35

Даола

преди 14 години

Добре ще е авторът на статията да побликува тук бюджета на народното събрание за 2010.

34

Анонимен

преди 14 години

или да си събират парите от членския внос...между 7-мо и 20-то число се плащат пенсиите.да пообиколи селцата,ако ще и на магаре. а не да висят по партийните централи с пари от данъците на младите...които не живеят в бояна и пари за дом нямат.

33

********

преди 14 години

18---Вижда ми се че на ББ му е мъчно че му се клати стола .Събраното от Станишев скоро ще бъде изхарчено и тогава ще видим колко време ще му трябва на Борисов да се скрие от хорската мъст Рано или късно всичко си отива от този свят, било то червени,сини,жълти или каквото ида е било.Внимавай с клетвите,по някога се обръщат срещу ПОРЪЧИТЕЛЯ!!!

32

ohubohu

преди 14 години

И из страната ли депутатите трябва да ходят с колело? - Не би било зле, мушмурок, никак даже! Въртете *** по пътищата които вие направихте и гледайте да не ви бутне някой докато заобикаля дупките!

31

Opasen 4ar

преди 14 години

И из страната ли депутатите трябва да ходят с колело?Специално за др. Станишев може да се отпусне един служебен Harley Davidson, за да си ходи из страната! Тои много обича да се "барва" като рокер!

30

АЛО

преди 14 години

Най ме кефи като станат мерцедесите на 4-5 години и си купят нови и естествено журналистите ги питат не е ли излишно, а те отговарят - СИГУРНОСТТА Е ПРЕДИ ВСИЧКО! НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПЕСТИ ОТ СИГУРНОСТ! Алоооооооо, дайте ми ги тея 4-5 годишни мерджани аз да ги карам, па нека са стари и опасни....

29

ФРЗ

преди 14 години

Парите за командировки нямат нищо общо с фонд работна заплата ! Това го знае всеки първокурсник -икономист, даже и от НБУ/предполагам/.

28

anonim

преди 14 години

da SerGEI 6te si zeme kolelo no bez sedalka :DDD da useti kakvo mu e bilo na naroda prez tehnoto upravlenie!

27

Анонимен

преди 14 години

Да вземат пример от госпожа Масларова. Като им вземат служебните Мерцедеси, да се качат на личните си луксозни возила :)

26

хаха

преди 14 години

Станишев, пълна смешка си ти, бе ***.Сигурен съм, че ако са без седалки, първи ще се редиш за велосипедче.Обичаш да ти е вътре, и всеки го знае.БКП-то да ти го тури, цялата членска маса...

25

Анонимен

преди 14 години

"Станишев, от друга страна, е на мнение, че депутатите не трябва да ограничават срещите с избирателите си"Е защо пък да трябва държавата да плаща за срещите му си избиратели? Малко ли пари отмъкна последните три година? Нека сам да си ги финансира, а не да ходи на ресторант с госпожица Бориславова и след това да праща сметката в счетоводството на Народното събрание.

24

Анонимен

преди 14 години

Ей Станишка да ти кажа ли как да обикаляш страната. БДЖ чувал ли си ги ;) ходи да се поклатиш малко във вагоните с "БРАТЯТА"

23

Анонимен

преди 14 години

Чувството за хумор на Станишев е потресаващо. На този човек е наложително да му се обясни, че ако не може да каже нещо умно, по-добре е да замълчи. Колкото за Мартинчо.... на нето все някой трябва да му дава пример. Виж, той да поеме инициатива, не става.

22

До Мишо

преди 14 години

Ти да не си депутатско синче, че толкова си се притеснил?!Повече трябва да те притеснява това, че цялата ни държава е трошка!А, ако депутатите тръгнат с велосипеди(което никога няма да стане!!!), ще бъдат много добър пример за всичките си избиратели!Има много напреднали страни, където придвижването с велосипед е широко разпространено-напр. Дания, Холандия , Германия , Австрия....и др.,а там хората, повярвай ми, не са никак бедни!!!

21

;)

преди 14 години

СуперГЕЙ Станишев и той ли ще седне на колело?

20

Анонимен

преди 14 години

otkyde se kupuvat ?

19

Анонимен

преди 14 години

ops sega na ser gey kato mu sprat i kintite za agitazia s vlaka ili ot djoba ......stiga partizanska deinost s dyrjavni pari i bez tva negovite izbirateli ne vnasiat v budget samo iznasiat

18

ДАНЪКОПЛАТЕЦ

преди 14 години

МНОГО Е ЛЕСНО ДА СЕ ОБЗАВЕЖДАТ С МОИТЕ ПАРИЧКИ

17

пепи

преди 14 години

И из страната ли депутатите трябва да ходят с колело?Не, разбира се. Със самолет или въртолет. Като мутрата.

16

Пловдив

преди 14 години

Много му е мъчно на комуниста Седнишев, че не е на власт да си "докраде" , но уви - случи се!Дано е близо и времето, когато дори и последния гласувал за *** няма да е между живите.Радостното е, че изобщо се заговори за спестявания в парламента, че и без това имат изключително високи доходи, а някои дори не ходят на работа...Ще се справи ББ, време трябва да се подреди всичко.