258

=

преди 2 седмици

негово величество дотор, хидроенженерин и велик вожд доган беше изтъркалян и пуснат по пързалката като непослушно детенце. Взеха му имотите, взеха му парите и всичко което краде и трупа в последните над 30 г. Сега пак щял да влиза в активната политика, какво да прави като пари няма и единстения начин да ги придобие, който той знае е да краде от държавата. Дълбоко се съмнявам,че пак ще му позволят, в новите времена се появиха нови играчи, доган ще бъде приключен.

257

Анонимен

преди 2 седмици

Този Папазов се оказа по-Велик и от Пеевски.И откъде това несметно богатство.

256

Анонимен

преди 2 седмици

бетер турска сапунка стана работата. очевидно институциите са овладени от дебелян, мвр, съд, прокуратура вземат неговата страна в тази поредна драма. служебния премиер и вътрешния министър също се доказаха като негови протежета. терминал 1 и терминал 2 докато прасевски е на територията, друг шанс няма за нормален живот.

255

БЕН

преди 2 седмици

В БЪЛГАРИЯ трудно се доказва кой колко е почтен.Почетния председател ще изплува пак на сухо.

254

некой

преди 2 седмици

когато тарикатите, като Доган, регистрират имоти на чужди имена..сега като почнат да се избиват помежду си ще гледаме сеир

253

Зозо

преди 2 седмици

Мачкай дебел!!!! Дилян войвода :))))))))))) Мачка дъртия фec :))))))))))))))))))))

252

Нагласено

преди 2 седмици

Това е ход да се мобилизира турското малцинство около Доган. Целта е да го ударят и видиш ле те да го съжалят и да застанат зад него, все пак е един от техните.За Пеевски не знам, трябва да връща всичко заграбено от 20г насам.

251

Анонимен

преди 2 седмици

До Сата НАТО - E, намекваш народът да се възхищава на доган и дерибеите му! Такива дворци, каквито се видяха от репортажите тези дни, не са имали царските особи на Царство България! Днес Пеевски извършва едно добро дело за България! Успех!

250

JJ

преди 2 седмици

Доги е под наем, това е ! Само един ТЕЦ Варна е важен за мафията, защото има пристанище и може да изгориш каквото си искаш. Но такава ни е държавицата.

249

Шипчандлер

преди 2 седмици

Капитан на кораб мултимилионер...Сказки,да?Купил яблоко за цент, помыл и продал за два. Купил два яблока, помыл и продал за четыре. И так далее.

248

Щирлиц

преди 2 седмици

Този капитан на кораб много плавал, големи пари направил :)

247

пенсионна възраст

преди 2 седмици

депутати на пенсионна възраст - вън от народното събрание -

246

Анонимен

преди 2 седмици

серДоган, ако няма къде да живее, може да отиде в Централния, където му е мястото

245

Алекс

преди 2 седмици

Няма драма.Много хора,когато се пенсионират,си отиват на село.

244

Анонимен

преди 2 седмици

Каква драма- Дон Доган обитава същите дворци и палати от години- те сега разбрали от медиите и го "изгонили"- тия за бавно развиващи ли ни вземат и моля стига повтаряхте почетния- колко да е почетен след като прибра милиони, а избирателите му умират от умора по полета и градини да си изкарат прехраната и на Дона милионите- аман, аман........

243

Анонимен

преди 2 седмици

243 Както и да е, Доган сам напусна борда на директорите наТЕЦ Варна и предаде акциите си на Папазови. Сега вече няма дял в тази фирма, която е свързана с другите две. Трябва да освободи имотите и да се прибере на село.

242

Анонимен

преди 2 седмици

Доган дестабилизира държавата, като не подкрепи, в последния момент, правителството на ГЕРБ. Сега да си носи последствията.

241

Анонимен

преди 2 седмици

И без това както изглежда Папазов ще връща 30- те млн.,досега нищо не е върнато.Ако тези милиони обаче са влезли в джоба на Доган ,а не в банката кредитор на ТЕЦ-а тогава Доган е длъжника.

240

Анонимен

преди 2 седмици

До 240Не става дума изобщо за поробване,а за спиране на мачкането и безправието от т.н дерибеи към редовите мюсюлмани .Тези на снимката са от тази група.ДПС бяха затворена система ,защото не се знаеше какво става вътре между тях.Как експлоатират бизнеса на етнически признак,на техните си хора.Пеевски го казва в прав текст ,независимо кой какво мисли за него нещата са такива каквито каза.А и той е най големия дарител точно в смесените райони.Но дарител!Но видно ситуацията в момента е драматична.

239

Сата НАТО

преди 2 седмици

Народ, който се възхищава на Делян Пеевски и Евгени Минчев, няма да отиде към добро...