186

Dan до Станишев

преди 13 години

Какво стана , бе НЕ СОЦИАЛИСТА, нещо не можеш да се сетиш за статия с твой пост в който си казал нещо против БСП ли? Е спи спокойно не съм и очаквал!

185

Кос

преди 13 години

На глобално ниво, кое и какво поевтинява ?

184

ББ

преди 13 години

Браво на Р.Овч.Ползваме по-евтина газ още от негово време, но на Боко трябваше Медведев да му го каже. "България вече ползва отстъпки за цената на газа в рамките на действащите договори за доставки, каза за БНТ вицепрезидентът на Газпром Александър Медведев.

183

Dan до Дарко

преди 13 години

Топлинно е с две "н", допуснал съм правописна грешка!

182

Dan до Станишев

преди 13 години

До сега няма случай, някой от Вас да е казал да от БСП съм - НЯМА! След като не си социалист ми посочи едина статия с твой пост в който си казал нещо против БСП! И с това с обидите...моля те споменах го и в предишният пост , но явно ти е убягнало-ЯДЕЦ! Но ако държиш толкова добре- Само глупав човек би казал, че намаляването на цената и премахването на посредниците, е неуспех...а извинявай и социалист! И ако случайно не забелязваш , аз не слагам оценки на коментарите си, за разлика от Вас!Чакам!

181

Dan до Дарко

преди 13 години

Естествено, че всички това ни интересува, колко ще падне газта до крайния потребител (човек или фирма), само не разбирам защо изхождаш от позицията,че няма да падне? След като и заглавието е "По-евтин газ"? Ти ако очакваш веднага да ти звъннат от фирмата за топлино счетоводство с които ни уредиха предишните, и искренно се надявам и тях да ги махнат, та ако очакваш още тази вечер да ти звъннат и да ти кажат, ще ти върнем 200 лв. от платената сметка...мисля, че няма да стане лягай си, не чакай!

180

няня

преди 13 години

Аман от показване на загриженост.

179

мляс

преди 13 години

И к'во излиза, че си ползваме руски газ на преференциални цени с договора от 2006 г. ХОХОХООО...Боко,Боко, кратуно празна...Ама и Медведев е дипломат, как само изведе Боко от комфуза...

178

Станишев

преди 13 години

Човече, ти болен ли се? Аз ти казвам, че не съм социалист, ти си говориш едно и също. Можеш ли да четеш или си пропуснал тези години. Поста ти е едно шизофренично бълнуване на душевно болен човек. Вие от ГЕРБ да не са ви избирали по диагноза. Как мога да провокирам човек като теб. Та ти си олицетворение на човешката интелектуална немотия.Пък тези истории за персоналния пазач, издават и фобии. Спокойно! Ако в отрицанието намираш причината на неволите си, добре. Желая ти успех и дано се оправиш.

177

хохохооо

преди 13 години

България вече ползва отстъпки за цената на газа в рамките на действащите договори за доставки, каза за БНТ вицепрезидентът на Газпром Александър Медведев. При подготовката на новите договори за доставки на природен газ за България ще бъде изготвена и нова формула за цената на природния газ.Овъргаз ще отпадне като посредник след две години. Компанията обаче ще продължи да продава руски газ на български крайни потребители. Медведев отрече германската енергийна компания RWE да е канена за участие в "Южен поток".Александър Медведев, вицепрезидент на Газпром:- В рамките на нашите договорености, в сравнение с цените които действат в сегашните договори, България получи определено преимущество, свързано с промяна на условията на действие на преференциалния период. Затова цената още от 1 юли ще бъде по-ниска от цената, която трябваше да бъде - подчертавам, не можеше, а трябваше да бъде по действащите договори. И това е резултат от нашите преговори.България вече е получила определено намаление, каза още Александър Медведев и допълни, че процеса на подготовката на новите договори с Газпром ще бъде изготвена и нова формула за цената на газа.Репортер:- Смятате ли че новите договори трябва да бъдат обнародвани, защото сега практиката е да се обвинява Русия, че не е съгласна да публикува сега действащите договори, където са залегнали високи цени?Александър Медведев, вицепрезидент на Газпром:- Газпром винаги работи открито, но има споразумение за конфиденциалност между купувача и продавача. И това е абсолютно нормална практика в газовия бизнес. Но що се отнася до нивото на цените, ние - 1-во, публикуваме нашите средни цени за Европа и затова всеки читател винаги може да сравни каква е цената в неговата държава в сравнение със средноевропейската цена. Искам да подчертая, че България, като отчитаме действието на този преференциален период, тя се намира и ще продължи да се намира в положение на предимство в сравнение с нейните съседи.Репортер:- А защо е необходимо RWE на проекта "Южен поток" след като вече EDF се включи защо на вас ви трябва RWE?Александър Медведев, вицепрезидент на Газпром :- Тук има някакво недоразумение. Ние компанията RWE в този проект не сме канили. И няма никаква необходимост тя да участва.

