125

Гражданин за EРБ

преди 13 години

ДО 112/ Кристалина не става за президент - съгласно закона в последните 5 години тя трябва да е пребивавала павече от 183 дни на година в страната.ЧЕРВЕНИЯ МИЛИЦИОНЕР РазБойко ще се кандидатира сам, за да избяга от отговорност като премиер...Ясно е като бял ден...Въпреки че както гледам накъде му е тръгнал рейтинга - Ловеца Гоце ще го избракониерства с едно бринике в ГЛИГАНСКАТА ЧУКУНДУРА а Ваньо Мавъра ще му вземе всичките десни гласове!

124

!@@!

преди 13 години

Тия ако бяха родени през 30те години на миналия век, като ги гледам такива едвали щяха да са нещо повече от говедарчета на село :D Но комунизма какви чеда роди!?

123

той

преди 13 години

Господина забрави за другия си дядо-по бащина линия-активния борец против фашизма-с неговото име влиза в Симеоново-патологичен лъжец и мутра!

122

Желев

преди 13 години

Бойко е супер.Народа го заобича повече и от Симеон и Костов взети заедно.

121

Играча

преди 13 години

Такааа ....и таз капия я хванахме............ президента наш , а вие куманоиди бавно ще бъдете изтикани в кофата за отпадъци на историята....амиин :))

120

Анонимен

преди 13 години

Те са убили дядо ми хахахахаха

119

здгдс

преди 13 години

Емигрирайте, присто ***, 20 години грабехте и продавахте държавата. Сега Бойко като ви секна кранчето за далавери и веднага искате да емигрирате. Но първо в ареста, следствие, съд и присъди за вас!!!

118

Анонимен

преди 13 години

Цецо със сигурност ще спечели - просто няма кой друг!

117

77

преди 13 години

КОМУНИСТА Б.Б. ДА ГО ИЗБЕРЕМ ЗА ГЕНЕРАЛЕН СЕКРЕТАР НА БКП ..ДРУГОТО Е ПИАР АКЦИИ.. СОЦОЛОГИЧЕСКИ ИЗЛЕДВАНИЯ ...ДНЕШНА КОНЮКТУРА 7,5 МИЛИОНА ОВЦЕ ,ЕЛЕМЕНТАРНО ПОДВЕЖДАШИ..ЕДИН ЧОВЕК, ЕДНА НАЦИЯ НЕ МОЖЕ ДА НАДСКОЧИ СЕБЕ СИ ЗАТОВА НИКОЙ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ОПЛАКВА ОТ НАСТОЯЩОТО

116

=:/_

преди 13 години

Че какво грешно е казал въпросителния ? И аз мисля, че на света няма по *** народ от нашия. В Африка маймуните си траят известно време, ама като свършат бананите вдигат революци. Само тук си имаме държава населена с роби.

115

Йоана

преди 13 години

АЗ!

114

Анонимен

преди 13 години

БСП поне стои зад своите!

113

Бокосян

преди 13 години

Кристалина Георгиева ще е единственият печеливш кандидат за президент. Бойко да не си прави илюзии, че ще пробута разни корумпирани и дескредитирани гербаджийчета на най- високия държавен пост.

112

(:(:(:(:(:(:

преди 13 години

Снимката на двамата първи мъже е фантастична !Колко интелект лъха от образите им ... Невероятно !Завиждам на такъв народ, който има такива умни хора начело ! ... (:

111

Анонимен

преди 13 години

B ГЕРБ BCИчKИ CA побъркани PCИXИATAP PCИXO Дянков

110

.

преди 13 години

Какви прибори братле...бой с ръце!

109

123 екс уай зи

преди 13 години

горнобански, оставете кристалина да си върши работата и не я барайте. ще стане президент и ще е като една птица монго хубава докато е нависоко а като кацне на земята българска - гарга. ще и намерят кусури. един читав юнак или мома които да бият шута на тези милиционери Боко и Цоко и готово. Нямаме нужда от супермени а от хора дето да могат да си планират следващия ден и да не търчат като пожарната команда да запълват на момента всяка дупка.

108

NM

преди 13 години

Преди дни една от телевизиите излъчи филма "От глупав по-глупав", кой от кого е преписвал не се знае.

107

titi

преди 13 години

и кой ще гласува за корумпиран политик като цецо дето за кратко време си купи апартаменти и е давал уж консултации.Кой политик в света работи извънредно като консултант? Та нали се нарича корупция,да използваш от статута си за да крадеш пари.Цецо навън а кристалина не е способна да управлява БГ.Аз ще гласувам за калинката или желевата

106

Анонимен

преди 13 години

По времето на Живков.