31

Цветан Караилиев

преди 5 години

Струва ми се,че вече е късно.Демографския срив лавинообразно обезлюдява земите ни,липсата на квалифицирани хора ще пропъди инвеститори,става страшно.Малкото останали кадърни млади хора ще емигрират,Това е началото на края

30

Анонимен

преди 5 години

Всички държави намалят в Европа. Това е процес, който не е свързан само с пари. Променят се хората и времето. Има доста материали по въпроса четете. То само с глуповатии повтаряния на едно и също ...Няма да поумнеетее.

29

Анонимен

преди 5 години

До ДО 22ЗАБОЛЯ ЛИ ТЕ ИСТИНАТА БЕ СЪВЕТСКИ НАCPАН ***?

28

6m

преди 5 години

Реално на територията сме 6 милиона, всеки млад човек като мен под 30 има поне по 20 30 приятеля с Българско гражданство, които по документи се водят тук, но избягаха да си търсят късмета на вън. Някой от тях вече имат бебета и остават за постоянно. Как да дойде плоложителен прираст тук. Не задържите ли младите, няма бъдеще.

27

Анонимен

преди 5 години

Какво е БАНИ?

26

нормално

преди 5 години

Не е виновно само управлението - нали и тези роми живеят в същата държава и голямата част са из колиби и фургони, мисленето на българинът се промени и никой не ще деца , прави по едно за пред хората , но второ --- никой от познатите ми няма 2- все нещо не ни стига , я пари , я жилище , я кола , климатик - превърнахме се в едни меркантилни и вечно циврещи индивиди.

25

Анонимен

преди 5 години

При демокрацията дойде краят на държавата.

24

А бе

преди 5 години

До АнонименКое е по-добре-жива комунистическа или там каквато е държава или умряла демокрация,каквато сме на път да станем????Живите се променят,ама смъртта е завинаги...България дори през турското робство не е била толкова заплашена от изчезване!

23

Анонимен

преди 5 години

Платил съм за 20 години над 50 бона за данъци и осигуровки, а не съм получил и една стотинка помощ за отглеждане на децата си.Щото има праг на доход от 400 лв БРУТО на член от семейство.И помощи вземат само ц.и.г.а.н.ите.

22

До: 9

преди 5 години

Не е важно колко живееш, а как живееш.Не сме животни, за да оцеляваме.Като видях възрастни хора при Манолова по телевизията, които не могат да си платят парното и плачеха от ЧСИ-та, да не бях жив да гледам подигравката с тези хора - учители, инженери.В Холандия ДДС храни ти е 6%, ДДС лекарства 0%, средна заплата 6 хиляди, минимална 3 хиляди.То не може само с акцизи и повишаване на цени да се пълни хазната.Съвет към младите - Бягайте от БГ, няма закони, сигурност и адекватни заплати.

21

Бръчков

преди 5 години

Колкото повече мандати на ГЕРБ , толкова по-малко българи и повече циг***ни !

20

Анонимен

преди 5 години

Май скоро ще се дърпа шалтера на клоа-ката.

19

Анонимен

преди 5 години

Съвсем нормално е това да се случи в "държава" като България в която даваха по 10 дни отпуск на граничар успял да застреля свой сънародник бягащ от социалистическия рай НРБ. На кой му е мила такава "родина"?

18

Факт

преди 5 години

Има решения на проблема,но те изискват самостоятелна българска политика-нещо което отдавна сме загубили.Всички докопали се до властта предпочитат да управляват едно ТКЗС в ликвидация,отколкото държава с трудно,но възможно бъдеще!Защо да се карат с Началниците,като могат да си крадат на воля,а като стане вече невъзможно за живот-да изнесат награбеното!?Очевидно няма желаещи да бъдат като Орбан-лоши навън-добри за страната си!

17

КАНАЛ 1

преди 5 години

ПО БЪЛГАРОФОБСКИТЕ КАНАЛИ ВЪРВИ РЕКЛАМА КАК БЪЛГАРКИТЕ ПРАВИЛИ ПО 70 АБОРТА В БЪЛГАРИЯ НА ДЕН ПОЛЗВАЙТЕ ПРЕЗЕРВАТИВИ....ЗАБРАНЕТЕ АБОРТИТЕ И ПОПУЛАЦИЯТА НА МАЛЦИНСТВАТА НА 12Г.РАЖДА НА 24Г.БАБА НА 36Г.ПРАБАБА НА 48Г.ПРА ПРАБАБА ГЕОМЕТРИЧНА ПРОГРЕСИЯ И РАЗВЪЖДАНЕ УМИШЛЕНО АСИМИЛИРАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ ГЕНОФОНД ОТ ДРУГИЯ ЕТНОС СЛЕД 20Г. ЩЕ СТЕ МАЛЦИНСТВО....БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДЕ СПАСЕНА САМО С КОМУНИСТИЧЕСКО УПРАВЛЕНИЕ ВСИЧКИ ДРУГИ ПРИКАЗКИ ЗА ДЕМОКРАЦИЯ СА БЪЛГАРОФОБСКИ И ЦЕЛЯТ ЗАТРИВАНЕ НА НАЦИЯТА.

16

Burzum

преди 5 години

ГЕРП ПОБЕДА! МАЧКАЙЙЙЙЙЙ БОЙКООО!

15

Анонимен

преди 5 години

бавно ,но сигурно блатото на европа отива в небитието.Нямам по-*** държава в европа от бг-то няма.

14

Анонимен

преди 5 години

Това не е вярно.В момента сме не повече от 6,5 милиона,защото НСИ не отчита емиграцията и отчита родените бебета в чужбина все едно живеят в България.За 10 години сме намалели с около 1 милион.

13

...тъжно...

преди 5 години

Няма страшно! Бъдещето на нацията (***) се плодят като ***! Те ще ни претопят! Три пъти ура за социалните помощи за ток, вода, газ... И нека 'многодетна майка' (от ***) се превърне в професия. Да е жива и здрава 'социалната' политика на тази изчезваща държавица!

12

Анонимен

преди 5 години

Важното е че сме стабилни.Но интересно защо никой не иска в прехваления Тиквен рай. Дори и мигрантите.