13

др0гаре плоскоземи

преди 3 седмици

още една от опорките ви се спука

12

Анонимен

преди 3 седмици

До скоро, само до преди няколко години, имаше такава велика сила Германия. Активно и успешно участваща в най-важните световни процеси, икономически локомотив и политически лидер на обединена Европа. На нейно място сега има страна с умираща икономика, която се върти във водовъртеж от проблеми, и която, ако се появи в световните новини, играе второстепенна роля, като някои балтийски държави.

11

Анонимен

преди 3 седмици

Германия - нейният истаблишмънт и, очевидно, голяма част от народа - не можаха нито да се примирят с поражението във Втората световна война от Съветския съюз, нито да приемат равноправно сътрудничество с Москва, въпреки грандиозните перспективи, които то обещаваше. Германия латентно живееше с нуждата от отмъщение, която особено се засили след 2014 г. Началото на СВО беше сигнал за Берлин, че е дошъл моментът за решителен фатален удар, само че той се върна при него като бумеранг: Русия оцеля, а Германия се превърна в обречена икономика и марионетка.

10

Слава Украйне

преди 3 седмици

Целият свят удивителна украинците, като навряха ордите на Путин в кучия ***! Респект ! А пушечното месо на Путин , може безкрайно да наторяват земя , която никога няма да бъде тяхна!

9

Анонимен

преди 3 седмици

Преди 80 години руснаците проявиха най-висок хуманизъм и милосърдие към германците - след всичко, което Третият райх направи в окупираните територии и със съветските граждани. Германия се оказа неблагодарна и не научи урока, който получи - и сега трябва да си плати за това.

8

Анонимен

преди 3 седмици

Хвърляйте атома по Москва и да приключва тоя цирк

7

Анонимен

преди 3 седмици

Германия трябва да се подготви за война с Руската федерация, която може да се случи след 5 години командващият германските въоръжени сили в Хамбург Михаел Гийс

6

Анонимен

преди 3 седмици

Германия е на ръба на фалита, след това - навсякъде другаде.

5

Анонимен

преди 3 седмици

До Обективни истини - не само германците, но и всички в западна Европа мислят както Урсула и върхушката в Брюксел, и са убедени, че Путин е диктатор и агресор, Русия е слаба и изтощена а демократична Украйна всеки момент ще победи Русия, само трябва още малко да помогнем. Средния западноевропеец мрази Русия и руснаците и в кръвта си, по манталитет те са колониалисти и за тях руснаците са нещо като африканци, Русия е като Конго. Факт е, че европейците подкрепят върхушката в Брюксел.

4

КАМАЛА ХАРИС

преди 3 седмици

САМО ДА СЕ ОБЯВИ, ЧЕ ДЕМОКРАТИТЕ ПЕЧЕЛЯТ ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ В САЩ ПРЕЗ НОЕМВРИ 2024-ТА И ЖИВ ТЪ ПУТИНИСТ НЯМА ДА ОСТАНЕ НИТО В УКРАЙНА НИТО В ТЕРОРУСКАТА!! ЛИЧНО , ЧЕ ОТИДЕМ ДА ГИ ИЗКОЛИМ ВСИТЕ! :D

3

Обективни истини

преди 3 седмици

Ако попитат германците,дали ще има солидарност, съмнявам се , ууууу на Украйна

2

КАМАЛА ХАРИС

преди 3 седмици

АКО СЕ ОБЯВИ ПРЕЗ НОЕМВРИ 2024-ТА, ЧЕ ДЕМОКРАТИТЕ ПЕЧЕЛЯТ ПРЕЗИДЕНТСКИЯ ПОСТ ТОВА ЩЕ ЗНАЧИ ЗА УКРАЙНА ПРИХОД ОТ ПОЛОВИН ТРИЛИОН ДОЛАРА ЗА 2025-ТА ГОДИНА

1

Prokurora

преди 3 седмици

15 годишен арабски инженер ги коли в Солинген, Миеле си закриват завода и го местят в Полша, той солидарен с Украйна бил!