306

Пешо

преди 13 години

Ако всички изложели се досега депутати от ГЕРБ бяха хора с мъничко чест и имаха достойнството да напуснат Парламента, то ГЕРБ дйствително можеше да стане партия на надеждата за излизане от кризата. Сега се налага мнението, че и "тези" сеа като "онези". Т.е. - "всички са маскари". Да, напълно възможно е да спечелят и следващите избори. И какво от това...

305

хом

преди 13 години

Кой знае защо същата реакция имаше и Масларова.Тъя самата също беше ужасена за отправените и съдебно обвинения.Само не знам как се оттърва от затвора и защо?Това е нещо като: Ах кой ми с.а в гащите?

304

Анонимен

преди 13 години

такива като тебе са ясни.. и хората разбират кой ги ненавижда!

303

Анонимен

преди 13 години

социопаа си ти.. обладан от житието си от преди 1989г. е не сме продукт на оная система.. и никога няма да я бъде вашата.. изпята песен сте, рано или късно.. ще го усетите :)

302

До Калин

преди 13 години

Не си социален терорист-просто си социопат,който първо не е наясно със себе си,а съвестта на всеки невръстен глупчо е чиста,защото не познава компромисите на хората,които изнесоха този преход върху нервите и морала си!Няма да приема НЕДОРАСЛЯЦИ,за които 1989 година да е началото на СВЕТА-да си мислят,че ЗНАЯТ И РАЗБИРАТ ОТ ВСИЧКО!

301

Калин

преди 13 години

истерио .. песента е хубава, и съм с чиста съвест.. най малкото не съм социален терорист :)и пак ти казвам.. с богато въображение сте .. не всички са с маргинални прояви като вас!цапате!

300

KBA KAKA MMMMmmmm

преди 13 години

Геновевева, Геновевева нещо като Генефова Кенофова Клозетова си май, дугарке доктурке.Арно осрала си се, осрала, ама нашите очи не са мързеливи-от игривите са! и добре виждат очите ни , че това петно дето лепна на бате ГЕРБ, е ***!Едно големе Браво за Бойко за смелостта му! тая *** е мисирка, ама да видиме как ще погне оня дето изшиба народът, Божу Кир-Димитрус-бей.

299

РЕКАПИТУЛАЦИЯ

преди 13 години

КАЛИН,който намери единственото си призвание-да го псуват по форумите-НЕ Е СЕДЕСЕР,НЕ Е ГЕБРЕСАР,НЕ Е ДПС.АР,НЕ Е КОСТОВИСТ,НЕ Е МАРТИНИСТ,НЕ Е БСЕПАР,НЕ Е АТАКИСТ,НЕ Е ШОВИНИСТ,НЕ Е МАРКСИСТ,НЕ Е ХУГОВИСТ,НЕ Е ХИТЛЕРИСТ-ПРОСТО ТОЙ НЕ Е НИЩО!...ТОЙ Е БЛЯ-БЛЯ-------!НИЩО ПОВЕЧЕ!!!!

298

Калин

преди 13 години

а и си наместете бушоните от време на време да кажа .. перманентно гърмите от въображение!

297

Калин

преди 13 години

хаха не съм седесар - сините болшевики ми напомнят за едни други отявлени болшевики :) а сигурно последен си разбрал/проумял, че симпатизирам на Иван Костов!истеричните крясъци.. с адрес позитано 20 т.е БКП/БСП, са си истерични крясъци.. доказани менти сте.

296

ИСТИНАТА Е,ЧЕ

преди 13 години

БСП(ДС)БКП Е ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ В БЪЛГАРИЯ с нейните производни:ДПС(ДС)НДСВ(ДС)ЛИДЕР(ДС)АТАКА(ДС)...НИКОГА НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ТАЗИ МАФИЯ!

295

XXL

преди 13 години

Всички ,които дават акъл,да знаят че и на тях ще им трябва,а вече ще им е свършил.

294

БСП

преди 13 години

С господин Борисов обсъждахме тази ситуация и сме на мнение и аз и той, че личните нападки срещу мен не трябва да се отразяват върху имиджа на партията, разясни пред журналисти депутатката-ТЯ ТАЯ ПАРТИЯ ОДАВНА СЕ ОСР........... ПОСТОЯНО ХВАЩАТ ХОРА НА ГЕРБ В КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ,А КОЛКО СА ПОКРИТИ И НЕ ЗНАЕМ

293

еврика

преди 13 години

3 дни се"дърпаше",че не си СДС-АР!То било Костовист,те са най-опасните!!Който *** позволи този мародер и комунистическата му жена да управлява някога-ще е пълен ***!!!Абе,тикво калинеста,жената на този меркантилен *** просеше пари за себе си пред очите ми от фирма Сименс...Когато гащите ти са били жълти и памперсите топли,ние сме сърбали *** на семейство Костови!!!Заблуден *** си и ще си останеш!!!

292

СИН ДЕМОКРАТ

преди 13 години

Българи - Дано се събудите овреме !!!Костов - ПРЕЗИДЕНТ!

291

xaxa

преди 13 години

dolu GERB dolu Boyko vsi4ki ste komunusti ! ! ! Samo BSP 6te ni spasi pak ! ! !

290

законен морал

преди 13 години

Тази г-жа ме обърка тотално. Аз вече съм аморален закононарушител.

289

do #304

преди 13 години

Хаиде червено сладурче в ДУМА...Там ще се чувстваш в свои мътни и миризливи води!

288

По - справедлив

преди 13 години

От 66 години за първи път Рибата не мерише от към главата!!Евалла Бойко!!!!

287

KOKO

преди 13 години

Напомня приказката за тримата *** - Гоце ( клон ДС- Гамизов), Санишев (клон ДС-ДАНС), клон ДС-Борисов(Лукойл), дето си преплели краката. Един хубав бой с тояга ще ги накара да се разбягат в мъглата...