46

hells bells

преди 13 години

Бойко се е обградил с много некадърни министри и вота на недоверие, който ще искат тези *** от БСП и ДПС, е в следствие на неадекватните и непродуктивни действия на гербаджиите в Министерския Съвет и Парламента.

45

26

преди 13 години

Това, че не са толкова зле като Триглавите не значи, че са добре!Ставащото в момента под управлението на гербавите съвсем не ми харесва. И то опитвайки се да гледам максимално обективно на цифрите от статистики и отчети както и на управленските им напъни. Работата на гербавите няма как да отиде на добре и накрая пак *** и хората на Сополя ще яхнат простолюдието което ще им даде отново властта.Този театър да не го играят за пръв път я?

44

tur4ina

преди 13 години

shto vse kogato stane vapros s DPS vsi4ki balgari izbuhvat kam turcite 4e kvo sam im napravili tolkos i dobre4e ima edna turska partia postoyano dase govori za neya i za turcite zashto boyko borisov otiva v Turcia a na pregovori s Erdogan vsi4ko idva ot turcia

43

norm

преди 13 години

28,защо е опитваш да прехвърляш отговорността на съдебната власт върху изпълнителната.не изпълнителната,а точно съдебната власт трябва да тикне крадците зад решетките.Не става,защото всички знаят кой е главния прокурор,кой назначи ВСС и от там шефовете на съдилищата,кои са яли и пили заедно с крадците.Гарван гарвану око не вади.Така ще е при тази съдебна система,контролирана изцяло от червените.

42

Жан Жак Рено

преди 13 години

Безсрамието е присъщо на нашите политици, но Доган и Станишев са световни шампиони по безочие, а Кобургът е техен подгласник. Костов е корумпираният съдия в оставка, а Бойко е фаворит за приза "Популист на годината".

41

анонимен

преди 13 години

хахахахахах

40

соцко

преди 13 години

А някои социалист да ми обясни как обеднява българина, а има фрапантен ръст на банковите депозити. Бат бойко единствено е виновен че не си бръкне в джоба и не приключи с тая световна икономическа криза :(

39

tur4ina

преди 13 години

do Anonimenne si tozi koyto shtemi kaje kade da ida ....

38

Анонимен

преди 13 години

ОТИВАЙ В ТУРЦИЯ

37

Македонец от Пирин

преди 13 години

Честит Празник Малка Богородица и Честит Празник на нашата Майка Република Македония послучай деня на Независимостта !!!

36

tur4ina

преди 13 години

kolko hora glasuvaha za GERB za po dobro razvitie i kvo stana tezi koito glasuvaha po4naha da psuvat i pla4at za kvo sa glasuvali ......te po4naha da grabyat ot narodo danaci vdihnaha osigorovki vdihnaha kolko mesta zatvoriha 4e i sega shte mahnat Fon Tutun i togas kvo shte pravyat a pitat li teya grazdani tedo se zanimavat s tutun s kvo shtese prehranvat a...pak vie se radvate na tva pravitelstvo koeto do sega nishto ne e napravilo .....

35

Анонимен

преди 13 години

az iskam balgarin da me ypravlqva

34

Amenhotep

преди 13 години

26Стана нещо като нищо ... само дето ходих да се срамя да се подписвам в подписката на *** ... Но на изборите нещата си дойдоха на мястото. Колкото и да не харесвам ГЕРБ, няма как да си изкривя душата и да кажа, че ГЕРБ са по-зле от Тройната Коалиция! Тройните Изедници бяха по-страшни и от средновековната чума!

33

Атака

преди 13 години

Абе докога ще оставяме хора които НЕ СА БЪЛГАРИ да говорят за нашето управление!Затова България е така, защото толкоз години се управлява от хора който не са Българи по националност!Още като се започне от Батенберг и Фердинанд, като се мине през Г. Димиторов, а след това ерата на Доган, Костов, Царя и Станишев!И разбира се не без участието на множеството ***, турци евреи, арменци и др. в нашите парламент, правителства, медии и др!Запомненте - хора които не са българи не ни мислят добро

32

1234

преди 13 години

това ми беше мисълта

31

do 24

преди 13 години

Да, и ГЕРБ ще стигне до това ниво на политическо развитие.

30

БАЧКАТОР

преди 13 години

Има недостатъци правят и грешки ГЕРБ но препочитам да ми вдигнат данъците,осигуровките и всичко но българи да ме управляват.

29

Гражданин на Смолян

преди 13 години

На този свят няма справедливост. Ако имаше такава Доган, Кобурга, Костов и Станишев щяха да играят белот по икиндия в СЦЗ в продължение на 30 години.

28

Тема за размисъл

преди 13 години

Тази тема вероятно не са я чували?!Как техните олигарси изпълняват геноцитния план за унищожаване на нацията?!Откриха отрова в наши вафли 3 април 2009, 21:24София, БългарияОтровата убиец на китайски бебета стигна до нас. Опасното вещество меламин беше засечено в популярна марка наши вафли. Сигналът е подаден в РИОКОЗ в 16.30 ч. в петък, пише "Телеграф". Източниците не са назовали марката на сладкиша, но са уточнили, че е на голям производител. Отровата е в търговската мрежа на цялата страна, затова незабавно започват хайки по магазини и лавки за изземване на вафлите. Допустимата норма на съставката е 2,5 милиграма на килограм, докато в сладкиша тя е в пъти завишена.Марката на опасните вафли предстои официално да бъде съобщена. Със случая е запозната регионалната инспекция по опазване и контрол на общественото здраве. Възможно е да се открие меламин и в други сладкарски изделия като бонбони, бисквити и шоколади.Меламинът е вещество, което ударно натоварва бъбреците, образувайки големи, често над сантиметър камъни, които са смъртоносни за малките деца.Вафлите се продават в цялата страна. Според специалистите количеството меламин се съдържа в сухото мляко. /БЛИЦ

27

Анонимен

преди 13 години

Ами не знаеш,щото Бойко замазва,затова!Как виждаш вот на недоверие,когато тия хитреци не знаят за какво!Ама нали са опозиция и правят демонстрации!Че тоя измислен вот няма да мине,е ясно и на малките деца!Но важното е да се плюе по Герб,те са ВРАГОВЕТЕ на БСП,нали така!?А времето си минава,нещата се забравят,Бойко виси непрекъснато по ТВ,и утре БСП и другите тарикати,чисти и непорочни,отново ще са на линия!Досега има ли осъден някой червенушко,крал и с г.за си?Няма,нали!?Жив и здрав!:)))