40

Анонимен

преди 14 години

червен, зелен, пембян - казвам истини и тебе те боли дъто, нали :)айде, бегай да лижеш бойковия....

39

DO KUKU 37

преди 14 години

TI OT KOGA STANA ANONIMEN BE 4ERVEN ***

38

Анонимен

преди 14 години

хе хе хе цъкат ли цъкат минуси платените бойкоборисовчета....и сто минуса да нацъкате, факта, че бойко е бил по-дълго член на бкп (комунист сиреч) от сичкото станишжев и първанов взети заедно не можете да промените :)айде бегайте да му лижете дупето, че днес не е излъскано достатъчно, още не са ни казали как така ще продължава да харчи резерва :)))))

37

Анонимен

преди 14 години

шо? щот бойко има повече стаж в бкп от първанов и станишев заедно ли?или щот няма да построи мол на земите на бан?готов съм да се хвана на бас с който и на каквото иска, както се хванах на бас навремето че няма да оправят цариградско шосе-море, а бойко ще вземе само комисионните :)))

36

БСП + ДПС= ПЪРВАНОВ

преди 14 години

Безбожници и предатели на Рода Български.

35

До 34

преди 14 години

***

34

Анонимен

преди 14 години

ми имайте страх де, безбожници.... а и поради що се срамувате да се наречете червени, сите гербери?айде на юруша, професор за два лева и доктор за пет.... пък бан ще го закрием, за да може бойко да си построи мол отгоре....

33

до Червените писачи

преди 14 години

Червени текстописачи тук: Безбожници, страх Божий имайте.

32

Анонимен

преди 14 години

хайде, милиционерите си направиха и закон за да могат да се пишат професори :)халал да ви е доктор бойко борисов, дето срича и заеква дори като чете наум....ей.... луда раота са това герберите, луда, нагла и проста....

31

вампир

преди 14 години

ДО ИВАН НОМЕР 8 дОСЕГА бЯХА нЕЗАКОННИ А сЕГА иМАТ И иАКОН дА нИ пРОСЛЕДЯВАТ-пОДСЛУШВАТ нАБЛЯДАВАТ нО пАК С рАЗРЕШЕНИЕ нА сЪДА.

30

Калин

преди 14 години

Тази страна е единствената с разни... научни звания на индивиди.. старши научен сътрудник.. научен сътрудник.. на нещо си там. А бе дайте възоснова на постижения .. реални и без протекции оценени и на Запад.. каква е тази наука и що за наука е това тънеща нейде през 60-те .. айде моля. *** специалирал в Съветският съюз що то Партията го е пратила .. и вече ПРОФЕСОР.. каква наука какво нещо.

29

Анонимен

преди 14 години

Първанов нещо почна да ми става скучен

28

Ха-Ха-Ха

преди 14 години

И кое ли е това специализирано издание където публикува Гей-Боксера Игнатов? Списание 'Да те млатя', или Самиздат 'О, Тракийо, пази се че ида"?

27

Анонимен

преди 14 години

Прав си, Калине, в НЯКОИ страни, в България досега означаваше, че си не само умен, но и си направил няколко научни разработки, с което си дал принос към науката. В България титлата е ВСЕ ОЩЕ престижна и от тук нататък с нея ще се накичат всевъзможни празноглавци, които ще сринат престижа й, а така и научната работа у нас. Това е и целта на правителството - унищожаване не само на икономиката ни, но и на науката ни, която е продала доста патенти по света.

26

КАК,ТАКА....БЕ....

преди 14 години

Е,КАК ТАКА ....ПАРТИЯТА ,НЯМА ДА КАЗВА ,КОЙ ДА Е ПРОФЕСОР И КОЙ АСИСТЕНТ,...КОЙ-КУМ,КОЙ-СВАТ...И КОЙ ,НА БУЛКАТА -БРАТ???!...КАК ТАКА ...НЯМА ДА ГО ПОРЪСИ ПАРТИЙНИЯ СЕКРЕТАР НА ИНСТИТУТА, СЪС СВЕЩЕННАТА ВОДКА,....ДАР ОТ РУСКИТЕ ,ДРУГАРИ??!

25

Y2J

преди 14 години

Айде бе, я пак си помисли!

24

Калин

преди 14 години

Много злоупотребявате с научните звания .. професор не е нещо сакрално, като звание .. много моля, до кога ще предавате едва ли не някакв чутовен облик на интелекта на даден субект ..нарекъл се професор. Професор в някои развити страни е прости учител в средното.. така, че моля.

23

Анонимен

преди 14 години

гнусен нагъл *** прИзиденть ДС агент комунист от най-мръсните само в БГ може да се случи ,че такова нещо като на снимката да стане президент вместо да *** камъни

22

биг брадър

преди 14 години

Това да не е диво прасе пред флоберка та да мине,тука кой има мнозинство той решава кво да мине и кво да не мине,ай стига със това минаване бе.......

21

Анонимен

преди 14 години

Вместо да пишете глупости отидете да поучите на запад.... Може би тогава ще разберете какво е ПРОФЕСОР но истински и какво удоволсвие е да дойде гостуващ специлист да преподава в университета ви... защото това са хората които правят науката и образованието. Напредък е плод об;янана идеи и тяхната конфронтация .... както и да ние сме си у бугаристан