144

nemam nervi

преди 15 години

Шефа на Булгаргаз обяви ,че разполагаме с 1млд.кабика газ КЪДЕ са останалите 430 млн

143

преди 15 години

Ние сме горда и независима страна и трябва да водим независима политика. В момента сме изпаднали в тотална зависимост от Русия. АЕЦ няма да ни извади от тази зависимост защото е рожба на дружбата със С.С.С.Р.Трябва да се търсят доставки на енергоностители от други страни. Защо никой политик не каже това?Очевидно пак цензурата е хванала за гърлото свободата на словото.

142

Калин

преди 15 години

Това се прави по цял свят *** такъв.Търсят се алтернативи.Каде ще си продавате смотаният ток от АЕЦ ца ,кой ще ви го взема?Маймуни гадни комунисти тръгнали да ми съждават и реват за Съвесткият съюз Ама него го няма вече.

141

преди 15 години

100% зависимост от Русия. Браво на момченцето станишко, добре си е свършил поръчението на партията. Само дето сега хората в България ще страдат. Но това са подробности, важното е червените *** да са с пълни джобове.

140

преди 15 години

Първаноолу се сетил за Трети блок. А когато неговата марионетка Дмитриевич го затваряше, се кумеше и се правеше на политически коректен, му селяндурска!

139

Томов

преди 15 години

Русия и Украйна не могат да се държат дълго време в патова ситуация, защото и двете страни губят - Русия от продажба на газ, а Укррайна е без газ и без приходи от транзитни такси. Накрая ще се споразумеят, само че до тогава ще ни измръзнат , а повечето поризводители в страната ще фалират. Евала на всички досегашни правителства, че не ни направиха 100% зависими от Русия. Националните предатели заслужават разстрел.

138

JD

преди 15 години

Факт е, България ще бъде най-най засегната държава в конфликта то целия ЕС! Хайде да видим кой и как ще ни помага в тази патова ситуация. Може би наистина изхода е да се пуснат спрените блокове в АЦ.

137

а

преди 15 години

Абе умник , знаеш ли на каква цена се изкупува Електроенергията от ветрогенераторите ? 19 ст на 1 KW / h , непостоянен добив на Енергия , от перките се излъчва ингразвук със честота между 7 - 8 Hz който е изключително опасен за хора със сърдечни проблеми / в близост под 20 километра / и като сложим натоварване от Енергоразпределенията 100% ти идва на грубо 40 ст за 1 киловат/час ! А Електроенергията от Фотоволтаици се изкупува на цена 80 ст за 1 киловат/чат идокато дойде при тебе става 1, 6 лева ! ниско КПД - максимум25 % и работа само когато е огряно от Слънцето 4- 12 часа ! като не знаеш поне не пиши *** коментари .

136

cTpH

преди 15 години

..какво означава "zrivi"?

135

grigor

преди 15 години

не знаели дра дран да ги обесиш

134

natalka

преди 15 години

izob6to nqkoi vqrva li na teq prikazki.vsi4ki si igraqt nqkakvi igri4ki.haide vreme e mafiqta kato e zasegnata da se namesi i da zrivi parlamenta

133

преди 15 години

Генералите да извадят военните планове и да действат. Нали за това им плащат. Все едно сме във война.Да извадят походните кухни, да отворят военновременния резерв и да помагат на населението да оцелее.През свободното време на войската се разрешава да отстрелват червени *** тъй като са много вредни за народното стопанство.

132

Калин

преди 15 години

Сергей Станишев още си мисли ,че Съветският съюз съществува.От такива подобия страната не се нуждае.Какви глупости дрънкате за АЕЦ Козлодуй и като го отворят ,какво?Да не би да излезе рентабилно.Кой ще закупува тока?Ще строим т.е ще изплащаме поколения напред глупоста АЕЦ Белене.Вместо да се ориентираме,към възобновяеми енерго източници ,като нормалния свят пробутват ни глупости.Внуците ми ще изплащат теза централа а съм млад човек.Комунистите за пореден път го играят по Съветски от това нищо добро не може да се очаква.Десетилетия под Съветският ботуш го доказаха *** *** развратен народ търпи.

131

klarita

преди 15 години

Цялата некадърна, безотговорна и крадлива *** - правителство, парламент, всичките, ояли се, затъпели и лоясали - на съд за предателство към нацията и държавата! Само не знам, кой съд ще ги съди?!

130

преди 15 години

Събраха се от *** по *** и измислиха че като няма газ ще пуснат аец. Гениално!Това да оставиш комунисти да управляват държавата е все едно да пуснеш пияно прасе в стъкларски магазин.

129

преди 15 години

Украинския съд не дава транзит на руска газ, Украйна няма договор за доставка на газ от Русия и какво става - Русия излиза, че може да спре подаването на всякаква агз към Украйна в съответсвие с желанието на украинците, нали така?

128

Камен

преди 15 години

И като сме в криза какво ще направите ВИЕ за народа си МРЪСНИ,ще чакате и ще си трайкате докато не дойде пак газ от русия,вместо да търсите друг доставчик МРЪСНИ ГАДИНИ ДУПЕДАВЦИИ

127

a

преди 15 години

Абе пич а защо *** си имат по 5 -6 деца и нямат проблем със радиацията и раждаемоста ? Я се замисли малко ? А знаеш ли защо от ТЕЦ изходящите газове са със температура над 210 г по целзий ? - защото водата във въздуха се съединява със сярата и се получава сярна киселина -- така наречения киселинен дъжд в последтствие който пада на земята ! За акъл се ходи на училище, не пиши *** коментари !

126

cv

преди 15 години

Приятелю, Съдебното решение е интересно, но ОЩЕ ПО-ИНТЕРЕСНИ СА МОТИВИТЕ..., ТРАНЗИТА СЕ СПИРА ЗАРАДИ НЕАДЕКВАТНО НИСКАТА МУ ЦЕНА!!!БРАВО НА УКРАИНСКИТЕ СЪДИИ, НЕ ДОПУСКАТ НАЦИОНАЛНО, ЕНЕРГИЙНО ПРЕДАТЕЛСТВО!!!...КЪДЕ Е ОБАЧЕ НАШЕТО ПРАВОСЪДИЕ ИЛИ ПАК НЯМА ПОВОД ДА СЕ НАМЕСИ???

125

преди 15 години

Пускайте АЕЦ-а, сега е момента!