40

Справедлив

преди 13 години

Малки са им заплатите.Нека да им ги направят по 20 000лв,завалийте ,че обосяха и измършавяха от глад.

39

Анонимен

преди 13 години

Добре, предавам се - ти си истински ***. Отвори си сега Google и вникни в смисъла на термина "Правова Държава". Лек ден ти пожелавам.

38

Momchil

преди 13 години

Брей, ама ти многоо умен и кадърен се извъди бе! Чак се чудя толкова интелигентен човек като теб защо се занимава с *** като мен. А може би си доктор и искаш да ме излекуваш ? Слушай, КУХ (кадърен, умен, хумористичен - моя медицински термин за теб), ако не беше толкова КУХ, щеше да схванеш какво имам в предвид, а не да пишеш простотии, като това, че всички щяхме да сме по затворите. Ти ако си извършил нещо, за което трябва да лежиш, но си на свобода, именно заради системата, много хора не са!

37

Анонимен

преди 13 години

Добре си гледаме работата. Тази година искаме 13,14,15,16 заплата.Това е съд,а не на петел гребена.

36

Анонимен

преди 13 години

защото тази дума не я използвам за да те обидя, използвам я като диагноза, това е медицински термин.

35

samo

преди 13 години

samo prez toshovo vreme imashe red ,sega sme gola voda,edinstvenoto koeto gi interesuva teq otgore e da sabirat danaci,DEMAGOZI

34

SP до 29

преди 13 години

Ами какво да кажа за катаджиите, техните заплати за разлика от тези на магистратите не са големи; мисля, че няма друг начин да се забогатее тук освен чрез злоупотреба със служебно положение. Снощи гледах едно предаване и госта пък каза за здравеопазването следното: "На входа приходите се приватизират, а на изхода разходите се национализират". Там каква корупция е също, бедна ви е фантазията.

33

Селянин

преди 13 години

Кумунист, както сочи корена на думата, произлиза от Кум. Ама по особен `кум`. Обичайно този вид кумуве, опъват `колежки`. Та за това милата се е объркала :-)

32

Анонимен

преди 13 години

Ти вменяем ли си бе? Ти за термина "Правова Държава" чувал ли се? Съдебната система ако върви ръка за ръка с мвр, всички заминаваме по затворите бе, ***.

31

Momchil

преди 13 години

Е бате, ти ако за Цветанов кажеш, че не си върши рабоатата за какво въобще говорим. Аз не помня да е имало като цяло толкова свършена работа от БГ полиция, колкото се свърши през последната 1 година. И точно там е проблемът, който Цветанов засяга - СЪДЕБНАТА СИСТЕМА, която трябва да върви ръка за ръка с МВР. За жалост се вижда, че не е така! Лошото е, че не му се вижда края.

30

бг

преди 13 години

когато си на държавен пост и заплатата ти е предимно от данъкоплатците трябва да работиш за тях! А каке в Бг всички сме сведетели- полицаите когато искат подкупи и пари са много важни,когато се наредиш да си платиш някоя сметка или такса държавните служителите са много важни и едва ли не си им задължен,че те обслужват и ти взимат парите,съдиите се възползват от поста за лични облаги,от тук рекет,от там рекет.Положението е страшно! Дисциплина и морал трябват!

29

Анонимен

преди 13 години

кажи нещо и за катаджията с ръце на кръста и вечения въпрос:"и кво ше прай ся"... кажи нещо и за покровителите на всички прстъпления?

28

Momchil

преди 13 години

Айде ударете го на мрънкане пак как няма пари, работа и т.н. Това е от ясно, по-ясно! Не ви ли писна едно и също нещо да приказвате и да оревавате ?! С хленчене не се оправят нещата, а с воля и акъл!

27

Смех

преди 13 години

Хората в цялата държава са тотално абдикирали от себеподобните си. Днес, Премиерът Борисов в НС заклейми БСП и на излизане се здрависа и си поговори с подсъдимият С. Станишев, потупаха се по рамото, усмихнаха се и се разделих.Дори не е цирк, а пародия на цирк. Съжалявам, че гласувах за ГЕРБ.

26

SP

преди 13 години

Не е прав Цветанов. Как магистратите да се занимават с обикновените хора, когато 1. държавата им плаща много високи заплати, 2. не е ясно колко прибират от подкупи, 3. понеже нямали сграден фонд, работят много малко през седмицата и 4. три месеца в годината са във ваканция. Ами при тия дадености, хората имат и време, и пари, как няма да мислят къде да си влагат парите??!!! Разбрахме, че за тях не е проблем да си платят 200 000 евро за да станат съдии.

25

bate

преди 13 години

Цветанов , започвам да се чудя вие кога работите бе хора като непрекъснато сте по медиите, да не би това да ви е работата а?

24

Анонимен

преди 13 години

Не е проблем само битовата престъпност. А с икономическата какво правим?

23

материалчо

преди 13 години

Простотията прави силата,а в този форум,барабар с правителството ни,сме голяма сила.

22

Вайс

преди 13 години

Напълно си прав г-н министре, НО докога ще слушаме само обяснения и разсъждения от ваша страна и от страна на партия ГЕРБ? Нали затова ви гласувахме доверие, нали затова имате и мнозинство сега? Какво чакате, какво мъдрите толкова? Ясно е че голяма част от съдиите са просто едни мафиоти и мързеливци, които си мислят само за джоба! Видно е, че министърката ни Попова не става за нищо, никаква я няма - да не е глухоняма тази жена? Докога ще ви чакаме да се размърдате и да разчистите тези бандити?

21

Анонимен

преди 13 години

Цветанов, съдиити ли стояха и си бъркаха в носовете, докато *** пребиваха момчето в Овча купел?! Ай стига по герберски само си се оправдавал с другите! За битова престъпност сте най виновни ти и цялата ти шайка ***, наречена полиция! А за пускането под гаранция са виновни ония 161 тюфлека в парламента! Ами приемете промяна в закона бе! Да отпадне тази възможнот, пък тогава няма да ги пускат! Елементарно е!