119

Анонимен

преди 10 часа

До Анонимен 11. Верну ли ? И ний ся кво да праим ?

118

Анонимен

преди 10 часа

До Русофил 114. Запени ли се, че взе да ломотиш несвързано. Не ми говори за техника бе кашоноверующ. Видяхме колко ви е акъла на вас последователите на свети Кашон.

117

Анонимен

преди 10 часа

"Добре е, че си вярвате колко велика е Русия. Всичко се краде на поразия там. Зачетете се кой имащ общо със СУ-57 беше самоубит и същата съдба последва и инженер на Армата. Всичко в Русия е окрадено и проядено. Ако не беше, Русия щеше да е икономика редом до САЩ и Япония, а не опашкар с БВП на глава от населението, наполовина на бедна България. Имам много приятели в Русия, бизнес в Русия, живял съм в Русия. Интелигентните заможни руснаци мислят като мен.". Отлично мнение. Русия е разграбена...

116

Външното разполагане

преди 10 часа

на по-евтини ракети е по-рентабилно средство за използване на Су-57 при конкретните условия на СВО.

115

Анонимен

преди 10 часа

До Анонимен 112. Ти как позна от село какво поколение е ?

114

Русофил

преди 10 часа

До 109: за Армата ли говориш? Още не може да запали и 3 колхозника го управляват като колата на Фред Флинтстоун, затова се ползва само на прайда в Масква, но му направихме люк от който да може в края на прайда Путин да изкача по жартиери за да може всички колхозници да се радват на цялото величие на вожда. Ако са били послушни дори получават плакат с автограф направен с червило лично от вожда да могат като добри колхозници да ползват правилна одобрена от Кремъл литература за онаниране.

113

Анонимен

преди 10 часа

А Ф-16 блок 70 къде си носи ракетите? Никой още не е видял. Бая як стелт.

112

Анонимен

преди 10 часа

Да го лови радара. Пишман пето поколение е

111

Анонимен

преди 10 часа

Авторката има ли идея, защото предства си няма какво е сътворила? То е ясно че е превод с нещо си... Освен това, на снимката не е Су-57.

110

ало ало

преди 10 часа

защо украинските войници са брадясали, а руските войници са гладко избръснати? аз по това ги различавам!

109

Анонимен

преди 10 часа

До Русофил 107. Кво стана с кашона на колела ? Тръгна ли ? Нали много го фалехте и ревяхте по останалите, че са русофили щом не го харесват.

108

Анонимен

преди 11 часа

До Анонимен 87 Нищо общо нямаш с Русия, фантазьор :D

107

Русофил

преди 11 часа

Дори и като сатана да тръгнат да гърмят още на борда, колхозника дърпа едно въженце и бомбата пада, ако разбере, че ракетата е дала фалстарт де. Иначе ще свърши като всяка русляска техника и пилота отива в стратосферата.

106

Анонимен

преди 11 часа

До Русофил 104. Фалстарт ти дал мозъкът. Вътре няма къде да се поберат защото са обемисти. Не четеш ли статиите или само каканижеш несвързано ?

105

Анонимен

преди 11 часа

До Анонимен 101. Бе човек който вярва в картонени автомобили да ми говори за техника...айде моля ти се сега...

104

Русофил

преди 11 часа

Защото ако ги носи вътре в корпуса могат да дадат фалстарт и да го свалят както стана с Курск. Затова отвън да няма опасност да гръмнат в корпуса и да свалят безаналоговият самолет.

103

Анонимен

преди 11 часа

До 99. А какво ще кажеш,за " брадатите и тутаирани" " полицаи" днес??-:((((

102

Анонимен

преди 11 часа

До Анонимен 103. Верну ли е тей ?

101

Анонимен

преди 11 часа

Руската военна техника е като руските коли. Няма какво да се каже повече, освен че дори пробитите бедни русофили отдавна карат западни коли, че и слугуват на запад.

100

Анонимен

преди 11 часа

А от military watch magazine сигурни ли са, че това са ракети. Щото според западната пропаганда, това са чифт откраднати украински перални, обезчестени откъм чипове. Руснаците са им прикрепили модули за планиране и ще ги ползват като фабове. Не за друго, ама яките буряти дето ги изстрелваха с прашки по Полша се прибраха у дома.