9

Зозо

преди 1 месец

До Анонимен...... сега при некадърниците на борисов нищо......... Алоооуууу, парламента ги гласува тези неща бре, пpoфaн.

8

Свърши тази

преди 1 месец

Свободното раздаване на пари на калпак в ЕС приключи. Нямаш ли ясен план какво ще правиш с парите, не ти ги дават. 45% от парите отиват за Германия. Защото е най готова да ги усвои. Толкова. Субсидирането на изостанали и корумпирани държави приключи.

7

Анонимен

преди 1 месец

той беше 9 месеца финансов министър, какво получихме, нищо, само при служебното получихме милиард и половина, при това безвъзмездно, сега при некадърниците на борисов нищо, те сменят през ден областни управители по нареждане на пеевски през борисов, друго не могат

6

Укокорен Гей

преди 1 месец

Видя ли торба с 10 милиона евракис сърцето ми отслабва и забравям всекакви евроатлантически ценности- дори на Олимпиядата в Париж ще седна до Шарли Ебдо с едно дилдо да покажа че има нещо еврейско в мен

5

Данъкоплатец

преди 1 месец

По добре да не ги получаваме тези пари, така или иначе отиват в джобовете на малка група от т.нар. добри олигарси и нищо реално не се прави за обществото. Единствено се създава корупция и корупционери с подобни средства.

4

Ококорен човек

преди 1 месец

Дали тез пари не са за наш'те фирми и торбите с кеш?

3

Време е!

преди 1 месец

Напускане на ЕС и НАТО!!!

2

Анонимен

преди 1 месец

Международният измамник Асен се притеснил за ПВУ. А кой накара Денков да си хвърли оставката 3 дена преди ротацията когато Борисов и ГЕРБ бяха в Брюксел във връзка с изборите на ЕНП? Денков свали правителството, сега се правят на ощипани и ударени с мокра кърпа. Защо няма правителство? Защото саботират България. Професионални измамници и крадци! 9 милиарда изчезнаха за 9 дни. Асен да каже къде са!

1

:)

преди 1 месец

Смятай, от тях 1 млн. за мен.