66

ЦЕЦОЛИН

преди 2 седмици

Представям си това ако се случваше по време на Фънди. Мис Бони щеше да се самообеси пред общината в знак на протест

65

МИСЛЕЩА

преди 2 седмици

Няма значение по каква причина се режат дърветата, това неминуемо води до покачване на температурата в градовете. После не се чудете защо навън е 40 градуса. Соларните панели по покривите също водят до покачване на температурата около тях.

64

wada

преди 2 седмици

Васко Маслото, бейби!! Не искахте "комунистката", но избрахте най-Дс човека в България . Найс, а?

63

Анонимен

преди 2 седмици

Като добре запознат с инфраструктурата на София,ще ви кажа,чи Опълченска е улица,обслужва.а 300х град предимно с каруци и магарета .Сега се прави Ринг,който да отпуши движението.Еми дърветата просто не са на мястото си .Друг е въпросът ще засадят ли нови . В това сме просто царе.

62

Gogo

преди 2 седмици

Защо никой не се интерсува за истинската причина за премахването на дърветата? А това е подземната инфраструктура, тръби и кабели които след специален преглед се вижда, че се компрометират от дълбоките корени на дърветата. И още нещо. Кой според вас ще тръгне да реже дървета и да влиза в конфликт заради 39 дървета? Да му се създава образ на жестокия дървосекач за бус ленти ? може кротко гербеджийски да си кротува , а като почнат течовете и отсекат дърветата , ВИК ще са виновни

61

Анонимен

преди 2 седмици

Спаси София и Борис Бонев се продадоха на ПП

60

Анонимен

преди 2 седмици

Зелените са контра на всеки проект. Първо протестират, блокират го, после муфтят за пари. Типично зелено изнудване, ама този път не им се получи. Сума ти проекти спряха за мини, заводи, кариери - после защо в провинцията нямало работа. Ами за това! Хората от тези региони после ми се влачат в София да си търсят работа, след като са спряли проект, който може да съживи региона. Като ми дойде някой такъв на интервю за работа направо го гоня.

59

Анонимен

преди 2 седмици

Атом или силен земетръс трябва за гетото! Известно време след това дърветата сами ще си порастнат отново!

58

Анонимен

преди 2 седмици

Значи ако се съберем десет човека с плакати да протестираме, това означава че има масово недоволство и нашите искания трябва да се изпълнят?

57

Терзиев

преди 2 седмици

Промяната е факт !

56

Кмета Терзиев

преди 2 седмици

Искахте ме, ето ме.

55

Анонимен

преди 2 седмици

До Митака 47 : Това би го казал някой, който не може да си позволи да притежава автомобил.

54

Компетентен

преди 2 седмици

Строителни мерки. Дори ако се планират строителни работи, дърветата не винаги могат да бъдат запазени!!! В този случай изсичането на дървета трябва да бъде поискано от отдел Климат, природа и околна среда. Органът може да поиска заместващо засаждане от заявителя.

53

007

преди 2 седмици

Тоя като иска да прави клипчета и да коментира защо не си остана в телевизията.Освен да пречат на всяко решение на кмета нищо друго не са направили до сега.

52

ам'чи тъй де

преди 2 седмици

Щом са недоволни от рязането на дърветата, да им бутнат кооперациите и да оставят дърветата в средата на пътя!

51

Анонимен

преди 2 седмици

айде у лево зелени сектанти. Тези тополи алергизират сума ти хора, като дойде пролет не се диша. Който иска дървета да си ходи (обратно) в гората (от която е хванат)

50

Стига сте ревали

преди 2 седмици

Защо трябва да се секат дървета? Дърветата НЕ живеят вечно: те остаряват и накрая също умират. Падащи клони или падащи дървета могат сериозно да наранят хора или да причинят материални щети. Редовно се проверява популацията на дърветата и ако е необходимо се отсичат. Въпреки това се прилага строг стандарт за включване на дървета в списък. Проверяват се кореновата система, ствола дали е кух и изсъхнал, клоните дали са здрави!

49

Анонимен

преди 2 седмици

Във СО са (пак) шайка престъпници ((

48

Анонимен

преди 2 седмици

Кмета е прав, много селяни дойдоха в София и трябва да се разширява. Всяка селска ..... в автомобил и с телефон в ръка. Няма начин. Правилни действия на кмета. Селяните на следващите избори ще го махнат, но дотогава може да свърши много полезни неща.

47

Анонимен

преди 2 седмици

И вас ще ви отсечем, управляващи. Последен път ви е, знаете го.