73

стига бе

преди 1 месец

Хиляди пъти съм писал, че Русия не заплашва, тя предупреждава! За да не мрънкате после, че изненадващо и непредизвикано Русия е направила нещо си. Натовци ще получат каквото са търсили, жалкото е, че за пореден път сме на грешната страна. Но останките на Фердинанд са тук, така че трета национална катастрофа може да заповяда.

72

Ако не дай си боже

преди 1 месец

се стигне до там, после четем статии със заглавия от рода на "Абсолютно без никаква провокация, Русия удари с ракети 5 летища в Румъния!".

71

любовницата на путън

преди 1 месец

пак е прекалил с етиловия спирт и мечтае да бомби

70

Сбогом Гринго

преди 1 месец

Ще има затягане на примката.Лошо е когато нещата излизат извън контрол.Руснаците никога няма да клекнат.Започнаха вече да поразяват къщи и жилищни блокове с много хора затрупани под развалините,белким се усетят че Зеленски и Сащ ще ги погубят.Украйна е обречена като държава.

69

Лолита

преди 1 месец

И Песков нарече тази война безмислена. Някой страда от раздвоение на личността! Впускаш се със все сили в тридневка ....нали си сила на природата. Е да, ама вече отива към три години? А господин Си си зарежда яко на промоция и хич не му е зор.

68

Анонимен

преди 1 месец

Два пъти вече е правил опит за самоубийство , с нож Разбира се след голямо количество алкохол Дано успее следващия път че да се отървем от простотиите му

67

Анонимен

преди 1 месец

Спокойно, дори Русия да ни нападне САЩ и НАТО ще ни защитят. Вярвайте им на САЩ, те ще ни помогнат и ще се бият за нас.

66

до 43

преди 1 месец

А защо си мислиш, че ще се оставят да им се катерят по.... главите, без да отговорят?

65

Анонимен

преди 1 месец

Бих предложил на всички сили замесени в тоя конфликт от *** през франсетата и ингилезите до краварите да зачетат Метро 2033 от Димитрий Глуховски и хубаво да си помислят живее ли им се у дупка в земята без роби, пари, власт, замъци, яхти, лимузини и самолети... Щото цялата власт не струва пукната пара в ядрената зима. Ние нямаме какво да губиме освен жалкия си животец, те имат!

64

мдаааа

преди 1 месец

Колко точно и умно им го казва, а и ще го направят с право... опасно е да дърпат мечка за опашката, щото после ще има олеле и възклицание... защо ги ручааме жабетата!!!

63

Анонимен

преди 1 месец

вече нямам търпение да се разлетят ракетките, само и само след тва да видя посраните евроатлантици как викат "Братушки!" и се влачат мазно мазно по корем.... :D :D:D

62

Кубрик

преди 1 месец

Русия предупреди,от тук нататък имат право да пратят Циркон, Оникс, Искандер и Сатана където трябва, Румъния ще бъде първата, Полша, Франция.

61

Анонимен

преди 1 месец

Никакъв ядрен апокалипсис няма да има, ще бъдат унищожени само държавите от ЕС, и на Русия няма да и се размине, няма да могат да спрат всички ракети, но все пак потенциала на ЕС е нищожен. Останалия свят ще продължи да си живее както преди, САЩ и Русия няма да воюват и да си разменят ядрени удари. Радиацята може да бъде проблем известно време, но да не забравяме Хирошима и Нагасаки - само след няколко години животът там си течеше нормално.

60

777

преди 1 месец

Тоя да не се напъва много или забрави преди време как Берлускони и Саркози го влачеха като "Умрела овца" като се напиеше и не си стоеше на краката!

59

АЗ

преди 1 месец

Пияндурник със стопен мозък !

58

Анонимен

преди 1 месец

Пияницата пак се е размечтал да бомбардира Берлин и Лондон ... И тоя елемент беше президент ... Пфууууу ...

57

Анонимен

преди 1 месец

Те изпокъсанитеватенки ако ще и милион атомни и водородни бомби да имат ако няма кой да им населява облъчената за хиляди години блатна матушка. ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

56

БАНко

преди 1 месец

НА ВСЯКА РАКЕТА ОТ НАТООООООВЦИТЕ РУСИЯ ЩЕ НАМАЛИ С ЕДНА ДЪРЖАВИЦИТЕ В СКАПАНАТА ЕВРОПА !!!

55

Анонимен

преди 1 месец

Мога да кажа само не бъркайте предупреждението със заплаха да няма после аз не бяха съседа беше.

54

ИНТЕНДАНТСТВО

преди 1 месец

До Иван А дано го стори!