105

KU4E

преди 13 години

Абе тия двамата не знаят с коя ръка да държат вилицата и лъжицата и ножа, а ще стават някаквиси. Ужас!

104

Малееееей

преди 13 години

Най- малкото- Цветанов няма фасада за президент, липсва му харизма и обработен речник. Вече си имахме един такъв- Желю Желев. Плюс това никога не бих гласувал за президент, който има само шест апартамента, трябва да са най- малко десет. Ха, ха.. Шегичка!

103

Райчо

преди 13 години

Професоре, професора какво ти требеше да се цаниш за министър, не си ли го знаеше Борисов от каква китка цвете е? По добре общински съветник от БСП отколкото министър при ГЕРБ.

102

Анонимен

преди 13 години

България ще бъде управлявана от двойка скул милиционери.Интересно тогава Бойко пак ли ще се оправдава с Президента.Няма такъв цирк.Няма друга такава държава.

101

sion

преди 13 години

Aхахаха , момчето с папките , г-н Имотния , Простия на биологично ниво , безгръбначното мекотело , милиционера без мозък , ежедневната издънка - президент..Божкееее *** история..Тоя ако спечели избори аз емигрирам..Човека просто е *** та дрънка..Сега стана ли ви ясно , що се нарушават ежедневно законите от Цвък - ми това му било кампанията вече..Боко премиер , Цвък - президент - **аси държавата!!!

100

Анонимен

преди 13 години

По кое "онова време", Косьо?

99

Гошо Тъпото

преди 13 години

Не обиждай Народа;*** си ти и тези от дето си се...пръкнал,а ти върви къдетоси искаш....безродник.

98

tedi

преди 13 години

Bravo -samo napred

97

хи хи

преди 13 години

Кандидат президент - син на шофьор на ченге и мръсен комунист, по обарзование учител по физическо и неможещ да установи произхода на парите си за новите си апратаменти!!! Честит Ви нов гоце.

96

Василев

преди 13 години

*** мръсни долни доносници и агенти на бившето ДС.Мамицата ще ви се разкатае, ако знаете какво ви чака!!!Ще проклинате денят в който сте се родили!!!Всички досиета на масата и ще се гърчите от срам!!!

95

Строител

преди 13 години

Какви грандиозни строежи бе тикво ??? Държавата е колапс, той розови сънища сънува !

94

Горнобански

преди 13 години

Кристалина - да, Цецо - не. Цецо ще загуби, заради необразоваността си, неумението да говори, липсата на идеи и съществени постижения в областта си. Че Бойко го харесва (без намигвания, просто като приятел и съратник) е едно на ръка, но аз не съм Бойко и не го харесвам. Затова който има уши - да ме чуе и да сложи Кристалина. Тя ще размаже когото и да било срещу себе си. За Божидар Димитров не ме е яд, страх ме да не прекъсне политиката на преселване/завръщане на българи от странство

93

Косьо

преди 13 години

Интересно как е станал охрана на Живков по онова време. Сега е много лесно да плюеш. Добре, че беше Б.Б. иначе щяхме да живеем още в заблуда, той ще ни построи метро, спортни зали, магистрали, леле леле. Да го обявим за Вожд, да му построим мавзолей приживе и да му манифестираме. Ако този с картофената глава стане президент..... жална ни майка- премиер пожарникар> президент- физкултурник.Пази Боже!!!!!

92

Потресен

преди 13 години

Когато българското племе си избра пожарникар за министър председател, някак го преглътнах. Все пак, не сме от най умните нации в света. Но пък ако сега избере физкултурник за президент, е сори ама това си е нация от *** и си заслужава всяка секунда от скапания живот.

91

Охранител

преди 13 години

Не ми харесва никак Сл. Трифонов, че и той се мисли за велик и е много досаден, но дали наистина на въпросите от последната му песен, някой може да даде смислен отговор?"Някой знае ли как един милиционер, внезапно събужда се милионер?"Може би с консултации? :)))

90

Анонимен

преди 13 години

Грандиозни строежи?!! Убили дядо му?! Кво пък е това с дядо му, та той Бойко нали беше охрана на Живков? Наистина нищо вече не разбирам, тоя да не се побърка???

89

аз

преди 13 години

Да живее Боко,да живее Цецо,да живее Мони-всички на сметището в Цалапица-там им е мястото!!!

88

Анонимен

преди 13 години

''Гласувах за ГЕРБ но комустите са прави ...'' - нали се разбрахме че този номер се изтърка много бе приятел Вие комунистите не можете и да измислите нещо ново

87

Въпросителен

преди 13 години

Има ли процедура по която да се откажа от българско поданство ? Някак, искам да забравя, че съм принадлежал към този изумително *** народ.

86

Желев

преди 13 години

Супер кандидат. И кандидат ще си остане.