62

debat

преди 14 години

Do 61 : TROQNSKIQ KON SE KAZVA BOIKO,A NE QNE....

61

Българин

преди 14 години

а ве тук има много малоумниви не виждате ли че Яне Янев е троянски кон на БСП но бат-бойко е умен оставаЯне да овърта като котка около него и като дойде време ще му бие шута

60

НЕЗАВИСИМ

преди 14 години

Внимателно изчетох коментарите ви и маей, мека полека народа започна да изтрезнява. ГЛАДСТОУН 43 добре го е написал. Ами да, ББ е приятел с Валентин Златев и Георги Гергов и Валентин Петров и Румен Петков.Те пък са приятели с г-н Първанов. ... За да балансират положението от ГЕРБ в скоро време ще инсценират пак "караница" с президента и ще хвърлят още някое обвинение за корупция за да замъглят картината и да изпаднем в делириум.

59

Анонимен

преди 14 години

Цицка цачева много отворена станала

58

Динко

преди 14 години

Гоце работи по проекта си за създаване на нова пратия. Дясна ръка ще му е Бойко, а лява - Волен. Именно това са скритите комунистия. Яне Янев се опълчи срещу тях и затова краварката го изгони.

57

Любо

преди 14 години

Яне е пич, без да го обиждате!

56

Анонимен

преди 14 години

aloo furmite ot forumaaa, abe dokagoa ste spite kato plevenski BKP secretar beee? Ne wizdate li 4e Pyrvanow pravi ama kakwoto e resil. Toi ne e syzdatel na troinata koalicia.Prezidentyt e syzdatel na GERB.Tramvai rykata da mi otreze ako towa ne e taka.

55

Анонимен

преди 14 години

То всички сме вече луди, но на нас по-малко ни личи. А на Яне Пъпката МНОГО му личи...

54

lqlq

преди 14 години

az sum 4erveniq oktopod i vladeq si4ki aspekti na jivota vi raq ... indiiski zaplati tursko ka4estvo evro ceni i amrikanski tragikomi4en teatar ... moite pipala sa po dalgi i ot nai golemite valni patriotizam i vie 6te badete doeni dokato ostanete 6epa mar6i ili prodali se na 4ujdi etnosi ``umove`` a balgria posle 6e razprodam par4e po par4e i misliqta mi 6te bade izpalnena a balgaria uni6tojena

53

Фифа

преди 14 години

Защо НИЕ хората, макар и здравомислещи, се подведохме по призивите и обещанията на една шепа негодници в началото на прехода. И на тези ФАЛШИВИ ДЕМОКРАТИ броят през годините нарастна лавинообразно. И броят на бедните и гладните расте астрономически. "Управляващите" са до такава степен навързани като "свински черва", че няма никаква надежда за промяна!

52

debat

преди 14 години

DAVAI QNE RAZKRII MRUSNITE DALAVERKI NA DOIKO I GOCE.S TEB SME

51

debat

преди 14 години

KOGATO NQKOI SE OPUNE NA GERB I GO GONQT - TVA LI E DEMOKRACIQ?

50

до 48

преди 14 години

е да ама *** Цветомир Кънчев е приятел на Гоце и на Бойко, именно срещу това възропта Яне

49

debat

преди 14 години

ZASHTO GERB ZASHTITAVA GOCE...QNE E PRAV V TAZI SITUACIQ!

48

Анонимен

преди 14 години

Яне е пълен ***, българския аналог на *** Цветомир Кънчев.

47

антон

преди 14 години

Егати и държавата щом *** като Ц.Цачева е шеф на парламента.По-голямо недоразумение в политическия живот на България никога не е имало.Кадровата политика на Борисов е тотален провал.В България няма партия с по-нисък интелектуален и управленски потенциал от ГЕРБ.Има изключения разбира се ,но те са нищожно количество и са изтласкани в периферията за да не засенчват светилото.

46

палячо

преди 14 години

Нека да има и палячовци като Янчо. Така ежедневието е по- интересно. Пък и дава материал на вестникарите. Яне, продължавай с клоунадата, мой човек, иначе ще умрем от скука. Пък и истинските проблеми в държавата остават прикрити. Добра роля, добър артист.

45

ДС

преди 14 години

08.11.2005 г. - На среща с лидера на Евророма Цветелин Кънчев президентът Георги Първанов прие идеята за изграждане на паметник на ромите. Заедно с Кънчев на "Дондуков" 2 пристигнаха членът на Политическия съвет на Евророма - топмоделът Юлияна Кънчева и фолкпевицата Бони, която е съпредседател на комисията по култура на Евророма. Те връчиха на президента последните албуми на Азис, Анелия, Бони, Мария и Софи Маринова.:))) Криминалният престъпник Цветелин Кънчев е единственият депутат осъждан за грабеж, отвличане и побой, лежал ефективно в затвора и "помилван" от вицепрезидента Ангел Марин за да може да участва в парламентарни избори. Същият този генерал Марин беше в депутатска листа на ДПС в парламентарните избори от 2001 г. На 5 октомври - четвъртък 2006 г., в разгара на президентските избори, Кънчев беше в предаването на Ани Цолова по БТВ. Та в това предавене престъпникът Кънчев заяви подкрепата си за президента Първанов. Криминалния престъпник Цветелин Кънчев и неговите хора, (може би същите, които се опитаха да нарежат на циркуляр един младеж по заповед на дон Цеци) нямало да допуснат друг президент в президентството освен г-н Първанов!

44

Salvador Dalli

преди 14 години

KOI *** GLASUVAHA ZA TOZI REPUBLIKANSKI PARZZAL-***???????

43

ГЛАДСТОУН

преди 14 години

Жалко, вярвах на БАТЕ БОЙКО. За нещастие се оказа, че наистина Янето е прав - от одаввна всичко е било плод на ДС за бъдещи години - създавали са ореол над някого и са му доизграждали образа в положителна посока за да могат да го използват по-късно, като ракета носител.Въобще допускате ли, че ДС ще изпадне във вакум И ЩЕ СЕ ИЗПАРИ В ПОЛИТИКАТА - НЕ НАЛИ?Подобно беше и в Русия.