176

Дарко

преди 13 години

Пак популистки изказвания на Рапона! Аз като българин ме интересува колко ще падне цената на газа до крайния потребител - тоест до мен? Освен това ме интересува, ако няма намаление, къде ще бъдат пренасочени пари за милиони левове до стотинка. Трябва да се даде отчет пред народа. Иначе ще отидат отново в СИ Банк и джоба на Цветелинка и Рапона!

175

Dan до Станишев

преди 13 години

Явно са Ви надъхали в центрлата на БСП защото аз въпреки ,че не крия подкрепата си за ГЕРБ имам и доста постове неодобряващи едно или друго решение на ГЕРБ, но ВИНАГИ СЪМ БИЛ ПРОТИВ КРАДЛИВАТА ВИ ПАРТИЯ! Няма да се учудя ако са ми назначили и персонален "пазач", защото от време на време ме провокирате с обиди може би с идеята, че и аз ще изпростея и ще се компроментирам като започна да Ви нападам просташки,е-ЯДЕЦ!Нещо не ви останаха много от крадливите схеми а?Няма въздух (газ) нещо, и издишате!

174

Станишев

преди 13 години

Аз не съм социалист,но това говори за възпитанието Ви и многофункционалната Ви култура. И нищо не съм изпуснал.Живея си живота и му се радвам.Това, че не сте успели да асимилирате поста ми, може да говори само за Вашето интелектуално състояние и нищо повече.Никой не е виновен, че природата е била толкова жестока с Вас от гледна точка на интелект. Никога не съм бил на власт, а дали БСП ще бъде на власт не решавате само Вие, нито аз, рашаваме го всички, но за разлика от Вас аз не отриччам никой.

173

Dan до Станишев

преди 13 години

Това с лошите и добрите социалисти сигурно е някакво ново течение във Вашата партия,и нищо чудно след като изпуснахте кокала да се делите на добри и лоши, но това изобщо не ме интересува както казах и преди Вие сте НАГЛИ,АРОГАНТНИ И ПОДЛИ или казоно с една дума СОЦИАЛИСТИ!Какво ми е издал поста,не разбрах,защото няма нищо за разбиране а пък вмъкването на Бойко Борисов съвсем размъти и без това неясната идея на коментара!Както и да е радвам се,че не сте във власта вече! Никога вече БСП на власт!!

172

Анонимен

преди 13 години

Но пък е на добро място България.

171

Анонимен

преди 13 години

pak nqma da e 150-200 dolara

170

yr

преди 13 години

Май още нищо не е подписано. Бойко лъже

169

yr

преди 13 години

До 15 август ще станат ясни окончателните стойности, по които ще се продава газ за България. Експертите ще бързат, за да се влезе в новия отоплителен сезон с преференциални ставки.До 30 юни 2011 г. ще се подпишат договори за 10 г.В тях ще залегнат уговорените сега по-добри условия. "До вчера, независимо как се движеше цената на газа, нямаше промяна за нас. Сега сме уговорили кога и с колко ще поевтинява в полза на България в зависимост от движението на цената на газа нагоре или надолу", обясни Трайков.

168

Анонимен

преди 13 години

Та за кое беше време - някой да каже, че е премахнал посредници, пък цената за потреббителите да не пада. Мисля, че посредниците няма да вият, а потребителите.Заблудата е голямо удоволствие, освен ако не я практикуваш.

167

охо бохо

преди 13 години

Думата "парламентерен-***" нарушава ли правилата на сайта?Нека някой да ми докаже обратното и лично ще се извиня!!!Тя тази работа с цензура няма да стане..........