38

radОst

преди 12 години

Днешните статии са жестоки! Ще си ги запазя като любимо четиво и в тежки моменти ще си ги чета, за да ме разтушат! "И всички в държавата идват да се РЕФЕРИРАТ с мене.", т.е. да пишат заедно реферати ли?

37

Тато

преди 12 години

Не си е губил времето ,като гард на Тодор Живков . Маниера на говорене едно към едно. Браво Боко.

36

Анонимен

преди 12 години

Що не се учим от комшиите? Скоро бях в Турция, няма да ви казвам колко са назад, само едно искам да научим от тях, строят яко и раздават апартаменти за по 30-50-100лв кой колкото може за бедни и богати, хем работни места хем народа е доволен, ние що спим?Или сме много по умни от тия пуйки??

35

Кака Бойка

преди 12 години

Само човек, който мисли как да открадне има такава логика - за честния човек няма дилема - няма да открадне, каквато и да му е заплатата.

34

Анонимен

преди 12 години

бат Бойко е по-умен от всички учени в БАН взети заедноФАКТ

33

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Борисов е Българския Вацлав Хавел !. Който в толкова незапомнена световна криза запази финансовата стабилност на населението и не намали доходите ни !. Икономиката регистрира растеж,докато останалите Европейски страни са в рецесия. Герб спаси България !

32

Горките Гърци

преди 12 години

След 5-6 години българите ще са по-богати от гърците, заяви българският вицепремиер Симеон Дянков пред БНТ. С тази мисъл финансовият министър надмина глупостите, които Бойко Борисов постоянно сипе за гърците - колко били зле, как ние сме по-добре от тях и т. н. В Гърция пенсиите се движат основно между 800 и 2000 евро. За 5-6 години трябва да паднат наполовина, а българските от сегашните 100 евро да се вдигнат 5-10 пъти, за да станем по-добре от гърците. Същото е и със заплатите. Сегашните 300 евро средна българска заплата трябва да се увеличат 4-5 пъти, а гръцките да се намалят 2 пъти, за да ги надминем. Това идва да покаже, че България има финансов министър, който не може да смята. Защото, възможно е гръцките пенсии и заплати да се намалят още наполовина. Но не е възможно за 5-6 години българските да се увеличат 4-5 пъти. Трябва да си голям лъжец или просто *** да твърдиш такова нещо. Най-малкото един финансист трябва да знае, че петкратно увеличение на доходите за 5 години е невъзможно, освен ако няма опустошителна, галопираща инфлация. Което пък не може да стане при валутен борд. Може би Дянков завоалирано иска да каже, че ще падне бордът? Преди седмица пак Симеон Дянков в интервю за германският вестник Ди Велт каза, че кризата, която разтърсва Гърция, е от полза за България, а българите до известна степен са щастливи от нещастието на гърците. Докога българският премиер и вицепремиер ще се гаврят с проблемите на съседните гърци и ще ни плашат с тях? Няма ли кой да възрази на Борисов, че ако в България няма финансова криза, това не е благодарение на неговото правителство. Никога в България в последните години не е имало финансова криза. И при предишното, и при сегашното правителство. България беше засегната от икономическа криза, предизвикана от кризата в Европа. На този фон сегашното правителство не направи нищо да поощри производството и потреблението, а напротив - само рестрикции, които закопаха държавата още повече. И на това отгоре да казваш постоянно колко са зле гърците и колко ние сме добре е гавра и с двата народа. Защото българите направо мизерстват в сравнение с гърците, дори при сегашния финансов колапс на съседите.

31

Нина до 28

преди 12 години

Чак пък лицемер..по-скоро гаврджия. Например има четерима дядовци, единият убиит от фашистите, другият от комунистите, третият от Тройната клоалиция, а четвъртият стои в резерв.

30

Анонимен

преди 12 години

И не само ще получават бонуси, но с парите от европроектите ще работят верни, хранени хора. Корупция на европейско ниво.

29

Нина до БАН

преди 12 години

На България не й трябва Наука и Академия, защото Вождът е по-умен и от милион Академии. Боко черпи информация директно от....ъъ...Шефа горе...ето България загуби например подводния си флот, но на никой не му пука, защото Боко е по-силе и от 10000000 подводници взети заедно.

28

Анонимен

преди 12 години

Суперлицемер!

27

До 18

преди 12 години

Забрави да пишеш накрая: Боко ще ви защити от такива *** като мен.

26

Анонимен

преди 12 години

Човека гледа да уреди своите си хора с парички бе. Не е ли ясно? Шуробажданаци, рушветчии това е България.

25

ДО 15

преди 12 години

След Нова Година ще падаш на колене и ще искаш да се върне *ГОЦЕ* , тогава термина пенсиониране ще изчезне от речника , всички пари от БГ продукта ще се изнасят в други държави .Тъпо е ама не знам дали имаш някакви роднини , аз имам майка и баща . И моята гражданска позиция е - тези хора са плащали пари последните 35 години и държа да имат пенсия .

24

Нина

преди 12 години

Пожелавам ви поне три месеца да сте като гърците....пенсии по 800 евро и нагоре и т.н. Ние мечтаем да станем като Гърция поне за месец или два.

23

Иван

преди 12 години

Така е ! Право мисли ! Дано и другите наоколо да са толкова искрени....

22

БАН

преди 12 години

ами хората от БАН , ами тези по научните сфери и те ли са се блъскали в дискотеката? или българските учени не са от умните хора и не заслужават париии...

21

мнение

преди 12 години

Я на снимката голям е сладур Бойко и мъжкар по мое мнение,де!!!!

20

Анонимен

преди 12 години

Бих казал, че това са глупости. За който се е поддал имаме съградени затвори.

19

Turkey

преди 12 години

Гърците това гърците онова какво стана бе?? Минахте ли ги? Искам отговор,а не обиди! Благодаря!