39

Анонимен

преди 2 седмици

Дуров е плейбойче и най-вече свободолюбив светски човек. Разбира се, че ще избере да се договори със Запада от колкото със шизоидните дедушки от Блатото.

38

Анонимен

преди 2 седмици

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

37

Анонимен

преди 2 седмици

Споко, ЕС минава на норвежка газ, Норвегия доставя предостатъчно газ за ЕС.

36

333

преди 2 седмици

Доста наивни коментари. Няма как човек , който притежава 5 000 000 000 долара да не знае, че ще го арестуват или че в Русия ще падне от висока сграда, просто е предпочел арест във Франция. Руската правителствена мафия вече му открадна Вконтакте, да не е луд да иде там

35

Анонимен

преди 2 седмици

Едно време притиснаха така Марк ЗубърБърк,за да заглушат истината за ковид и да успеят да "съкратят" населението.Сега искат да затворят устата на Дурака,за да метнат човечеството в ТСВ и да го "съкратят" по-бързо.Близко е до акъла,че като се наливат милиарди и се показва само едната страна на медала чрез цензура тази война ще се разшири.

34

Анонимен

преди 2 седмици

Дуров: "За едно нещо съм сигурен на този свят и то е, че украинския Майдан беше организиран от хората за хората чрез ВКонтакте. Аз лично работих неуморно да няма никаква цензура, въпреки заплахите от Кремъл"

33

Анонимен

преди 2 седмици

Ще отиде до Кипър Амстердам и Берлин където Наистина са Сървърите на Телеграма тъпорусколайно Така ще ги вземе

32

Анонимен

преди 2 седмици

На Дуров нему се пада от прозорец след Азербайджан По безопасно е при френските Тайни служби ... при всяко положение. Доста кирливи руски ризи ще излязат.

31

123

преди 2 седмици

Най посре статия под която руските тролеи да заработят надниците. Давайте момчета, че тлябва да се яде

30

ХаХа

преди 2 седмици

Нема кво да се трогне, Телеграм си работи, сървърите са у Москва. Макароня как мисли да ги земи нинам

29

Споко

преди 2 седмици

Споко, Норвегия доставя предостатъчо газ, няма да измръзнем и тая зима, а Русия този път ще фалира и Путин ще падне, а газта да си я горят на северния полюс, Европа има предостатъчно газ от Норвегия.

28

Анонимен

преди 2 седмици

Тоя фейк с 16 колко ще го дъвчите бе ваша мамаруска Ни снимка ни нищо само едно име на пилот загинал още през 2023 да ви и ебаимамата тъпаруска

27

ФАКТ

преди 2 седмици

НЕЩАТА СА МНОГО СЕРИОЗНИ И ОБВИНЕНИЯТА СА СЪВСЕМ ИСТИНСКИ!!! ТЕЛЕГРАМ Е БИЛ ПОМОЛЕН ДА БЛОКИРА ПРО РУСКИ КАНАЛИ С ПРОПАГАНДА И ТЕЛЕГРАМ Е ОТКАЗАЛ!

26

Анонимен

преди 2 седмици

В Курск укродебилите вече отдавна не напредват, а ако се откажат и се изтеглят, това означава позор и стратегическа загуба след целия ПР и цялото врякане. За това ще продължават да се хвърлят и отчаяно да атакуват, за тях това излиза евтино, само пушечно месо което в Украйна не струва и путната стотинка. А руснаците ги чакат и не бързат да ги изтласкват, нека докарват пушечно месо да атакуват, месомелачката работи на пълни обороти.

25

до 20

преди 2 седмици

Карам кола за 20 бона, а да ти казвам ли жена ти какво и правя докато ти си в склада?

24

Анонимен

преди 2 седмици

Пак ли фалшиви новини тук доста зачестиха май? Ако тези мнения са истински, те не отговарят на официалната руска позиция. Позицията на РФ се изказва само от 3ма официални лица -Путин-президент, Лавров-външен министър, Захарова-говорител на външно министерство, а не от някакви частни лица, които си имат мнение. Вчера Захарова каза, че Русия защитава всеки руски гражданин. Ако такъв арест се състои в глобалния юг, демократите ще ревнат за свободата на словото. Това е лицемерие и двоен стандарт.

23

Анонимен

преди 2 седмици

Дуров и кремълдките пуутаньи мислят еврочейците за дуураци, ама се нахендриха на френската права краставица)

22

Курск

преди 2 седмици

Вече 7 хиляди.

21

Анонимен

преди 2 седмици

Едно е сигурно и без това скапаните свръски в руската армия ще се влошат още повече Без телеграма ...Скоро време Герасимов ще дава димни сигнали

20

Анонимен

преди 2 седмици

Дуров е бил в Азербайджан по същото време когато и Путин беше там. Освен това Франция и Азербайджан са в обтегнати отношения.