181

Бре

преди 13 години

Как е възможно на цената на входа газта на БГ да е 335$, а да се продава на потребителя на 600$, т.е. някой по веригата - БГ посредници *** 100% печалба. Демек, реалната цена на парното не трябва да е повече от 50 лв. на месец. Самият Овчаров каза: Следствие на анексите, газта е 2% по - скъпа, останалите 24% идват от алчността на БГ *** по веригата, или нарочно казаха, че ще я увеличават с 24%, за да се правят на герои, колко велики дипломати са, а всъщност никой да не е искал увеличение

180

Лъжи мажи

преди 13 години

И за сведение на вече противния ми Бойко,който не спира с популизма си.Цената на газта се определя и от други фактори,като например споразумения между страните за други проекти!Русия има 35435 договора с Германия.А ако 35млн на година(а след време и повече)му се виждат малко,защо постоянно ни орязват всичко и ни вдигат данъците?Защо дефицита от под 1% се вдигна на 4%?!?

179

Ние ще плащаме после

преди 13 години

И моля не си измисляйте глупости,турци такива!Газта у нас е сред най-евтините в Европа!!!Факт!!!А сега ще плащаме наказателни такси,милиони ще ги плащаме ние от народа!Отказваме се от влияние и всичко това за да си напълни някой джоба.Трябва да сте *** да не го разбирате

178

Лизач...

преди 13 години

Абе майка му...Кой е той да решава САМ такива важни въпроси?Защо ще го спира?Нали не вярвате на глупостите за загриженоста му към екологията?Оценката ще излезе догодина ама той вече бил решил?*** на *** от Америка...

177

историк

преди 13 години

"Русия... ако не беше тя, то сега децата ви щяха да се казват Амед, Мехмед, Али, Осман"Глупости, Османската империя вече се беше разпаднала - те дойдоха като чакали да заемат овакантеното място.

176

Анонимен

преди 13 години

naj nakraq bylgarski politik s qsna poziciq. evala

175

Анонимен

преди 13 години

На САЩ започва да им писва от западна европа без никаква икономика и милиарди заем,и ще ги ритне в най скоро време както Русия ни ритна на времето.Обама постоянно ги предупреждава да не разчитат на тях.Мисля че Русия и САЩ си подобряват отношенията за да си разделят световните пазари.Бойко го е усетил,защото се отдалечава от ES i se зближава с САЩ и Русия.

174

за 183

преди 13 години

брато ти сега ли го научаваш :(((

173

za 189

преди 13 години

И на загиналите сме им направили паметници и ги тачим........... това не значи, че 1000 години трябва да се правим, че нямаме държава и да вървим след руската държава и нейните метаморфози през вековете......... ама мат'риала има кофти чип

172

Анонимен

преди 13 години

"Недейте да плювате Русия...НЕ ТРЯБВА ДА ПЛЮВАШ В РЪКАТА, КОЯТО ТЕ ХРАНИ"1. Да плюеш Газпром и Путин не значи да плюеш по Русия и руснаците. Мен Путин не ме е освобождавал от турците, а царя освободител Александър 3 и стотиците хиляди руснаци, украинци, поляци, финландци, балтийцим казаци и какви ли не участвали в тази война, в която и пра-пра дядо мие участвал (като опълченец)2. Съжалявам, но се изхранвам сам. Ни от Русия ни от Газпром съм видял и долар.

171

Анонимен

преди 13 години

Русия ни работи по братски - газът за Германия е 140 долара, за нас 350!- Г-н Филипов, докога Русия ще ни продава най-скъпия газ в Европа?- Всеки си гледа сметката и интереса. Отивате да водите преговори и се борите за цена. Всички търговии, преговори, се водят на четири очи. Отиваш да преговаряш и какво друго да прави Русия, освен да те изработи! Защото Русия няма други големи източници на чужда валута освен енергийните ресурси, които изнася. Отиваш там и те гледат няма откъде да вземеш, освен от тях. Какво да те правят освен да те наведат и ... и така сме ние вече 20 и кусур години. Все си ни е вътре, нали?! Това е. И ни яздят. Аз още на времето възроптах (1997 г.), когато разбрах, че газът за България излиза 120 долара за 1000 кубика, а за турците - 57!

170

Анонимен

преди 13 години

Руските ***, са страшно "изненадани" от високата цена на руския газ в България. Що за хора и що за морал е това!

169

Анонимен

преди 13 години

Недейте да плювате Русия, защото ако не беше тя, то сега децата ви щяха да се казват Амед, Мехмед, Али, Осман и разни други звучни анадолски имена. И освен това има и една друга древна поговорка, която казва, че НЕ ТРЯБВА ДА ПЛЮВАШ В РЪКАТА, КОЯТО ТЕ ХРАНИ.

168

666

преди 13 години

да бе ,ББ,навирай се при САЩ и ЕС ! Само че ако не беше Русия,нямаше да си Бойко ,ами Бадън Байрам

167

taj

преди 13 години

evala boiko! dale4 ot rusia i po-blizo do evropa i usa

166

Анонимен

преди 13 години

БРАВО БОРИСОВ СМЕЛО МАЧКАЙ ШОКИРАН СЪМ 35 МИЛИОНА ХАХААХХА НА ГОДИНА ТОВА НЕ МОЖЕ ДА Е ИСТИНА ТЕЗИ СЕ ПОДИГРАВАТ С НАС WOW

165

miko

преди 13 години

*** те майче Гърците са виновни за всичко и затова че сме най беднатата държава в Европа та даже и Африка хахахаха колко сме жалки на всички се нагъзихме жалка и безлична нация.

164

Анонимен

преди 13 години

Ами това го е научил от един друг изкусен манипулатор, неговият духовен баща. За тези които не си спомнят, казваше се Тодор Живков. *** та дрънка - ***, ***, невеж, но хитър. Бойко се опитва да го копира в поведение. Иначе природните заложби си ги има.

163

Паци

преди 13 години

Какво му обясняваш, не виждаш ли, че е заслепен хамериканофил и продажник, който не се интересува от БГ интересите.

162

Анонимен

преди 13 години

А кой ти е казал, че подкрепям ББ.....май ракията ти е в повече тази вечер.....И пак ти казвам, чети преди да пишеш.