи, че САЩ се стремят да реализират варианта "ограничена ядрена война". Какво означава това - че САЩ и Русия няма да въвличат териториите на своите страни, тъй като ядрени действия на територията на тези две страни означава всеобща ядрена война - пълен ракетн ядрен обмен между Русия и САЩ. Всички останали - Китай, СК, Франция са peenuts в травнение с потенциала на САЩ и Русия. А територията на ЕС ще бъде напълно законна територия на водене на военни действия в ядрения конфликт.

12

Анонимен

преди 4 седмици

В ядрената война нямат никакво значение нито моралния дyx, нито икономическия потенциал, нито демографията, нито природата и природните богатства. Само два фактора - площ и брой ядрени глави. Да вземем за пример Полша - там има около 20 големи града. Даже ако смятаме, че на всеки град са нужни по 2 ядрени глави, това са 40 ядрени глави - това е залп на един дивизион Искандер. Време за полет - 5 минути, подготовка на заданието 3-5 минути. Тоест 10-15 минути, и Полша като държава изчезва от лицето на земята.

11

Анонимен

преди 4 седмици

Време е Тунгуският метеорит да цопне в московските блата и да се приключва.

10

няма да стане

преди 4 седмици

русия ще изгуби война с нато за около 2 дена. Медведев го ползват за naлячо. Ако патрушев каже същото тогава може да се вземе под внимание.

9

Май месец 2023г

преди 4 седмици

Цяла Европа живееше в предвкуса за поражението над Русия.

8

Боко и ШИШИ

преди 4 седмици

Никога повече комунисти мачкали България лагери затвори ГЕРБ ДПС ИТН БСП и Радев слуга на СССР и възбуждане -Атака и НДСВ НФСБ ВМРО бандата на прехода!!!!!всички ревът срещу ПП ДБ защото им объркаха сметките!!!! Хора гласувайте за които си решите но после да не страдате със замразени доходи и ниски заплати!!! Цялата ни фамилия ще гласуваме за ПП ДБ защото искаме България да бъде европейска държава а не КО ЧИНА на Боко тиквата и Пеевски свинята

7

обективен

преди 4 седмици

И после да не реват ,че Русия иска война !!

6

Анонимен

преди 4 седмици

Западът няма да се смири и няма да приеме никакво поражение. А поражение за запада означава да бъдат изправени да разговарят с Русия като с равни. Ядрения конфликт на територията на ЕС е неизбежен, населението на ЕС вече е подготвено, всички видяха как японските министри ядат риба от водите на Фукушима, а радиацата там беше по-висока от Хирошима.

5

Анонимен

преди 4 седмици

А в това време синчетата на Песков,Рамзан,Лавров,Соловьов, Милер,Авен, Ротенберг, Фридман,Абрамович и другите расийски олигарси и приятели на Путин си живеят живота по яхтите на Загнилия Запад!

4

Пияндето

преди 4 седмици

е получило новата пратка италианско вино.

3

Анонимен

преди 4 седмици

Обикновения човек в ЕС няма никакъв проблем да започне война с Русия. За тях Русия е бедна и изостанала страна, а те са победителите в студената война. Обикновения човек на запад дори не е чувал за Сармат, Ярс, Кинжал, Циркон, Калибре, Авангард, нито за хиперзвукови технологии, и не иска и да знае. Западняка знае, че е победил Русия през 90те, Русия е нещо като Африка, и няма никакви хуманни съображениия ако EС унищожи някакви си полyxopa с ядрената мощ на НАТО.

2

Истината

преди 4 седмици

За една яхта на КАН се стиска, щял да даде!

1

Анонимен

преди 4 седмици

иии поредната порция заплахи на плашилата