53

Баба Ванга

преди 13 години

Гледайте българи как турците плюят и петнят името на Баба Ванга.Това са турски предатели,те се възхищават на *** от Америка.Всеки по-възрастен знае мн добре отношението на Баба Ванга към Русия.А *** от САЩ може само да ни повлекат надолу,те вече 20г го правят.Ако Турция отново ни налази,само Русия ще ни спаси,не Америка защото Америка са приятели с Турция от десетилетия.Това и каза Баба Ванга:"Русия може за втори път да спаси Бългрия от турците"

52

ЕкстраГаля

преди 13 години

"Галя, ако твърдиш, че си екстра - нужна е снимка..." За какво ти е снимка бе, Странджа, досие ли ще ми правиш?..... по стар навик..

51

доСтранджата турчина

преди 13 години

Странджа турчин такъв ако у вас празнуват само като има "кьорсофра" турчине не си мисли,че всички българи сме като вас.Стига си лижел гъзовете на *** от америка,във всяка тема пишеш не за България,а за *** от САЩ,ти не си българин,а един нагъл турчин

50

Добро Утро

преди 13 години

баба Ванга не е казала, ами БКП, ДС и пропагандната машина на *** са казали много неща от нейно име. напр. Че САЩ ще се срине, че руснаците са ни братушки и т.н. Онова, което обслужва властта. Само *** може да си мислят обратното.

49

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

Комуненца, приличате на дрипави и гладни гаврошовци, които се облизват предвитрината... - вие дори не знаете да празнувате, а празник за вас е само, ако има кьорсофра..., но тия времена отдавна отминаха пажалуйста...

48

ПоследноЩеСиХапнат

преди 13 години

Според една велика българка Баба Ванга това трябва да им е последното разточителство на такива пари.Черния президент ще съсипе Америка,той ще бъде последния президент на САЩ.Тя е предсказала толкова много неща и всичките са с случили.*** държава,която убива за собствени облаги няма да я бъде още дълго

47

САЩ ще се срине

преди 13 години

Баба Ванга живееше в моя град,има много начини да разбера,че точно тя е казала "черния президент ще съсипе Америка" "черния президент ще бъде последен на Америка" Освен всичките факти и доказателства в интернет аз съм и съгражданин,така че мн добре знам,че тя го е казала,а за Нострадамус не ми говорете,имате си БЪЛГАРКА която е достойна за уважение,Баба Ванга.Стига на чуждо сте се възхищавали глупави фенчета на Америка.

46

Black Beard

преди 13 години

Ще ядат и пият разбира се, като са *** на света!

45

смехурко

преди 13 години

Леле, колко гладни клошари се събрали във форума и плюят нормалните хора, които си хапват доволно. Жалки сте. хи хи

44

олигофренска държава

преди 13 години

до барак ще срине сащ . От де разбрахте че го е казала ванга бе папагали. казал го е още нострадамус , също и бай тошо в мемоарите си -чететеги . и още десетина автори които си продават изданията на дебилчита като вас

43

Анонимен

преди 13 години

Аз предлагам самолетите на авио-шоуто да завият и да бомбардират Вашингтон, защото САЩ лишават индианците от собствена държава. Каква е разликата с Белград, освен че косоварите не са местни като индианците?

42

негърска държава

преди 13 години

Какъв патриотизъм в *** държава с 500г история през която не са спрели да воюват и избиват невинни хора под всякакви предлози.Това е Америка.Но няма да я бъде ище дълго така.

41

Язе

преди 13 години

"Икономическата криза не може да спре патриотичния дух на американците. Тази година гражданите на САЩ ще празнуват националния празник, пръскайки най-голямата сума в историята. Очакванията са през уикенда и в понеделник за партита, храна..."От тука разбрах, че патриотизма на американеца се изразява в плюскане на партита.

40

пак ще има криза

преди 13 години

Тея пак ще вкарат нова световна криза с разхищението си.Увеличават харчовете за празненства в криза на 3млрд...американска работа

39

Кланяте се наЧерните

преди 13 години

Кланяте се на американците,с които нямате нищо общо!Американците които само са навредили на България.Американците които предложиха плана "Ран-Ът" преди 20г и оттогава ни разрушават бавно.Американците които искаха да има гей парад в София.Американците,които искат България да стане 4млн.Вие сте предатели,всичките които въпреки всякакви факти изопачавате историята и се прекланяте на едни алчни *** от една нехристиянска страна.

38

Анонимен

преди 13 години

Цифрите в статията са си съвсем в реда на нещата. Та теса 250млн. Всеки ще даде грубо по $12. Голямата работа.

37

До 37

преди 13 години

Аз казах основното.Иначе знам какво е казала и че всичко се е сбъднало досега.Не просто,че ще има,а е предкрекла,че точно този президент ще бъде черен и всичко това преди 20 години.Който следи за предсказанията на великата българка вижда как всичко се нарежда.Барак ще съсипе Америка.Възможно е Русия за втори път да спаси България от турците,дано това не се сбъдва и въобще не се стига до там

36

чревоугодник

преди 13 години

луд, сега ми стана ясно, защо в замяна на руснаците, хамериканците ни станаха братя. Джънк фуд и ГМО от векове за векове!!!

35

Анонимен

преди 13 години

Не само това. Казала е, че Америка ще има черен за президент и той ще е последния. Също и, че ще има покушение над него.

34

ЕкстраГаля

преди 13 години

Странджа, престани да говориш като екзалтиран партиен секретар и по стар маниер да нападаш хората на идеогическа основа. Май още живееш с тоталитарната нагласа, че всеки инакомислещ е враг на народа)))