122

Поручик Галицин

преди 1 час

Искам да съм Путин!

121

Анонимен

преди 2 часа

До ВасилевЖените са по-мъжествени от нас мъжете. Например моята жена винаги дарява кръв а аз никога не съм понеже ме е страх.

120

Анонимен

преди 2 часа

Ако в България отпуснат безплатни операции за смяна на пола на воиниците сигурно ще се възползват 90 процента и ще си сменят пола като руския воиник.

119

Анонимен

преди 2 часа

Мечта на всеки салдат, да е Путин!

118

IQ 3.14

преди 2 часа

До Що така?що не си виждал кво правеха камериерките по времето на сесесере като изкараш шише плиска, за тва :) а войводата е нгвс.

117

Ватник Нагъл

преди 2 часа

Православно ми е, евразийско! Едно такова топло, уютно и по руски братско... РОССТАТ за това забраниха преброяването на спинозните в Русия за 2023, че майкатта си евввало, сигурно са подминали Нигерия и Мали!

116

Анонимен

преди 2 часа

До До 107 Не разбрах, защо не е имало "руски" магазини. Иначе по българските магазини имаше празни рафтове, а малкото стоки, които имаше бяха с потресаващо ниско качество.

115

Анонимен

преди 2 часа

Оправяли го в Дупин, вече и в Путин!

114

Анонимен

преди 2 часа

Поздравления. То може да се сражава и като жена.Аз лично дарих пари на един приятел за да си смени пола.

113

Домбил Бомбасов

преди 2 часа

а помните ли оня сепаратиста "бабай", дето беше отишъл да трича кадировци и вече го не дават по телевизора?

112

До 107

преди 2 часа

Ами така е тогава нямаше руски магазини,а българските имаше българска стока основно не е като сега

111

IQ 3.14

преди 2 часа

До Войводатастоките по "руските магазини" са украински. сега допиши как си купуваш оригинален швейцарски шеколат от рошен и отивай да си лягаш. за домашно - да научиш етикетите на пакетите гречка, банките сгущенка, и шпротите.

110

Иван Грозни

преди 2 часа

Традиционни руски ценности!

109

Василев

преди 2 часа

Това не е възможно , това е някаква западна антируска пропаганда!Руската армия е най мъжествената и там няма ала бала!Агент Робърт Беър!ЦРУ!!!

108

крундел

преди 2 часа

е нормално, след толкова "приключения" с кадировци и верни бойни другари...взело че му харесало на другият бряг, да не забравяме, че в розовата армия дедовщината е нещо съвсем нормално и се използва за сплотяване на колектива...а уж са против лгхдтв+ и ги е страх от "еврообратните", може би ги е страх, че ще им откраднат "мъжете", знам ли и аз...

107

Що така?

преди 2 часа

До Войводата Абе, интересна работа. Сега, когато е някаква поне формална демокрация уж "САЩ решавали" пък имаш магазин с руски риба, колбаси и бонбони, а през времето на великия комунизъм и под руския ботуш нищо от това нямаше в България. Що така?

106

ГНУ$$.BG

преди 2 часа

Дъглас Макгрегър в интервю за Джордж Галоуей. Той добави, че в момента руската армия се придвижва към Днепър, като по пътя си унищожава останките от системите Хаймарс и дори може да стигне до Киев.

105

11

преди 2 часа

Аве, кат ви чета небивалиците, които искат да внушат нещо, се сещам за американската армия, в която май няма мъже...

104

До Хаха

преди 2 часа

Ти май не можеш да измислиш Ник повече от 4 букви бабо украинска ,а ние не гледаме тук ,а на улицата като се появат само около 20 клоша на протест,а ти си пиши краво-робче и пак включи ВПН да се набуташ украинско тролейче без мозък

103

Войводата

преди 2 часа

1. Чета до къде ни докара САЩ. 2. Днес си купувам от руски магазин тук бонбони колбаси риби 3. Прегръщам ги и се моля САЩ да не забрани и това 4. Не извинявайте. Не са виновни САЩ 5. Ние си имаме наши хора които ги молеха да ни променят. САЩ ние ги направихме диктатори 6. Те не са такива по природа. 7. Нашите *** им се подлагаха и те що па не им забраним всичко. 8. Сега се радват на неква безумна история която за САЩ е ежедневие