212

овчарчето Фалитко

преди 14 години

Това имах предвид като ти казах, че неискам да влизам в женски спорове :))))

211

друга

преди 14 години

Представям си каква валута изпращаш,щом си се нарекъл Фалитко. Това не са женски спорове и такива фалитковци да ми говорят колко "ги боли за страната им" и как щели да споделят "най-доброто от западната цивилизация" - мерси,българската цивилизация също ги може тия неща, но без родоотстъпниците...

210

Анонимен

преди 14 години

ГОЛЕМА ЗАВИСТ се изписа тук.

209

овчарчето Фалитко

преди 14 години

защо не съм в Бг ли...заради ЛИЛАщината в България, заради това. Хвала на такваз кадърност в Бг. Аре стига си писал, ами ходи си покажи *** на шефа ти за да си заслужиш потупване по рамото..или по дупето

208

Ха Ха

преди 14 години

Българин в чужбина е *** който не може да си намери работа в БГ. Дълго съм бил такъв и то по междудържавни споразумения. Що не си стоиш тук. А? Некадърниците са некадърници даже на Марс.

207

До балончо

преди 14 години

Ако работите заедно с нея ще се съглася,че не е доказан кадър,но ако съдиш за неяот писаното в сайта или в пресата не съм съгласен.Някои хора може да разправат наляво и надясно колко жениса прекарали ида станат министри,от други дъщерите им да се оплакват чак на американския посланник ипак да останат в парламента,а рапърчето за една песничка го изгониха от парламента.

206

овчарчето Фалитко

преди 14 години

до другада не ви се меся в женските спорове, но ще ти кажа че българин в чужбина не е *** дума - този българин праща валута в Бг, този българин обяснява на чужденците и то много по добре от таквиз ЛИЛАНИ, какво е туй нещо България и че не е просто марка бижута, а е страна и даже и бизнес може да се прави с нея. Този българин взима най-доброто от западната цивилизация като знания, образование и го споделя с българите в България. Този българин критикува с право, защото го боли за страната му.

205

...

преди 14 години

Каго си се махнала колко чужди и мазни...си изяла там,като се прави положението в България ще се биеш в гърдите "Аз съм българче...",но до края на живота си ще знаеш,че за нищо не си ставала щом си избягала - такива гадове да ми се не връщат...ама хич !!!

204

друга

преди 14 години

Вече ми писна от такива като Вас, които "се хвалят" как били напуснали собствената си страна в тежък момент и смучат като кърлежи, в анонимност и без какъмто и да било авторитет обществата на други държави. Още по-нагли сте да давате мнение за развитието на България без да сте допринесли с нищо. От какво сте избягали - от собствената си некадърност ??? Това е невъзможно...Няма да станете по-добри, по-способни или по-богати като стоите отстрани и критикувате !!!

203

Анонимен

преди 14 години

В Католическия университет ли я научиха да си развява циците наляво и надясно ? Аман от к*рви и постове им дават чак , кой я е пратил там тая овца , с кой се е плескала , може ли да плащаме ку*ви да ни представляват в чужбина , всущност с оглед на к*рвенската ни външна политика , нищо чудно да са я пратили да обслужва американски дядовци в наша полза ...смех !

202

Дон Балон

преди 14 години

Г-н Анонимен 198,аз не съм съгласен България и мен,да ме представляват зад граница личности,които не са се доказали,като специалисти тук и меко казано са КОМПРОМЕТИРАНИ.ВСЕ ПАК ПАРИТЕ,КАТО ДАНЪКОПЛАТЦИ,ГИПЛАЩАМЕ НИЕ.ЕДИН,БЕЗ ТРУДОВ СТАЖ,СИ ПРАВИ ВЕЧЕ 4-РИ ГОДИНИЕКСПЕРИМЕНТ,КАТО ПРЕМИЕР."ПЛОДОВЕТЕ"СЕГА ГИ БЕРЕМ ВСИЧКИ!

201

овчарчето Фалитко

преди 14 години

срам и позор, че се наричам българин в чужбина! И какво и е интелегентното на тая кифла в интервюто - просто красиви заучени фрази. Икакво и е образованието - семестриално завършила---хахаха- в Католическия Университет

200

Голия

преди 14 години

Явно не е имало само голи снимки .... така да се издигне една жена ... толкова бързо ... явно е мн. ценен кадър ...

199

До 198

преди 14 години

Аз лично във фотосесията отпреди 2 години дрехи не видях - освен символичните прашки! така че по какво да посрещаме - освен по "без дрехи"? ДЕМОКРАЦИЯТА В ЕДНА ДЕМОКРАТИЧНА СТРАНА СЕ ПОЗНАВА ПО ТОВА, ЧЕ АКО ЧОВЕК НАПРАВИ ГАФ В КАРИЕРАТА СИ, ГО ПРАВЯТ КОНСУЛ В АЛЯСКА, А НЕ ЗАД ОКЕАНА! ЗАЩОТО ДИПЛОМАТИТЕ СА ЛИЦЕТОИ НА ЕДНА СТРАНА, А НЕ ГОЛИЯТ Й ЕРОТИЧЕН ***!!!!!!!!!!!!!!

198

Анонимен

преди 14 години

По дрехите посрещат по акъла изпращат.Без да познавате човек не трябва така да го обиждате.

197

Дон Балон

преди 14 години

Това момиченце,ако беше от народа,и без никакви протекции във Външно,щеше да си "наляга парцалките".Нямаше да й идва на акъла за никакви ГОЛИ СНИМКИ И ПРОЧ.БЪЗИКНИ,за да си пази хлебеца.Явно има "як гръб",за да си позволява такива магарии.

196

Баща

преди 14 години

Добре че синът ми,след шест годишна мисия в Щатите(Чикаго),се прибра.Ако беше "ОПРЯЛ"там,до това русото,кой знае какви щеше да ги "ЗАБЪРКА".

195

Анонимен

преди 14 години

Боже щом и ти я докара до там да търсиш кусурите на другите скрий се бързо да не се объркат да те канонизират за светец.

194

T8

преди 14 години

Лиле, вече обслужи каквото имаше в БГ-то и към Новият свят отиваш ;) *** там много нигъри има бре с тия снимки да не те видим и в некой клип на Снуп Дог и Биг Ша ;)

193

Киро

преди 14 години

АЛООООООООО , ЖЕЛЕВА -СПИТЕ ЛИ ТАМ ...!!!Връщайте стриптизьорката има работа тук за нея из баровете колкото щеш !!!ЧЕ НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ С 2-3 ГОДИНИ СТАЖ ,КАТО РЕФЕРЕНТ ЗА ГЪРЦИЯ И КИПЪР СТАНА КОНСУЛ В САЩ....!!!!!!