41

Анонимен

преди 11 месеца

Един ми дава гръцка кайма за кучета вика вземи я брадчед викам да не е пълна с кокалчета вика как бе едно кокалче няма един идва взема от мен за ресторант за кюфтета и кебапчета викам че не усещат ли клиентите вика по нищо не се различава от другата да ама той от 1 кг за 1 лев и 60 изкарва, 20 лв най малко

40

ХХХ

преди 11 месеца

Очелат бобър ! Това месо викаш е евтино .....защото е хАмериканско трябва да е х2 ? И аз съм пил вино бутилката 500 лв но знаех предварително и бях глупав и инат та я взех да видя какво по дяволите пия за тия 500 лв ......с това месо за 1600 лв в Гърция както казваш бобъре едва ли докато ям ще получа ерекция !

39

бла,бла

преди 11 месеца

Прав е, много глу*аци около нас, а той най-големият.

38

Анонимен

преди 11 месеца

Писна ми готвачи-мърлячи с едно средно, завършено с 3.05, да се изживяват като нещо повече от ядрени физици и специалисти по изкуствен интелект. И да обиждат хората, както им дойде.

37

Веско

преди 11 месеца

Типично за нашата "журналистика", още в заглваието манипулирате. Първо пържолитЕ за 500 лева, на долния ред три пържоли за 650 лева, което е сметката за всичко поръчано. Всъщност пържолатА струва около 160 лева!

36

Стьопата

преди 11 месеца

Не е за всеки да яде такива пържоли от месо Ри бай!Едно е да си свикнал в кварталното капанче да се наливаш с бира с цаца и пържени картофи, съвсем различно е да попаднеш на такова място, в този ресторант!Единственото, което виждам за "погрешно" в клипчето е - защо сервитьорката като е видяла, че тези "индианци" поръчват скъпи стекове да ги предупреди колко ще им излезе крайната сметка.Иначе е казано - Всяка жаба да си знае гьола! Толкова!

35

Другия откачалник

преди 11 месеца

Абе шеф Петров, ти като виждаш, че влизат Роми, не ти ли идва на акъла, че сметка от 1000 лева може и да немогат да я платят? Отделно, що не им начукали по 100 грама, ами близо 2 кила пържоли? Ами ако нямаха тия пари в тях, какво? То е видно, още с влизането, че може и да не четат добре, може и да не разберат добре. Ако беше в моето заведение, щях да им кажа, тия пържоли свършиха, що за простотия 1000 лева сметка на Роми, бляк ангълс, бах тия сноби а? Едно е ясно,в това заведениеРом нямаДа влезе

34

Гошо

преди 11 месеца

Тея невежите уж българи, да бягат в германията че усмърдяха БГ. Неграмотника и той на ресторант сяда. Добре че са ***, че да са ни превзели до сега!

33

Невнимателен

преди 11 месеца

Добре е да се разходим около неговото заведение и да изпуснем запалена клечка кибрит.

32

Анонимен

преди 11 месеца

Затова ресторантите ви ще бъдат празни.А държавата да не ви дундурка,а да ви върне 20 % ДДС,и без това злоупотребихте с този жест и вместо да намалите цените,ги вдигнахте.

31

Анонимен

преди 11 месеца

Ба аз тези три златни пържолки....хахахахаха :))) За толкова пари ще се нахраня като сви нчуга и пак ще остане доста :)))

30

Анонимен

преди 11 месеца

Има я и другата страна - това семейство поръчва без да гледа цените, кой е по-виновен??

29

Анонимен

преди 11 месеца

Високомерна дe6eла и npocтa c8иня е този шеф Петров. С просташкия му коментар ще получи и същия отговар. Въпроса не е за това какво точно са яли и колко струва, а за това, че не са имали възможност да се запознаят с цената преди консумацията, което ги поставя пред свършен факт.

28

Ъхъ !

преди 11 месеца

На такива като този "майстор" или "шеф" малко му е да споменаваш само майка му ! Трябва а "споменеш" цветисто цялото му родословно дърво ! Позволихме на такива дръндьовци да яхнат българина и ще си патим дълго !

27

Анонимен

преди 11 месеца

То въпросът е дали наистина са яли това, за което са ги таксували. Кой може да гарантира, че не е обикновено говеждо не за 200 лв, а за 20 лв на килограм?

26

Боса

преди 11 месеца

къф шеф е тоя ве, управлява котлона и тигана в някоя столова

25

ей това

преди 11 месеца

пянде надрогиркано с фентинил е истински разбирач, плаче за скоба от 350 лева и дръгчек докато яде пържени картофки на каишка

24

Анонимен

преди 11 месеца

Най-лошото е, че са яли обикновено гове до, а са ги таксували за необикновено гове до. Това има предвид шеф Петров, като казва, че е пълно с *** около нас. Има много хора дето вярват, че ядат необикновено гове до, защото са глупа ви.

23

Не ходете при него

преди 11 месеца

Да обиждаш клиенти и да ваш оценки на клиенти е скандално ,явно този "шеф" се изживява на съдник.Хубаво е да наем къде му е заведението за да не ходят там клиенти наричани от него ***

22

Анонимен

преди 11 месеца

Баси нагляра!