101

Балин

преди 13 години

На Бойко дето тук се хили като тиква на Хелуин в зеленчуков магазин,време беше някой да му каже, че той не решава за нищо и като се прави на голяма работа само герболетки му се връзват. Договаряй се Бойко накрая ще се види че си ***.

100

Анонимен

преди 13 години

Лекарите в Москва и Питер се славят с високите си заплати хахахахахахааааааааааааааДиверсифицирай си източника на информация :)

99

Анонимен

преди 13 години

А искаш ли теб да те няма????????

98

Анонимен

преди 13 години

Защото сме милиционерско-мутренско-селташка държава затова. Не е ли ясно. Нямаме реална икономика, само далавераджийска.

97

Анонимен

преди 13 години

Айде бе, те решавали. А искат ли да няма Южен Поток?

96

Нина

преди 13 години

Но това, което ми прави вдпечатление като разлика е, че богатите в българия и по-точно в софия не мога да разбера защо са богати. например в Моска и Санкт Петербург с най-високи заплати са хората извършващи умствен труд-инженери всякакви, комютърни, лекари, хора работещи в сферата на образованието, науката /тези ползват преференции, за тях някои данъци не важат/ и т.н., а тук ми прави впечатление, че богатите са изглеждат неграмотни, що са богати??

95

Анонимен

преди 13 години

Даааам САЩ са известни с това, че по селата хората гладуват....Права си

94

Нина

преди 13 години

Ами така е, тези, които живеят в москва и санк Петербург, въпреки че са едни от най-скъпите градове в Света им е евтино.....карат се скъпи коли, купуват се скъпи дрехи, ходи се по луксозни заведения, ядат се луксозни храни, а тези, които живеят по селата са зле, но това го има и в САЩ и Б-я и почти навсякъде..това е една от "благинките" на тъпия преход-много богати градове с огромни заплати и селски региони, където е пълна скръб

93

za 94

преди 13 години

taka kazvat i rusnacite v Sibir, hubavi hora.........samo deto ve4e sa pove4e ot nas

92

Нина

преди 13 години

А китайците са готини, те са едни от стратегическите партьори на Русия, въпреки че има недоволни руснаци от сключени сделки с Китай за оръжие. Не зная за какво по-точно става въпрос, но им продали някакви сткрашни ракети и подводници май..не разбирам много, но това не би следвало да се продава според някои. Инак руските инвестиции там са големи, атомни централи, сътрудничество в много технологии най-вече атомни и т.н.

91

Анонимен

преди 13 години

Аз пък искам да сме в добри отношения с руснаците и да правим бизнес с тях. И не ми дреме че една тълпа селяни ги мразят. Селяните ще копат на село и без това, за тях каква е разликата с кого ще сме приятели????

90

za 90

преди 13 години

Shte vi stiskame palci da pobedite Kitaj sami togava..........nali sme bratia, kryvta voda ne stava

89

Анонимен

преди 13 години

Четем бе, мила, но не само руски сайтове

88

Нина

преди 13 години

Това никога няма да стане, за какво й е на русия ЕС и НАТО...след като има ОДКБ, който е аналог на НАТО и ЕврАзИо, който е аналог на ЕС, към него скоро ще се присъедини и Украйна. Ама четете малко преди да си фантазирате.

87

Смех

преди 13 години

Барабар Петко с мъжете.Естествено, че зависи от Русия. Да не зависи от България.И заем, и експерти-консултанти ще взимаме от Световната банка, нали.Но зависело от нас...

86

Анонимен

преди 13 години

40% от селското население в Русия живее в землянки

85

Анонимен

преди 13 години

Москва не е Русия, мила... И в София е пълно с мерцедеси, кафенетата и моловете са пълни с народ

84

za 84

преди 13 години

a bila li si na 100 km ot Moskva.........ili po dobre da premyl4ish.........temata e druga, nikoi ne mu dreme za vashite meraci za bazi v Evropa........

83

Нина

преди 13 години

***, Москва дълго време държа класациите на най-скъп град в Света, малко по-назад е санкт Петербург.....:)) Купувала съм си дрехи от там и зная за какво става въпрос. Стандартът е супер висок...теб ако те пусна там с твоята заплатичка ще оцелееш точно три дни:)) Виждал ли си нощна Москва или Петербург, целите светят в най-различни цветове, синьо, зелено, червено, жълто.погледни снимки и ще паднеш, а си представи да го видиж на живо.

82

Анонимен

преди 13 години

спор няма