Един ми дава гръцка кайма за кучета вика вземи я брадчед викам да не е пълна с кокалчета вика как бе едно кокалче няма един идва взема от мен за ресторант за кюфтета и кебапчета викам че не усещат ли клиентите вика по нищо не се различава от другата да ама той от 1 кг за 1 лев и 60 изкарва, 20 лв най малко
Очелат бобър ! Това месо викаш е евтино .....защото е хАмериканско трябва да е х2 ? И аз съм пил вино бутилката 500 лв но знаех предварително и бях глупав и инат та я взех да видя какво по дяволите пия за тия 500 лв ......с това месо за 1600 лв в Гърция както казваш бобъре едва ли докато ям ще получа ерекция !
Писна ми готвачи-мърлячи с едно средно, завършено с 3.05, да се изживяват като нещо повече от ядрени физици и специалисти по изкуствен интелект. И да обиждат хората, както им дойде.
Типично за нашата "журналистика", още в заглваието манипулирате. Първо пържолитЕ за 500 лева, на долния ред три пържоли за 650 лева, което е сметката за всичко поръчано. Всъщност пържолатА струва около 160 лева!
Не е за всеки да яде такива пържоли от месо Ри бай!Едно е да си свикнал в кварталното капанче да се наливаш с бира с цаца и пържени картофи, съвсем различно е да попаднеш на такова място, в този ресторант!Единственото, което виждам за "погрешно" в клипчето е - защо сервитьорката като е видяла, че тези "индианци" поръчват скъпи стекове да ги предупреди колко ще им излезе крайната сметка.Иначе е казано - Всяка жаба да си знае гьола! Толкова!
Абе шеф Петров, ти като виждаш, че влизат Роми, не ти ли идва на акъла, че сметка от 1000 лева може и да немогат да я платят? Отделно, що не им начукали по 100 грама, ами близо 2 кила пържоли? Ами ако нямаха тия пари в тях, какво? То е видно, още с влизането, че може и да не четат добре, може и да не разберат добре. Ако беше в моето заведение, щях да им кажа, тия пържоли свършиха, що за простотия 1000 лева сметка на Роми, бляк ангълс, бах тия сноби а? Едно е ясно,в това заведениеРом нямаДа влезе
Тея невежите уж българи, да бягат в германията че усмърдяха БГ. Неграмотника и той на ресторант сяда. Добре че са ***, че да са ни превзели до сега!
Затова ресторантите ви ще бъдат празни.А държавата да не ви дундурка,а да ви върне 20 % ДДС,и без това злоупотребихте с този жест и вместо да намалите цените,ги вдигнахте.
Ба аз тези три златни пържолки....хахахахаха :))) За толкова пари ще се нахраня като сви нчуга и пак ще остане доста :)))
Високомерна дe6eла и npocтa c8иня е този шеф Петров. С просташкия му коментар ще получи и същия отговар. Въпроса не е за това какво точно са яли и колко струва, а за това, че не са имали възможност да се запознаят с цената преди консумацията, което ги поставя пред свършен факт.
На такива като този "майстор" или "шеф" малко му е да споменаваш само майка му ! Трябва а "споменеш" цветисто цялото му родословно дърво ! Позволихме на такива дръндьовци да яхнат българина и ще си патим дълго !
То въпросът е дали наистина са яли това, за което са ги таксували. Кой може да гарантира, че не е обикновено говеждо не за 200 лв, а за 20 лв на килограм?
пянде надрогиркано с фентинил е истински разбирач, плаче за скоба от 350 лева и дръгчек докато яде пържени картофки на каишка
Най-лошото е, че са яли обикновено гове до, а са ги таксували за необикновено гове до. Това има предвид шеф Петров, като казва, че е пълно с *** около нас. Има много хора дето вярват, че ядат необикновено гове до, защото са глупа ви.
Да обиждаш клиенти и да ваш оценки на клиенти е скандално ,явно този "шеф" се изживява на съдник.Хубаво е да наем къде му е заведението за да не ходят там клиенти наричани от него ***
Шеф Петров за пържолите за 500 лв.: Цената е ниска, много глупаци около нас