472

Малиййй ГАФ

преди 14 години

И пак не разбрахме : за какво трябва да свалим президента? - защото са го оклеветили ли? Ако за такава ГЛУПОСТ искат импийчмънт, не ми се мисли какво чака министър Д. за клеветата, квалифициран състав и от която могат да последват особено тежки за пострадалия (и за нацията) щети !!!

471

до 521

преди 14 години

Борисoff

470

Анонимен

преди 14 години

Първанoff

469

Извънземен

преди 14 години

На моята планета Гоце и Марин щяха цял живот да въртят динамо и да произвеждат ток за моята планета.Това ги чака всички лоши хора на планетата ЗЕМЯ.Толкова НАГЛОСТ само в АДа.

468

Дончо

преди 14 години

Георги Жеков президент!!!!това е отговора на всички въпроси!!!!

467

Анонимен

преди 14 години

ГЕРБ са на път практически да донесат положението с Чл. 1 на комунистическата конституция- върховенството на Партията ГЕРБ пред всякакви други неща...

466

дядо Матейко

преди 14 години

В началото на 1-вия мандат даже бях повярвал на Първанов, после взе да се излага тук-там, а това последното изобщо не беше поведение на Президент. Мечтая да имаме Президент като по-бившия на Германия - Ерих фон Вайцзекер - това е човекът- еталон за такава престижна длъжност, но май мечтата ми няма да се сбъдне. Но след такава КГБейска акция Първанов просто трябва да си отиде - кой да дойде - идея си нямам, дано се намери някой сериозен, благороден и улегнал човек. А ако е и богат - още по-добре!

465

Анонимен

преди 14 години

То с ***, които *** оставиха, кой може да се оправи. Те сраха, сраха. Сега Бойко да чисти.

464

Един Българин

преди 14 години

Хммм, а защо 1/3 от членовете на КС се назначават от когото и да е, а не са изборни длъжности? Да се явяват на конкурс пред парламента например . . .

463

зъл

преди 14 години

Боко не ни занимавай с глупости! Плащай дълговете на държавата и изпълнявай предизборните си обещания. В момента държавата не плаща, увеличи се напълно незаконно осигурителната тежест върху бизнеса (при обратни обещания), здравеопазването е в колапс, безработицата расте! Това ли ни беше гарантирано от ГЕРБ?

462

коко

преди 14 години

Още на първите избори за президент се срамувах от Първанов

461

-

преди 14 години

Най добре е настоящото положение, Първанов президент, Борисов министър председател, Дянков е пионка, и сеаг е времето да узгърми. Не заслужава този пост и е най-добре за Бългасрските граждани да напусне този пост, в най-добрия случай може да остане помошник на следващия министър на финансите. Подигра се със съдиите, сега гаф с президента. Подай си оставката, Дянков, за да не питаш след време, защо си в затвора в най-добрия случай за теб.

460

Анонимен

преди 14 години

герге , bye bye бате

459

Анонимен

преди 14 години

GOCE, go home!

458

Анонимен

преди 14 години

ako nqkoi ministar taka se izkaje za amerikanskiat prezident kakvo li 6te se slu4i pitam az boko . xaide gerberi mlukvate 4e goce sega e nomer 1 i 6te vie bie na izborite xorata ne vi vqrvat s takiva kato herflik ,fidosova i onaq cecka sus po 6 bona zaplata tova li vi e da si dadet po 6 bona zaplati i da qdete kufteza za stotinki

457

KRYM

преди 14 години

Bulgaria vinagi e sus sabuti gashti za rusnacite i amerikancite po golqmi kyrvi ot politicite nqma . e vidqxte go tozi DIANKOV zad gurba na Xorata LUJE KATO ZA SVETVONO NO LICE V LICE S TQX SE NASIRA I SI SABUVA HASTITE GOCE DA GO PRASNE .E BRAVO GOCE DADE YROK NA KYRVITE

456

зъл

преди 14 години

Тиквата диктатура ли си мисли, че ще може да въведе? Този ненормалник наистина вече е изключително опасен за демокрацията. Но от мутра-милиционер какво ли може да се очаква?

455

Симеонов

преди 14 години

До 474,476 и 477. Уважаеми аз поне излизам с името си,а не като ВАС с"анонимен" и други измислени "прякори" имена .Изказвам лично мнение ,а относно моя интелект не си ти който ще го оценява! Относно призидента , гласоподавателя го е избрал,лош,добър но е избран.Относно министъра, той е назначен и то от Америка ,айде,айде ......................Кога завърши, кога стана капацитет и той като всички останали..............голяма грешка на Борисов,както и за Р.Желева!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

454

Tadara

преди 14 години

Абе, тоя Дянков е голям срам за България бе. Гласувах за ГЕРБ и за какво, да ме е срам че съм българин. По голями простаци в политиката от ГЕРБЕРИТЕ, за последните 10-на години не сме имали, пфу. Дано Бойко се осъзнае за някой свой министри навреме, че жална ни майка.............

453

Анонимен

преди 14 години

"150 поддръжници на Симеон Дянков се събраха пред президентството на мълчаливо бдение", аз като разпрявах на някой от пишещите тук, че са само едни лаладжии те ми слагаха минусчета. Преброихте ли се колко сте най-накрая.