15

Марин

преди 14 години

мошеническа държава

14

чичо

преди 14 години

А други хора от ГЕРБ му поднасяха поздравления.Ей на това му се вика шизофрения в стил ала Булгария.Кои ли са тези хора или ще трябват анонимни свидетели да ги разконспирират.

13

чичо

преди 14 години

Името на Веселин Пенгезов се свързва и с друг скандал вечерта на 28 май, когато в катастрофа край Бакаджика загинаха 17 души и бе обявен национален траур, той отпразнува рождения си ден с шумно частно парти и над 50 гости в резиденция "Лозенец".Е само неговото ли име то няма логика.Нали той е рожденника? Ами другарят Миков ,радетелят за развитието на МВР.Титана от гр.Видин той къде беше на рождения ден на шефа на служба КОС? Не при другаря Пенгезов беше.И се криеше като мишка нали е Мико Мау

12

1111

преди 14 години

***-zna4i sgafil si- v otpuska. ako si zatunal do u6i-po4ivka s ekzoti4na destinaciq,a ako si ba6 "nagyl" i "nedosegaem"-te pra6tat poslanik... e, pri tezi sankcii i poo6treniq 6te 4akame da stanem bqla dyrjava s evropeisko pravosydie.

11

bakalova

преди 14 години

aide be..edin da padne i da se sruti cyalata piramida

10

Анонимен

преди 14 години

Като гледам кви мустаци е загладил,май нема да е много честен,а

9

коко

преди 14 години

you bet and not alone count me in

8

коко

преди 14 години

"В края на краищата, на министър Цветанов му е фикс идея да арестува един съдия. Ами, нека да ме арестува" Пенгезов, Пенгезов виж какви ги говориш! Дано Бойко и Цветанов устискат фронта и не ги убият, защото са малцинство сред глутници вълци. Ако това което ГЕРБ правят му се вика "полицейска държава" аз предпочитам да живея в нея,а не в досегашната. Случващото се в РБ ми напомня филма "Недосегаемите" и борбата на държавата с мафията в началото на миналия век в Чикаго. Хепиенд за изстадалия народ

7

Кисинджър

преди 14 години

Мръсно, корумпирано псе! Няма такова нещо некорумпиран съдия в България! Тези хора са най-долната *** и едни от основните виновни за състояниято на държавата ни. Ако Борисов и Цветанов съумеят да прочистят съдебната ни система (защото тя самата никога няма да се прочисти, понеже всички са навързани като свински черва) ще имат моят глас и подкрепа винаги. Колкото и на разни комунисти, депесари и всякаква друга ***, немилееща за България да не им харесва!

6

Цицерон

преди 14 години

Някой си е тръгнал на лов ...за съдии. Каквото падне.

5

Темида

преди 14 години

Със сигурност лъже и трябва да е зад решетките много време.Много обича кръчмите но когато трябва се крие - мишок.Само ако са го снимали с какви хора се среща ; този мишок и вече да е в клетката.

4

Цицерон

преди 14 години

Почтен човек е.

3

цецо

преди 14 години

много почнаха да се заклеват тия от ,,независимата съдебна система,, нещо са гузни ,май

2

чичо

преди 14 години

Тоя няма ли да го задържите? Взел пари.Каква хубава работа щеше да стане.я вземете и задръжте този от ДАНС ,че той е издал четата.

1

Анонимен

преди 14 години

Като му гледам физиономията на тоя ми се струва,че лъже..