181

Анонимен

преди 2 дни

Все още очакваме обещаната Перемога. Изпълняващият временно длъжността Президент на Украйна, до встъпване в длъжност на законно избран такъв, Пан Зеленски получи обещаното оръжие от западните си "партньори". Очакваме инвестицията в сигурност да се изплати. Иначе спираме помощта. И панът да се погрижи ресурсите на Украйна за 10-12 трилиона долара да бъдат предоставени на американските компании. Войната е скъпо занимание, а САЩ са нетърпеливи за реални резултати.

180

КРАВАРИН

преди 2 дни

Руснетата ще бъдат разгромени и обърнати в бягство, но в русията певци ще ги възпяват в песни, а поетите ще ги увековечат в oди!

179

Реалист

преди 2 дни

На фронта Путин има около 800 хил. войници. Срещу тях украинската армия е между 900 хил. и 1 млн. войници и офицери. При този баланс никоя страна не е в състояние да нанесе поражение на другата. Путин няма шанс на този етап

178

Ако съм Зеленски

преди 2 дни

Излизам и казвам че НАТО ме е предало и давам половината Украйна на Путин -- вместо да се бия срещу Русия , както го искат от НАТО защото ги било страх .че ще избием много руснаци .... НАТО - направо си ги подведе че е със тях -- не казвам че не са помогнали НО по този начин Украйна даде много жертви и цялата им държава е във пепелища ,а руснаците във големите градове не са разбрали че се води война -- друго си е да им припари и да си видят къшите във пепелища и да почнат да им унищожават

177

Анонимен

преди 2 дни

До Tangra warriors - и така, та чак 950 дни. През повечето от тях, украинците нямаха необходимото оръжие. Ако им го дадат, не ми се мисли! Затова и путинофилите по 24/7 все за ядрени тояги брътвежи водите!

176

До Сът

преди 2 дни

Първоначално НАТО е създадено срещу евентуална агресия от страна на СССР.Варшавският договор се създава по -късно като соц.еквивалент на НАТО.Отдавна и СССР и Варшавският договор са в миналото.За сметка на това единственият военен алианс продължи да се разраства на изток.Това,което се постигна с разрастването му е,че в момента се наблюдава оформянето на неофициално обявен военен съюз на други държави с Русия.Украина получава от съюзниците си оръжия,същото правят и съюзниците на Русия.

175

КРАВАРИН

преди 2 дни

Запада стъпка почти всички червени линии, но Русия се страхува да защити тези червени линии, както се заканваше! Запада страхува Русия! Притрябвали са и на русийката още 30 Украйни в кaлабалъка при тоя зор!

174

Анонимен

преди 2 дни

Как ще спи копейката, ако знае че една руска ядрена ракета е прицелена у главътъ му?

173

Анонимен

преди 2 дни

До Tangra warriors - Така и не разбрах колко е числеността на армиите на НАТО. Аз знам де, но ти или не знаеш, или отказваш да я сравниш с руската, въпреки че по-долу сравняваш украинската с руската. Щом правиш последното сравнение, значи за теб има значение, кой с каква армия като численост разполага. Е? Тогава дай да сравним НАТО и Русия... :)

172

До Tangra

преди 2 дни

Пий ги тия апове бе копейка. И изтрезней за малко,може и да прогледнеш.

171

Анонимен

преди 2 дни

До Tangra warriors - Под "да удари НАТО" нямам предвид да изт_репе някакви там натовски наемници и то в Украйна. Да си чул Русия да е ударила натовски военни в НАТО-вска държава? Не. Няма и да чуеш или ако го чуеш, това ще е последното нещо, което си чувал през живота си, защото той най-вероятно ще приключи за всички ни. Вие май наистина си мислите, че Путин е толкова зле, колкото сте вие. Не го подценявайте моля хахаха

170

Сът

преди 2 дни

А руснаците ще се откажат ли от ирански дронове или с.корейски ракети? Излиза че Украйна воюва с Русия,Иран и С.Корея? Поне такава е логиката на Путин. А от заплахите му личи,че е уплашен. Такъв автогол наби на себе си и на руснаците,че няма на къде

169

Tangra warriors

преди 2 дни

До Анонимен, кой е казал, че Русия не удря НАТО? А тези 300 шведски офицери в Полтава дето се представиха на Всевишния заедно с цялата си ПВО техника на годишнината от Полтавската битка, тях не ги ли броиш? Ами Швеция обяви ден на траур и изобщо не се съобрази с твоето мнение. А 238 поляци, които ги изпепелиха в център около Изюм и те ли не са натовци? След нападението при Курск от целия африкански континент и от латино Америката крещят :"Ето го агресора, не е Русия!". И да, позна, РФ не бърза.

168

Анонимен

преди 2 дни

Айде да свършва тази война и да ни пуснат пак някоя пандемия, че някак по хуманно е...

167

Анонимен

преди 2 дни

До Tangra warriors - Поредният наплашен русофил. На вас руснаците са ви изпили мозъка хахаха Каква война ще води Русия с НАТО? Русия няма ресурс за война с НАТО, има само ресурс да се предпази от НАТО с ядрените си оръжия. Сам пишеш за брой на армията на Русия и Украйна. Рускаta скоро ще е 2,4 млн. Тази на НАТО колко е знаеш ли? Нали си голям експерт. Хайде информирай ни тогава.

166

Кръчматъ

преди 2 дни

От Никакви!!! Щото почне ли пряк военен конфликт между НАТО и Русия шъ полетят едни - Ярсове, Топол М, Авангарди, Булави, Синеви, Воеводи, Сармати, Кинжали, Циркони и... "черешката" - Посейдони. Планетата може и да оцелее, но Човечеството - едва ли!!!!

165

Tangra warriors

преди 2 дни

Украинската армия беше два милиона, сега няма и един останал жив от тях. Укрите да си берат гайлето! Мъката ми е за България, вече трета война водим срещу Русия. И двете национални катастрофи нищо не ни научиха. Сега кой ще воюва бе калтаци като тикате България отново във война срещу Русия? Тагаренко ли, или този изтрещял проф. Румен Кънчев? Ама ние имаме 25 хилядна армия, да бе, ела ме ритни. След ФАБ 1500, украинците ги водят за ръчичка в плен, защото са като сомнамбули. А има и ФАБ 3000!

164

ХХХ

преди 2 дни

ЦРУ трябва да убие Зеля ....така всичко ще си дойде на мястото ...

163

Анонимен

преди 2 дни

И КАКЪВ ЕКСПЕРТ Е ТОЗИ ДЯДКА , ЕКСПЕРТ НА БАБИЧКИ *** ПЛЪХ

162

Анонимен

преди 2 дни

До Tangra's warrio - Хайде кажи тогава, щом руснаците са толкова велики и непобедими, защо не смеят да ударят НАТО ей така предупредително? Набийте си го в кра_туните, че ако някоя от двете страни (НАТО или Русия) беше сигурна във военното си превъзходство, война в Украйна изобщо нямаше да има. Ако руснаците бяха толкова велики, колкото ви се иска на вас, просто НАТО щеше да се съгласи с условията на Путин от 12.2021. Дори и тогава да са подценили Русия, сега вече са наясно с възможностите й!