9

Анонимен

преди 1 месец

Русия ако иска да изпраща диверсанти пак ще си намери начини да си ги прати и без улесненията на Унгария. ЕС трябва повече да се замисли за тъмните диверсанти които така наивно си опитва да приобщава и интегрира след като те нелегално влязат в границите на ЕС

8

мак

преди 1 месец

Руснаците и беларусите са заплаха, но поканените от меркел не са заплаха, дори да тичат с ножове по европейските улици. И никой не търси сметка на гостоприемните. Пореден пример за лицемерие на началниците, големите правят каквото си искат, малките нищо не могат, защото ще ги накажат. Да не се бяха намесвали в чужда война, сега нямаше да смятат русия за заплаха. закривай.

7

ами да

преди 1 месец

Изгонете ги от ЕС стига цицаха кинти Като не им харесва да се махат

6

Гошо

преди 1 месец

Какво е ЕС? - санкции, глоби, съдилища за неудобните и опонентите на Брюкселските бюрократи. Не ЕС ни е необходим, а ние сме необходими на ЕС като безплатен коридор и донор. Сърбия печели милиарди от транзитно преминаващите камиони, а ние ги пускаме като на парад. Пълним се с ГМО и гей простотии и се радваме. Сега като влезем в зоната ще ни вземат и златото и ще останем с .... сещайте се.

5

Ельоменат

преди 1 месец

Защо продължават да държат Унгария в ЕС?Показвате им пътя и толкова?Никой не ги държи на сила

4

Питащ

преди 1 месец

Не мислите ли че лицето от снимката прекалява с алкохол и тутун от сутрин още на гладно?

3

Анонимен

преди 1 месец

От къде-накъде? Държавите, поне на хартия, имат суверенитет, а членството им в ЕС не може да се свързва с провежданата от тях външна политика и чисто държавнически решения от този вид. Иначе тия чучела отново плашат със санкциии накрая от тях страда отново европейският гражданин. Когато и да настъпи революция и да бъдат изринати от ръководните постове, които незаслужено заемат, все ще е късно за Европа - толкова вреди й нанесоха, особено последните пет години, колкото никой друг не е успял.

2

Тиква

преди 1 месец

Демокрация в действие,трябва да питаш урсул,макрон и друга извратена алчна мутра,кого да пуснеш в Къщата,

1

Анонимен

преди 1 месец

Абе, а защо не заплашва нас със санкции ако не спрем да крадем евросредства? А, само пишат доклади? Да не би ЕС да е вътре в схемата и всъщност да пере пари в България?