11

Анонимен

преди 1 месец

корни, бита карта си, но си права - само паси, плевнелиев, къдравия от сем, кокорчо и другите леворезбари обичат и гласуват за това!

10

Анонимен

преди 1 месец

Комунисте са тотално изостанали и деградирали, не знаят какво говорят, само знаят че е популизъм и това им е достатъчно. Тая да каже какво направи тя и нейната партия за българските деца. Да каже къде остави родителите на тези деца. Да каже и за състоянието на мъртвородената си партия.

9

Анонимен

преди 1 месец

Законът трябва да се допълни - хомосексуалните ученици да се лекуват в психиатрия и тогава да бъдат в училища, за да не дават лош пример на останалите деца.Трябва безпощадна борба с хомосексуализма, който е вид сексуално извращение!

8

Анонимен

преди 1 месец

Че тия на запад дето пропагандират тия изpoдщини са най-върлите комунисти бе умник

7

Анонимен

преди 1 месец

Дърта ама се озърта за още пачки :)))

6

само поповете

преди 1 месец

имат равото да промиват мозъци,не им трябва конкуренция,нали така Нинче,по-добре да пълним главите на децата да разчитат на няккаъв си въображаем господ,да се молят на икони и порцеланови кукли,така ще са послушни,ще чакат справедливост на оня свят и няма да се надигат да търсят справедливост тук,едни безгръбначни ви трябват на вас,за това е целия този вой,не за друго и ако Русия утре ти каже че гейовете са добри,веднага ще си смениш мнението,лицемерка,големи вярващи станахте

5

без упойка

преди 1 месец

Нинова, трябва да ви изясня нещо, за да се ориентирате в света.Комунизмът на който вие служите е първата идеология на масоните, които воюват с Бог.Те не само не го почитата, те са войстващи атеисти.100години водиха войната с Бог и основаха тоталитарен режим в СССР.Сега масоните основават нов тоталитарен строй водещ война с Бог на сексуална основа.Няма вече марксисъм, а има джендъризъм, това е новата тоталитарна система в САЩ .И двете са им враг"фашистите"тоест нормалните., личностите, хората.

4

Анонимен

преди 1 месец

Комунистите промивахте мозъците на целия народ, айде по-добре не се обаждай точно ти, другарко.

3

AAA

преди 1 месец

Не вярвах, че ще го доживея, но в случай подкрепям Нинова.

2

Анонимен

преди 1 месец

Мамин Рафаелчо в Щатите през вечер е на гей-купони!

1

Анонимен

преди 1 месец

"Синът ми не си е променил вижданията поради това, че е учил в САЩ. Аз се гордея с моя син."- Защо все в лошия САЩ , а не е учил в русия,иран,пакистан,индия или северна корея.Нали нинова е върлата копейка , а сина и в САЩ