33

Просто Кирльо

преди 3 дни

Значи повече от 50 държави, от най- развитите икономики в света, хранят с оръжие Украйна, а ние ще плачеме, че Северна Корея дава боеприпаси на Русия......ясно...

32

123

преди 3 дни

Няма дъно, което родните копейки да не могат да стигнат. Сега почнаха с хвалбата на Северна Корея, даже викат било по добре от запада. Копейки, Северна Корея произвежда най евтините снаряди защото има 26 милиона роби. Ако на запад рабонтика в оръжейната индустрия взима 3-4 000 евро, в Северна Корея работи за купа ориз и половин долар на ден. За последните двайсетина години в С. Корей 3 пъти има глад с библейски размери и вие хвалите тая тирания, само защото е от последните съюзници на Русия.

31

Малко икономика

преди 3 дни

И най-бедният северно-кореец е по-богат от 75% от гражданите на САЩ. Толкова са кредитните длъжници там, най-тежки са ипотеките. В КНДР няма данъци от 70-те години. Е, в замяна всички работят - но не като таксиметрови шофьори, продавачи или куриери. Е , в Пхенян няма банани и WC - папир.

30

хе хе хе

преди 3 дни

Тоя Буданов наистина ли се казва Кирльо? Изключително подходящо име за човека. А това, че производствения потенциал на Русия, Северна Корея и Иран надвишава този на Украйна и Колективния Запад е направо трагикомично. Повече комично:)

29

Анонимен

преди 3 дни

Значи Северна Корея може да доставя оръжия на агресора, но Украйна няма право да иска оръжия да се защитават? Невероятната наглост на фашистка рассия!

28

Анонимен

преди 3 дни

До Не дърпайте лъва-..Кимчо ще започне да храни поданиците си по начесто и ФЕКАЛНИТЕ ракети ще бъдат по мощни ли?

27

Анонимен

преди 3 дни

Според Deep state основните битки в Курска област се водят на границата между Русия и Украйна,ама зелката и Кирчо Буданов ни баламосват че са превзели 1300 кв. километра. Буахааааа

26

хаха

преди 3 дни

Страна санкционирана десетилетия от развития запад, прави повече оръжия от целият запад начело със САЩ. Всички тия развити страни - САЩ, ЕС, Япония, Канада, Австралия и т.н. въоръжават укрофашистите, но пак не могат да ги въоръжат. Но виж Русия с Иран и С.Корея ги бият.

25

Анонимен

преди 3 дни

Пак писания ала бала. Целия свят търси воюващите страни да си тества оръжията в реални бойни условия! Както се вижда такава война от ВСВ насам не е имало и много от прехвалените технологии се оказаха безсилни срещу оръжия от 1000 долара. От друга страна за какво и е на Русия да развива Северна Корея като ядрена сила, утре палачинката може да се обърне

24

ъ

преди 3 дни

Предлагам вариант за спадане тревожността на хунтата в Киев: СК и Иран спират доставките на оръжие и боеприпаси към Москва, Целият Свободен свят спира доставките на оръжие към Киев. Тревожността ще спадне рязко и в рамките на 1-2 месеца ще настъпи пълно успокояване. Даже нашенските евроатлантици може да се успокоят, до следващата "кауза".

23

Не дърпайте лъва

преди 3 дни

За опашката. Ким е търпелив, но все пак...Търпението има граници.

22

Анонимен

преди 3 дни

Със светкавична скорост Украйна губи американските си танкове.. Въоръжените сили на Украйна губят американските си танкове Abrams със значителни темпове, пише Military Watch Magazine."Последните изображения показват, че скоростта на загуба на танкове Abrams от украинските войски се е увеличила значително, се казва в материала...

21

Анонимен

преди 3 дни

Ахахахаааа,допреди да ви набият обръчите от Посолството наричахте Буданов с истинското му име Кирил,сега по нареждане почнахте да го наричате с украинското КИРИЛО.

20

да

преди 3 дни

ще взема русия разбира се, няма да използва своите....а украйна, гола и боса, цял запад и щатите я тъпчат с оръжие, а пак мрънка!

19

Анонимен

преди 3 дни

ст 3г в Арсенал увеличиха работниците до 16 000 заплатите вдигнаха 4 пъти -защо ли ?

18

Анонимен

преди 3 дни

Северна Корея е доказателството, че санкциите не работят. Тия там живеят в пълно икономическо ембарго от запада и въпреки това произвеждат какво ли не и имат силна държава и армия. Щом малка държава като Северна Корея се справя със санкциите на запада ви пожелавам успех със санкции да съборите Русия...

17

Малко ракия пред сън

преди 3 дни

Тревогата пречи на съня, въртиш се, и на сутринта гледаш - целият потен, а краката ти отвити!

16

Анонимен

преди 3 дни

Добре де, тая Северна Корея уж бедна и изостанала. Нямало какво да ядат, а произвеждат яко снаряди, подводници и атомни бомби. Нещо не се вързват нещата. Хем изостанали, хем имат силно производство на какво ли не.

15

Христо Христов

преди 3 дни

Севернокорейската икономика е по-издържлива и адекватна на съвременните условия от немската. Факт.

14

Христо Христов

преди 3 дни

"... тези оръжия се използват на тактическа дълбочина, което означава, че нашите войници на линията на съприкосновение и близо до нея са най-засегнати, каза Буданов."- а ако ги използваха на линията на съприкосновение, по-малко ли щеше да е засегната?