21

Анонимен

преди 10 месеца

Другия път да напишат цената за грам живо тегло. ТИзмамници.

20

истина

преди 10 месеца

Тоя *** Борис Петров ,в Гърция за това месо се плаща 50 евро .. В Гърция храната е десет пъти по вкусна от тази на българското море .... Вече има много туристи почиващи в Гърция от Варна и Бургас ,вижда се по регистрацията на автомобилите.......

19

един

преди 10 месеца

пържолест смръдлив и мазнен стек 140 грама не е тексаски стек кървав 2,5 килограма с люти чушки и бира за 50 долара . гърците надписват сметките и е рай за главните готвачи с огромните заплати . подигравка за бранша

18

Анонимен

преди 10 месеца

'' много *** около нас '' ....................................... ти си ***, шеф-селянино ...

17

Бат Гошо

преди 10 месеца

Готвачът е прав. Има месо за 5 лева има и за 500 и то в магазина. Разходете се из щандовете на метро и ще видите. Това, че вие не можете да си го позволите, не значи че не съществува. А тоя човечец с клипа, седнал в баш тузарски ресторант на плажа, направил се на баровец да поръча от скъпото, после реве, че му била такава сметката. Ми следващият път - в норда или в кръчмата. Там цялата сметка ще му излезе 65 лева.

16

преди 10 месеца

В друга държава ако обидиш всички че са *** може законно да те пречукат с камани!

15

Велин

преди 10 месеца

Не е презентирано, както трябва в ресторанта бе ***, защото такива полупрофесионалисти като теб работят вече само в бранша.

14

Анонимен

преди 10 месеца

Е то затова ресторанта ти в Банско фалира.Щото си много умен.А не защото си много алчен,нали?

13

Анонимен

преди 10 месеца

Смъртно опасно е да си прoст! - Т. Теодосиев. В случая - не е смъртно, но им е излезнало скъпичко. Като си тъпунгeр и не можеш в едно меню да се ориентираш... явно четенето им е някъде на ниво 1 срок, 1 клас.

12

Анонимен

преди 10 месеца

Има един праз Блек Лонг, специално селектиран от североизтока. Цената му е поне 1000лв парчето. Шеф Петров, ако много иска, да се обади. Ще му намерим.

11

Анонимен

преди 10 месеца

Прав е човекът

10

Айде стига

преди 10 месеца

1400 грама месо за 3 пържоли? Трябва да са по голями от чинията.Едва ли грамажа е повече от половината на посоченият в бележката

9

Анонимен

преди 10 месеца

Видяла жабата,/шеф Петров и сие/че коват коня,и тя вдигнала крак.В чужбина може да е и по-скъпо,но хората знаят къде отиват и колко ще им струва.А тук в обикновен ресторант,между другото ти пробутват скъпа храна и то на цена за 100 гр.Носете си кантари да си мерите порциите,щото и за това ви мамят.

8

Анонимен

преди 10 месеца

Цената не се пише за грамаж!!Това е проблема може да се направи всяка пържола да е 200-220 гр и да е написана цена на порция! Това го спестяваш обаче!?!?Като цяло сме ги евали и *** !

7

Анонимен

преди 10 месеца

Готвач Петров е отявлен прос так, много пъти го е доказвал

6

Анонимен

преди 10 месеца

До Ноби то го пише ама Г не чете. Г вижда "телешко" и това е ....

5

Анонимен

преди 10 месеца

Един проззз готвач черпак си позволява да нарича клиентите си глупави и да обижда българските граждани.Къф е тоя ***!? Къде се намира тоя,бе!?

4

ВЪПРОС

преди 10 месеца

Може ли повече информация , от Готвача - как се добива това месо ?Едно Цяло Теле струва 400 лева ? Много станаха Готвачите в България , а не могат да изпържат две яйца .

3

Ноби

преди 10 месеца

напишете го в менюто и няма проблеми, а не с малки букви, че било за грам, милиграм и т.н.

2

Анонимен

преди 10 месеца

Умнико,дано никой не ти влезе в ресторанта!