83

el dorado

преди 15 години

алчността не знае границивключително и ламтежа за властно май не разбират тиквите от мнозинствоточе това е и нещо като автоголако не вземат мнозинство на тези избори/а и да го вземат/на следващите с тези 8% ще са в 7-а глуха няколко

82

Костов

преди 15 години

кой беше тоя световно неизвестен политолог - Първан Симеонов ?!!(пък вие може пак да ми изтриете въпроса :))))

81

преди 15 години

Lambo- знам че си и че скоро - мунчовци като тебе ще засмучат банана!

80

!

преди 15 години

И четирите катастрофи съвпадат все с управления на БКП(БСП)ДС: първо при Т.Живков се стигна до пълен крах на всичко, после при Луканов, при Виденов. Сега при руския комсомолец серГЕЙ,за четвърти път прогресиращата всеки ден инфлация,кражбите и некадърността на БСП(ДС)да управлява малка България, ни изяжда доходите и спестяванията, сиреч все по-прогресивно обедняват най-широки слоеве от нацията.

79

преди 15 години

Simо, първо спри с главните букви, и после не прави *** коментари! w

78

Цецаа

преди 15 години

ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ БАНКИ (Т.Е. ЧУЖДИТЕ ТАКИВА В БГ) СЕ УПРАВЛЯВАТ ОТ БЪЛГАРИ И ТО ТЕЗИ КОИТО СА ГИ УПРАВЛЯВАЛИ ПРЕДИ ПРОДАЖБАТА!!! НИТЦЦЦЦ НИКАКВА ПРОМЯНА ...ВТОРО МУТРИТЕ ВЗИМАТ КРЕДИТИ И ЩЕ ВЗИМАТ ДОКАТО БСП Е НА ВЛАСТ - ЗАЩОТО НЯМА МУТРА БЕЗ БСП - ТЕ СИ ГИ СЪЗДАДОХА ОЩЕ НАЧАЛОТО НА 90-те и до ден днешен са те само че вече като бизнесмени - ха ха ха

77

lambo.blog.bg

преди 15 години

Това е турската агентура в България ...

76

преди 15 години

и да не забравяме че Яне Янев внесе предложениетоегати Справедливосттахаха

75

преди 15 години

Тези хора какво управляват собствения си интерес май, ами сами да се избират какво занимават глупавия народ който ги търпи

74

simo

преди 15 години

NEGRAMOTNICI NE SE E SRINAL KAPITALIZMA A PAK SOCIALIZMA - ABE MNOGO STE NEGRAMOTNI!!!NITO KAPITALIZMA NITO DEMOKRACIQTA A ZA BG I DUMA NE MOJE DA STAVA TOVE E UBITO V ZARODISH - FAKTITE SAMI ZA SEBE SI GOVORQT:)

73

преди 15 години

Мрънкането е типична българска черта,всеки се оплаква.Дерзай,приятелю!Има какво да учиш,още си в началото.

72

преди 15 години

71, не знам защо капитализма се скапа така, но доколкото знам - почти всички български банки са отдавна собственост на западни банки - а това не е в полза на България при сегашната катастрофа на капиталистическите икономики!

71

преди 15 години

Задай си въпроса защо пропадна ?Защото банките раздаваха парите на свои хора.Виж какво стана в България.Отивам аз да тегля кредит - не може.Отива мутрата да тегли 20 милиона кредит,няма гарант,няма обезпечение - за него може.Е тази система как може да оцелее ?

70

преди 15 години

ВЪРВИМ НЕОТКЛОННО КЪМ ПЪЛНА ПУТИНИЗАЦИЯ !!! ОПОЗИЦИЯ - 5-10 % ! ОЛИГАРХИЯ И ЕДНОВРЕМЕННО С ТОВА МИЗЕРИЯ , ПЪЛНА ДЕЗИНФОРМАЦИЯ И ЛИПСА НА ГРАЖДАНСКИ ПРАВА И СИГУРНОСТ , ПОЛИТИЧЕСКИ ТЕРОР , ГРАБЕЖИ И ОТВЛИЧАНИЯ , ПОЛИТИЧЕСКИ УБИЙСВА И Т.Н. И Т.Н !! ВИЖТЕ КАКВО СТАВА В БИШИТЕ СЪВЕТСКИ РЕПУБЛИКИ И РУСИЯ !! НЕ В МОСКВА И ПЕТЕРБУРГ , А В ДРУГАТА РУСИЯ ! СВОБОДА ? МОЖЕ БИ ВСЕ ОЩЕ ВЪВ ФОРУМИТЕ , НО И ТАМ НИ ЧАКАТ ЗАКОНОДАТЕЛНИ СЕКИРИ !! УМИШЛЕНО СЪЗДАДЕНИЯТ ПРАВЕН И АДМИНИСТРАТИВЕН ХАОС ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ДО ПЪЛНОТО ИКОНОМИЧЕСКО И ПОЛИТИЧЕСКО ОВЛАСТЯВАНЕ НА ТЕЗИ , КОИТО НЕ СА СЛЕЗЛИ ОТ ГЪРБА НИ ОТ 1944 г.И НИ ДЪРЖАТ ВЕЧЕ В МЪРТВА ХВАТКА !!! Оценка: 7- +9 гласа

69

преди 15 години

ТИ ПЪРВО НАУЧИ ПИСМЕНОСТ,ПОСЛЕ ОПЛЮВАЙ !ЗА 2 РЕДА ИМАШ ПОНЕ 5 ГРЕШКИ.ЩО ЗА БЪЛГАРИН СИ ТИ,ДОРИ НЕ МОЖЕШ ДА ПИШЕШ НА БЪЛГАРСКИ.СРАМ И ПОЗОР.ДОРИ МАКЕДОНЕЦА ПИШЕ ПО-ПРАВИЛНО ОТ ТЕБ.

68

преди 15 години

Капитализма се провали, изгърмя, на запад свърши живота на кредит! Световната криза тръгна от САЩ и сега идва и в България - и нали и ние станахме капиталисти - дадохме банките си на западни банки - и сега и ние ще духаме супата ! Затова и САЩ начело с Барак Обама започнаха национализация ( нещо познато досега само от социализма и комунизма) , Волен Сидеров е клазвал многократно че и България има нужда от национализация на предприятия и банки!

67

преди 15 години

Абе тоя не е македонец, бе! някакво пуберче малоумно е. Първо живял съм 5 години в Скопие и Битола и владея перфекгно тамошния български диалект в т.ч. и книжовната форма на "македонския" език. Този *** не пише на македонски , пък и се кълчи със псевдосръбски падежи, които и в македонския няма!

66

преди 15 години

рязаното *** трие всичко в подкрепа на Атакатоя сайт се хоства от 2 сървъра в Диарбекир и Анкарашибaно еничарче рязано

65

ко да е

преди 15 години

51....ти да не мислиш,че си фанал бога за рога бе с две виши и четери фирми....аз честно си изскарвам хляба и две деца гледам...и ми е пристижна работата,на теб лиглйо няма да разправям,какво що...просто казвам,че в Б.Г не е реално нищо....ни заплащане ни манталитет....нищо!!!

64

anti-makelayno

преди 15 години

ey laynar makedonski, ayde da se vidim kato si tolkoz otvoren da ti EBEMMMM PICHKKKKATA LELILNNNA... LAYNYARRR SHIBANNN !!! SHTE TI SE STUJNI JIVOTECA BE LAYNENCYE MAKEDONSKO DOLNO !!!!