316

Анонимен

преди 14 години

А сравненията между Бат Бойко, човек, който цял живот е бил придворна мутра - преди на Тато, после на Царя, и Рейгън, просто са безумни! Да, Рейгън е бил актьор, но екипът, който е имал е на светлинни години от този, които е спретнал Българският Марлон Брандо. СССР и СИВ щяха да се разпаднат така или иначе заради Ялтенския договор 1944 г. Той предвиждаше това да стане за 50 години. Горбачов и Рейгън само посъкратиха процедурата.

315

Нуриел Рубини

преди 14 години

Атанасов, никой няма нищо против пожарникарите и тяхната наистина достойна работа. Проблемът е, че никой в България НЕ РАБОТИ това, за което има квалификация, а се мъчи да се прави на нещо друго. Представи си как ще се чувстваш, ако не дай си Боже, ти се запали къщата. Викнеш пожарната, а оттам ти кажат. "Няма да дойдем, защото сме на политически семинар на майната си!" Айде, моля, всеки да се занимава с това, за което е учил!

314

АТАНАСОВ

преди 14 години

Специално тези, които "обиждат" БОЙКО, че бил "ПОЖАРНИКАР"ще ги "ПООБРАЗОВАМ". РОНАЛД РЕЙГЪН бе бивш "АРТИСТ", но като президент на САЩ СЪБОРИ ЗАВИНАГИ ЕДИН БЕЗЧОВЕЧЕН СТРОЙ ! Сложи кръст и прочете последната молитва на т.н. СССР,(заедно с метастазите му наречени "соцЛАГЕР", СИВ, КОМИНТЕРН и други подобни). И то ей така "ОТРАЗ", БЕЗ усилие.Просто да не повярва човек...Да си пожарникар е РАБОТА -- честна, почтена, ЧОВЕШКА работа, за която се искат качества. ВИНАГИ МЕ Е РАЗСМИВАЛО СЛОВОСЪЧЕТАНИЕТ

313

Александър

преди 14 години

Г-н Премиер, оставете политическите проекти на другите. Занимайте се със своя политически проект, защото той определя нещата в България днес. А иначе, всеки има право на политически проект, както и на начин, по който да го осъществи. Гласоподавателят, обаче оценява политическите проекти по своето състояние, джоб и според собствените си разбирания.

312

&&&

преди 14 години

От 20 години ни ръководиха и леви и деснии и средни,и някой да няправи нещо за вас!!Най бедните сме в Европа след Албания и вие сте тръгнали да се карате.Не разбрахте ли че сме марионетки на америка и русия.Те командват света.Тия нашите клоуни са тук само да изпълняват и ако не се подчинат абе като Виденов ще го изгонят.Никoй не може да управи БГ докато америка е на световнта сцена,ама кой може да ги сринеzbravix Iane evreiskoto like

311

анонимен

преди 14 години

зо 335 Първо си виж рейтинга "работодателю", второ разликата между мен и теб е, че ти си страхливец който защитава властващите, а аз защитавам свойте , дори когато са в опозиция и трето когато се смени власта аз пак ще съм от наще, но и ти тогава ще си от наще!

310

До ей

преди 14 години

Ей ти там на всеки километър ли си бе червена ***. Гледай Бат Бойко да не ви изрине изобщо от историята бе.

309

ей

преди 14 години

Крайно време е да ги изриваме тия *** герберските.Стига са лъгали и крали народа.На ви Бойко на ви ГЕРБ.

308

гейза мейзга

преди 14 години

До Г - Марш в първи клас да усвоиш българската граматика и правопис !

307

Анонимен

преди 14 години

Само не разбрах за кои избори е тази предизборна кампания - следващите избори са президентски, там Първанов вече не може да се кандидатира. А може би биби вижда много скоро парламентарни избори?

306

Анонимен

преди 14 години

за народа не мисли никой

305

Анонимен

преди 14 години

За Герб и БСП няма да гласувам да знаете за проучванията ви

304

Г

преди 14 години

Ало кУмОниста забрай да кажеш и само дпс защото с тяхните гласове ни го натресоха.

303

Фидосков

преди 14 години

и двамата са били в БКП това е Истина българино и не ме гледай умно

302

da

преди 14 години

това е хубаво г-н борисов.и аз смятам да гласувам за него.ясен е като бял ден и въпреки това.ако вие превземете и президентската институция съвсем ще забравите какво обещавахте преди изборите

301

7777

преди 14 години

Когато левите десните средните работещи за американците,руснаците,евреите турците усетят че на народа започва да му писва,те започват да се карат за да ни залъгват че уж те работят за народа защото все пак ние им осигуряваме луксозен живот.Този феномен се наблюдава в цяла Европа,но там поне не гладуват.Оставете ги да си играят ролята на клоуни ot 20 години,и без това те за друго не стават

300

Анонимен

преди 14 години

Ти ако си свикнал при работодатели, аз сам съм си такъв. И хич не ми дреме. Даже и твойте трояци да дойдат все ми е тая, но за такива като тебе действително е важно кои са на власт че да цоцнеш нещо от новия си твой работодател. Щото иначе трябва да се бачка - "Нелизачо" бесепунгерски.

299

Граф Цепелина

преди 14 години

Ама ние май друго не можем освен да се ругаем и обиждаме.

298

Анонимен

преди 14 години

Че те винаги са свикнали на аванта. Да не е луд после да се охарчва за кампании. Сега хем си пътува, хем отчита дейност. Така се прави.

297

Анонимен

преди 14 години

А сега като не е от Турция да не е ефтин бе? Щото са по15 маймуняка на клона и все са от изток - частници. И кво - пак ти го спряха посред най-големия студ. Хем авансово сме им го платили. Млъквай че от такива като табе ....Ай си е......цялата рода и си вържи звънче та друг път като се заблудиш да те намерят бързо.