68

Анонимен

преди 3 седмици

Там ще му е гроба.

67

Алекс

преди 3 седмици

Завладяването на Курска област е блестяща операция на Сирски.Иска се кураж да атакуваш чебурашките на собствена територия.Сирски го направи.Заслужи си повишението в армейски генерал.Чакаме още бой по крепостните.

66

Анонимен

преди 3 седмици

Дреме му на някой за Сирски. Я кажете, кариерата на Сирски ли е по-важна или 4-5000 убити? Последните 48ч в Курск украинците са спряни напълно, Сирски да му мисли. Според мен той не е взел това глупаво решение, военен не може да направи такава глупост. Зеленски му е заповядал под западно давление, това е повече от ясно, Сирски просто ще изпере пешкира.

65

Анонимен

преди 3 седмици

Май изцяло трябва да се смени командването и главния евреин. Фатална грешка е да се водите по акъла на евреите и даМрете за евреите. Това им е целта, всички даУмрете и да останат само евреите.

64

Бай ВарвАр

преди 3 седмици

Значи ,пиши го бегал другаря Сирски .

63

Малко за историята

преди 3 седмици

До Анонимен 66: Украйна е създадена като държава в състава на СССР. До тогава такава държава не е имало. През 1653 г. хетманът на Запорожката армия Богдан Хмелницки изпраща посолство в Москва при цар Алексей Михайлович, състоящо се от военен старшина Григорий Гуляницки и военен писар Иван Виховски с другари, с молба да приеме цялата Малорусия и Запорожката армия във вечно твърдо владение, гражданство и покровителство. За никаква Украйна тук не става дума. Когато стават покрайнина на Русия тогава.

62

Зле е за Сирски

преди 3 седмици

Изненада вече няма, това беше в началото. А краят на акцията на украинската армия в Курска област няма да се хареса на украинците. Без превъзходство във въздуха западната стратегия не дава резултати. Ще се окажат само със загубите.

61

До 62

преди 3 седмици

Е те тия дето пишат не са българи ти не знаеш ли нищо,че пишат на български с новите технологии всеки може да се прави на, какъвто си иска

60

Анонимен

преди 3 седмици

Руснаци и украинци са братски народи, един народ. Първото престъпление е било между двама братя, и то не да делят нещо ами от ревност, не за жена, а към Бащата. Тези вражди са най-кървави. И сега, украинците, които са чисти като раса и нацисти ревнуват руснаците, и смятат, че те са истинските наследници на Киевска Рус, истинските руснаци, а тази смесица северни монголо-татари азиатци не са никакви руснаци, ами си запазиха ядрените оръжия и огромната територия, а ако ние си бяхме запазили ядрените оръжия сега ние щяхме да сме велика страна истинските наследници на велика Рус.

59

Анонимен

преди 3 седмици

До До 56 - Украинците мразят руснаците не откакто в Киев се установи хунтата, ами защото са нацисти. Още през ВСВ участваха с нацистки военни образувания в немските СС дивизии, още тогава убиваха руснаци, и от 10 години вече убиват руснаци в Донбас. Така че всички са виновни, не е само "хунтата и Зеленски", като цяло украинци подкрепят "хунтата", иначе до сега да бяха свалили и Зеленски и цялата върхушка в Киев.

58

Анонимен

преди 3 седмици

Не е евроатланджендърско да казвате Александър. Това е Олександър , както и всички останали Александровци на света.

57

курвата България

преди 3 седмици

На запад мразят Русия защото грабежите са начина им на съществуване, и в Русия има много за грабене, а не могат. Освен това два пъти Русия ги бие и побеждава. Поляците мразят Русия защото Русия стана велика славянска държава, а те а да станат, но не станаха. А българите мразят Русия от кypварщина, да угодят и да доставят удоволствие на партньорите и по този начин да си осигурят така лек и приятен живот.

56

В. Дочев, София

преди 3 седмици

Ген. Сирски пристигна на внезапна проверка в Курск и както всички предполагахме завари пълен бардак като се започне от няколкото хиляди облечени в дрипи и полугладни бивши затворници дегизирани като редовна армия и се свърши с дремещите по бюрата сътрудници на ФСБ. Коя ли е следващата спирка на генерала?

55

Анонимен

преди 3 седмици

А залужни къде е ??

54

До 56

преди 3 седмици

А какво да направят ? Избори няма , националистите убиват всеки който се обяви против войната , те ще убият и Зеленски след капитулацията

53

Мда

преди 3 седмици

Някой от войниците на Паулус се връщат в Германия чак в средата на 50-те години , част от малцината оцелели остават в Русия и създават семейства ...

52

Да

преди 3 седмици

Няма невинни украйнци, те сега търпят Зеленски и хунтата в Киев.

51

Мишо

преди 3 седмици

Кой ви ги съчинява тези псевдо разсъждения?!Кариерата на Сирски или Месирски не е почвала, че да свърши!

50

Мда

преди 3 седмици

Жалко че историята не се чете ...буквално часове преди германската 6-та армия да капитулира на Източния фронт под ръководството на генерал Паулус , Хитлер го повишава във фелдмаршал за да не му даде възможност да се съгласи на капитулация... е Паулус няма избор освен да умре заедно със 330 000 пленени германски войници и се предава ...Всяка прилика с лица и събития може би не е случайна

49

Цената

преди 3 седмици

След сутришните атаки по Киев, няма ток и вода, това се вижда от клиповете в ютуб.