57

чичо до Мустафа

преди 14 години

Това е много добре.Но по принцип никой няма проблеми със законите.Проблемите са с хората.Те ги създават.И то поради субективното си отношение свързано с користни цели или психически проблеми.а тези от Държавна сигурност те са едни изпълнители на *** от ЦК на БКП.Като цяло целта е една да се усвоят пари по незаконен начин,чрез всякакви методи.Властта е добър инструмент.

56

хахах

преди 14 години

този да не се меси какво ще плаши гаргите или с две думи им казва или ще правите каквото ви кажем или ще ви арестувам боже аман от пази боже сляпо да прогледа

55

МУСТАФА

преди 14 години

До 46 и 49: Аз съм юрист и упражнявам юридическа професия и проблеми със законине на страната нямам, но с порочно и противоправно тълкуващи и прилагащи законите магистрати, проблемите ми са ежедневие.

54

кърджали

преди 14 години

министър на вътрешните работи исках да кажа

53

123

преди 14 години

Мустафа , какво ти е направил човека , бе , че така яко му скачаш? То и Божидар Димитров , а и не само той е работил за службите , ама него нещо го пропускаш. Твърде селективно поработваш. Това води на мисълта за причината за атаката ти и извода е ясен.

52

кърджали

преди 14 години

Питам как Цветанов се обявява за деполитизацията на съдебната система и как един лидер на политическа партия може да бъде министър-председател? Тия са яко ***

51

МУСТАФА

преди 14 години

Принадлежността на Павлин Богданов към 6-то на ДС, ще намерите на официалния сайт на Комисията по досиетата

50

:)))

преди 14 години

аз пък най съм си доволен от министър Дянков!Евала на човека направи ме супер човек-вече съм като морж/не мога да си плащам допълнителни такси за достъпи и тем подобни измишльотини на тока/, минах на сомолечение т, е добих допълнителни здравни компетенции, няма смисъл и да се яде че то и пари за там няма, а уж ходим на работа ама нейсе!Направо ще стана като батман та и деца няма да ми трябват и що ли ще са ми и те да се мъчат в тая глупава държава:)))

49

МУСТАФА

преди 14 години

До 123, 46: В началото бе словото сине, нататък идват доказателствата - официални документи, заверени с червен печат в горния десен ъгъл както му е реда. А относно актовете на ВСС, с които Павлин Богданов е бил назначен, те са публични и оповестени чрез ДВ. Ако държиш ще публикувам номерата им и броевете на ДВ. в които са публикувани.

48

Явор

преди 14 години

Вицепремиер си.Внасяй незабавно проекти за закони.Сега ти е паднало.Стига си се оплаквал,не разбираш ли че не ти отива.

47

чичо до Мустафа

преди 14 години

Ей Мустафа това вярно ли е? Я да я видя аз оная *** Анито Караиванова дето ходи да си почива във Варна кога ще задейства Инспектората на ВСС то.Без образование юридическо не може по закон да те изберат като магистрат? Нещо да не си отмъщаваш и да го плюеш този каиш.

46

мсаса

преди 14 години

Гого да го дууу... Браво Цецо с тебе сме! Съсипи ги.

45

edno kuni

преди 14 години

Аз няма да ти кажа браво като дежурните клакьори, а ще ти кажа, че си неграмотен. Как не ви ограмотяват малко в партийните ви централи?!>>

44

123

преди 14 години

Думи, думи ... силни думи , но празни , без доказателства , просто хвърлени във форума. Лесно е да се кажат , невъзможно е да се докажат, Мустафа. А пък чак ДЕСЕТКИ ТРУПОВЕ И ИЗЧЕЗНАЛИ ?! Не е член на Ескадроните на смъртта от Латинска Америка. Или ти си някой имал проблеми със закона и сега прокурора ти крив ?

43

ТКЗС

преди 14 години

Програмата ми е много натоварена, а и може би, когато отида там трябва да имам нещо конкретно, с което да ги запозная може би някой арестуван съдия, *** КОЙ СИ ТИ БЕ , ТОЯ И СЪДИИТЕ ВЗЕ ДА ПЛАШИ С АРЕСТИ, А КАКВО ОСТАВА ЗА ПО ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА, АКО НЕ ДАЙ БОЖЕ НАПРАВЯТ ИЛИ КАЖАТ НЕЩО НЕ УГОДНО НА ПРАВИТЕЛСТВОТО ...... АКО СЪДИИТЕ СА ХОРА НА МЯСТО ЩЕ МУ СКОЧАТ ДА ПОДАВА ОСТАВКА , ТАКЪВ СПЕЦИАЛИСТ ПО ВСИЧКО ДЕТО АРЕСТУВА СУТРИН И ВЕЧЕР ДА СТАВА КВАРТАЛЕН И ТОВА Е ...

42

МУСТАФА

преди 14 години

продължение: възможност на административният му ръководител ДА ГО ПРЕДЛОЖИ ЗА НАЗНАЧАВАНЕ !? Повишен е в длъжност, с ранг ОП през 2007 год, с акт за поправка на грешка в акта му за назначаване. Престъпник е държавен обвинител и защитник на правото и до днес.

41

Анонимен

преди 14 години

Абе Цецо, абе ревло! Какво се залваш като вдовица... Дървите законодателната власт!!! Променете закона!!! Имате ВЛАСТ - какво е това дела по 10-15 години - сложете срокове! 30 условни присъди (и още е на свобода)?!? Може да рева АЗ, ама властта е у ВАС - ВИЕ не може да ревете, а ТРЯБВА да действате! Променете закона - ако не знаете как питайте, но действайте - не пред камерите а в парламента!

40

Анонимен

преди 14 години

bravo GOGO. EVALA

39

МУСТАФА

преди 14 години

До тези които изпитват съмниния относно квалификацията ми за членовете на ВСС:Павлин Богданов е разузнавач V клас от 6-то на ДС от 1979 год., част от политическата полиция на режима прогласен за престъпен със ЗОКРП. Вместо да бъде третиран като престъпник, Богданов на чиято съвест, сигурно тежат десетки убити и безвестно изчезнали е назначен за прокурор в СРП от 2006 год., без за притежава юридическо образование, с акт на ВСС, с който след взимане на решение за назначаването му е дадена -

38

Анонимен

преди 14 години

BRAVO 38