37

Някой си

преди 1 месец

След всичко случващо се в Русия, Забравете за някакви " преговори"! Още повече че изтече информация от Германия,че " Северен поток" е бил Взривен от Украйна!! На Украйна и се събраха Много сметки които Има да плаща! И РФ ще си ги търси с Лихвите!! А че Руската армия е започнала Жестока " жътва" в Украйна след нападението в Курск на руска територия е друг въпрос!! Украйна,нищо добро Не я очаква от този момент на татъка!!!-:(

36

Анонимен

преди 1 месец

Комуниста Байдън се съгласил да прати ракети въздух -земя.На дърти години може да му е дошъл скала.

35

IQ 3.14

преди 1 месец

До Анонимен41 кво е позват на български, шизимбикратор? пак ли си лизнал батерията? колко пъти съм ти казвал да не импровизираш "в ефир"

34

Анонимен

преди 1 месец

Тия дето позват бандера,утре като дойдат руснаците и ги нарекат луковци и ,че са нацисти от България,е тогава искам да им чуя мнението.Сега са ми ясни,че са с промити мозъци.

33

Бхавагад Гита

преди 1 месец

До Анонимен43 ти за тва ли си цъкнал престоя на таксито, щот индусите искат властта в сащ? :)))))))))))

32

Анонимен

преди 1 месец

Ама не е важно Украина ли е или България,или която и да е страна.Не ви ли се изясни картинката,че Грузия или която и да е страна е без значение.Русия е агресор без значение в Афганистан или Молдова.И защо веднага се минава на анти без значение за коя държава става въпрос?!Путин е проблем и е време да го разберете.И не е само Путин!

31

Анонимен

преди 1 месец

До Българин - Мацква не желаела вече преговори, много са сърдити вече буу хуу :DD за това ли задействаха днеска полезния и..диот Лукашенка да моли за мир? Както Пригожин унижи нефелната дедушка, сега Украйна няма да спре пред Москва, ще има тотална капитулация и Освобождението на народите от Рашистан.

30

до 38

преди 1 месец

Колко точно си описал Русия!

29

Анонимен

преди 1 месец

Наглост ,безочие,самочувствие без покритие ,поквара,алчност,корупция,леки жени.още десетки епитети напират в главата ми- и асоциацията е само една- Украйна. Не остана страна не само в Европа ,на и по света където вече да не са отвратени от тази нация.кому е нужна тя тогава?

28

Не

преди 1 месец

30 нали не мислиш че някой ти вярва?!

27

Анонимен

преди 1 месец

До Йосиф - кво ги очаква, ще се самовзривят с атомна бомба ли? ХАХА между другото любимото ти Блато дори не успя да евакуира собствените си граждани, сумалък хора си останаха и сега украинската армия ги храни. Понел?

26

Степан Бандера

преди 1 месец

Браво, съюзниците от САЩ ще предоставят на украинските ВВС ракетата AGM-158 JASSM за Ф-16. Точност до 1 метър на 370 км с 450 кг бойна глава с касетъчен експлозив и стелт корпус, това чудо ще праща много руснаци на концерта на Кобзон. Слава на героите.

25

IQ 3.14

преди 1 месец

До Да само че вече има независими анализи дето показват че показаните видеа или не включват украинска техника и/или не са от курска област. на шишо бакшишо ли да вервам, или на трък драйвера от чикаго?

24

Христо Христов

преди 1 месец

НИКАКВИ ПРЕГОВОРИ САМО БОЙ!

23

Анонимен

преди 1 месец

До 22 Йоzиф Украинците не могат да си представят какво ги чака в района на Курск///Чакат ги руске солдате със свалени га щи.

22

Кръвопиец-Каснаково

преди 1 месец

До москава не апти, москава нимой дъ пригуварня, щот остатанги е пълна с вудъ. нье от рикътъ и от кър чушмя ней.

21

Анонимен

преди 1 месец

Изтласкаха ли вече ВСУ от Курската дъга?

20

до кю-то

преди 1 месец

Не ,твоите колеги и колежки от ръкомахащите на магистралата.....Пак ли те пуснаха от лудницата?

19

москава не

преди 1 месец

преговаря с терористи, а просто ги избива до един, това ви очаква, въпрос на време е.

18

Йосиф

преди 1 месец

Украинците не могат да си представят какво ги чака в района на Курск след пълното евакуиране на населението от района !!