55

дo 48

преди 2 седмици

До Анонимен''Въшки си един от тях.'' Дали са въшки или бълхи не знам, но това е положението. Повече от 30 години съм в България. А ако ти случайно си мислиш, че всички руснаци подкрепят това, което прави властта им в Украйна, то много жестоко се лъжеш. Особено това се отнася за руснаци живеещи в чужбина.

54

Войчек

преди 2 седмици

Червения руски ботуш мачка всичко и където мине трева не никне.

53

Анонимен

преди 2 седмици

Аз пък друго ще ви кажа. Една зима много преди да се случи каквато и да е война, помагах на случайно закъсал човек да изкара колата си от една преспа сняг. Българи много минаваха, но нито един не се спря да помогне. По едно време минаха момче и момиче, говорещи на руски, единият от двамата беше украинец, а другият руснак. Няма да кажа момчето какъв точно е бил, момичето каква точно е била. Но те бяха единствените, които се спряха и помогнаха! Иначе тая война сами си я направиха. Не САЩ, не НАТО.

52

Русия е Велика

преди 2 седмици

Недей да четете тези написани глупости.Кат Русия няма втора,тъй могъща на света и т.н.

51

Служил в армията НРБ

преди 2 седмици

На времето влязохме в казармата на 18 г възраст.И се уволнихме след 2 г.Трудни бяха първите 6 месеца,докато свикнем с порядките в казармата.Държание,строй и дисциплина.Включително и изучаване на бойната техника.2 рата година вече знаехме почти всичко в армията и военното звено към което е бил причеслен всеки! Тогава,при нужда,бяхме готови да участваме във всякакви бойни действия! Сега четейки как руснаците и техните срочно служещи се оказват лигльовци ми е странно! Явно в Русия има демокрация!!

50

Анонимен

преди 2 седмици

до 49, на рускините не им правят впечатление мюсюлманските имена като на нас, те са империя с много националности, сега имат проблеми защото възприеха европейския начин на набиране на работна ръка от бившите съветски републики за непривлекателна работа, но те създадоха т.н. диаспори които вкарват нелегални имигранти, овладели са някои дейности като разносвачи и водачи на таксита и градския транспорт и с подкупи на чиновници ги настаняват на добра работа, а не в строителството или мините

49

Анонимен

преди 2 седмици

Няма страшно.Руско пущшечно месо достатъчно има.

48

Анонимен

преди 2 седмици

истината е, че някакъв руски генерал е снел охраната на границата и ето го резултатът, дори се говори за заговор на генералите срещу министъра на отбраната, който е цивилен, но той върна военните батальони за охрана на границата и опитите на украинците да влязат в Белгородска и Брянска област не успяха, това че там изпратиха чеченски генерал показва, че нямат вяра на руските генерали, там тече чистка във висшите среди за корупция и грешни решения

47

Баба Гица

преди 2 седмици

Лианите не се омъжват за хюсеиновци. Каква е тази боза? Някой си е изсмукал от пръстите сценарии.

46

Анонимен

преди 2 седмици

До До 42. Въшки си един от тях.

45

Анонимен

преди 2 седмици

Направо да ги мобилизират.

44

ъъъъъ

преди 2 седмици

ХЮСЕИН ,,,,, кво хубаво руско име

43

До 42

преди 2 седмици

До Анонимен"Щом знаеш за какво мечтаят повечето руснаци и ги познаваш всичките..." Няма как да познавам всичките, но познавам доста. Защото и аз съм един от тях.

42

Анонимен

преди 2 седмици

Западът повече не е в състояние да отделя ресурс за Украйна.

41

Анонимен

преди 2 седмици

Ако продължават да пращат резерви в Курск за няколко села фронтът в Донбас ще рухне. Ако се изтеглят от Курск - тогава защо беше нахлуването и целия ПР?

40

Анонимен

преди 2 седмици

До До 29. Щом знаеш за какво мечтаят повечето руснаци и ги познаваш всичките...

39

Анонимен

преди 2 седмици

Тоя неспособник писа пропагандата не може да се представи, че по цялата граница на РъФъ има такива наборни войници, които като цяло се наричат "гранични войски". Каква им е работата на всеки е ясно без писателите. Ако някой нападне РъФъ разбира се, че дългът им е да се бият. Затова са там, а не за нещо друго.

38

R

преди 2 седмици

Хюсейн.тази православна страна Русия.

37

До 29

преди 2 седмици

До Тогава българи на Абе, ти добре ли си? Това че българинът винаги се оплаква и се прави на малоимотен и беден, не означава че наистина е такъв. Виж пенсионерите на минимална пенсия мятат по 30-40 хилядарки през прозорците на ало измамниците, младите все са с маркови дрешки и скъпи телефончета, карат хубави коли, висят по кафенетата, ходят на почивки. Добре си е българинът. За руснаците не съм убеден никак. Повечето метчаят за заплата от 700-800$, защото получава наполовина от това.

36

Анонимен

преди 2 седмици

Айде бе, Мики Мауси земете се скрийте мишки обратни, да ви зафъфарлии фуфлото на пяната на устата!