64

Анонимен

преди 13 години

И тоя ако е мъж, евала му кажи!По-голям *** не съм виждал!

63

Ясно защо

преди 13 години

Как да натиска ЦЦ ***, като на следващите избори само те ще гласуват за тиквите.

62

Знаете кой

преди 13 години

Търся си работа по специалността: консултант по селоустройство , министър на водопадите, милиционер - постови. Очаквам оферти.Заплата - колкото да си погасявам кретитите около 2 - 3 хилки.

61

Анонимен

преди 13 години

"Аз даже си мислех да вземат да му дадат да яде ли нещо, да пие.То тъй го оставяме да умре ся. Че то грехота да ти кажа.""Ами грехота е. Ами ти, какво правиш ти?""Толкоз жизнено, иска да живее ли.""Е па ние, ние пак не му даваме никакъв шанс. К'во да ти кажа.""Всички вкупом сме уморили бебето нарочно. Това си е умишлено престъпление и убийство."Ха сега слагайте минуси да ва е.. в тъпаните къртуни! Те им убиват децата, а те им се радват! Егати ***:)))))))))))))))))) Хайде радвайте се!

60

Бореца

преди 13 години

Днес беше поредният *** герберски цирк в държавата!Никога през тези 133 години България не е имало по-безпомощно и глупаво правителство като това на ГЕРБ!Само едно искам да попитам ние Бойко-Борисова република сме или парламентарна!Щом един нещастен министър не изпълнява разпореждане на Върховното управително тяло на държавата-Народното събрание ега ти държавата сме!Много ядове ще има да берем с това тъпо правителство но такива дудуци сме избрали и затова ще си носим кръста без да мрънкаме!

59

за 51

преди 13 години

След , което последните от тях ще са само в зооголическата градина :))

58

Анонимен

преди 13 години

До 53 Като чуя записите с УШИТЕ си тогава ще повярвам.За мен са манипулирани както и докторите го заявиха.Защо Цветанов не иска да ги пусне в медиите? Май се притеснява от нещо а ?

57

уточнение

преди 13 години

ЦЦ не е станал мъж на годината.

56

До 53

преди 13 години

Това от МВР директно ли го извади сега тука? Бе вие работа немате ли? Я ходете да обезопасявате пътищата да не стане пак катастрофа като днешната на бул. Брюксел

55

Анонимен

преди 13 години

Като няма да ти е зле с тройната коалиция, защо ги мразиш бре глас народнии.

54

GOSHO

преди 13 години

TЪПАК СИ ЦЕЦОВМЕСТО ДА МАЧКАШ ЛЕКАРИТЕ И НЕЗАКОННО, ЦЕЦООООООООО НАТИСНИ *** БЕ!НЯМА ДА ОСТАНЕ КАМЪК ВЪРХУ КАМЪК ОТ ВИЛАТА ТИ СКОРОТИ ЗА ХОРАТА ПО СЕЛАТА КОИТО СА НАД 60 ГОДИНИ И И ГИ ОГРАБВАТ И В МОМЕНТА МИСЛИШ ЛИ, ИЛИ МИСЛИШ ЗА ПОРЕДНИЯТ АПАРТАМЕНТ КОЙТО ЩЕ СТОИ ПРАЗЕН............КУФА И АЛЧНА ЛЕЙКА СИ,,ПЪК И ЛЪЖЕЦ,,,ПФУ

53

коко

преди 13 години

Ами то колега тука само червени мамули..Мафията не харесва ГЕРБ....МАМУЛИТЕ ДЕМЕК

52

Цецо Кадафи

преди 13 години

Тоя е прек наследник на Кадафи! Да репресираме собствените си медици в България! Милиционерка държава! Нема Шенген за нас, а може и от ЕС да ни изхвърлят! Тъпия Цецо каза, че не заслужаваме да сме там, неговия Вожд и учител каза, че Меркел и Сарко са прави. Бай Траян от Румъния защити достойно страната си! Басеску е пич, БоБо и Цуци са клоуни!

51

Анонимен

преди 13 години

"Аз даже си мислех да вземат да му дадат да яде ли нещо, да пие. То тъй го оставяме да умре ся. Че то грехота да ти кажа.""Ами грехота е. Ами ти, какво правиш ти?""Толкоз жизнено, иска да живее ли.""Е па ние, ние пак не му даваме никакъв шанс. К'во да ти кажа.""Всички вкупом сме уморили бебето нарочно. Това си е умишлено престъпление и убийство."Ха сега слагайте минуси да ва е.. в тъпаните къртуни! Те им убиват децата, а те им се радват! Егати ***:)))))))))))))))))))))

50

Анонимен

преди 13 години

Човека с 8-те апартамента.

49

Gonzo

преди 13 години

Тия *** тука абсолютно си заслужават тройната коалиция.Поне още 3-4 мандата.

48

Анонимен

преди 13 години

А да сложим една скобичка за СРС-тата, че усещам неразбиране на същостният проблем.По данни от официална комисия - едва 3 процента от използваните СРС та се превръщат в доказателства пред съд.- у татковината броят на използваните СРС та е по-голям отколкото във Франция.А сега и една усмивчица - СРС -тата се използват и след разрешение на министъра на ВР и председателя на ДАНС , където патрон пак се изживява Цеци...

47

глас народен

преди 13 години

Като сте толкова недоволни, изберете си пак тройната коалиция, бе! На вас ше ви е зле, не на мен!Всеки народ заслужава управниците си!

46

коко

преди 13 години

Умнико//././././.---вОЖДе-ЧеРвЕн ЧЕРВЕНАТА УМНИКО-КОМУНИСТ....яснОООО

45

Кобилата

преди 13 години

На мъжа на годината здравата му падна... рейтингът!