66

до 66

преди 1 месец

до 66, едностаен в Германия да е 1млн може би единствено някъде в центъра и то на Мюнхен или Берлин! Защо лъжеш хората. В Германия съм и виждам цените, стига сте ми цитирали цени от Мюнхен като средни за Германия. В Центъра на голям град зимата имаше по 300 хиляди евро хубав апартамент, а извън градовете и по селцата се намират много по-евтини и изгодни от България. Стига ЛЪЖИ!

65

Анонимен

преди 1 месец

Едно време ни лъжеха с едни кошници с най-необходимите продукти, уж колко стрували тук, пък колко еди къде си! Сега и това го няма!

64

Анонимен

преди 1 месец

Поредната доза етатистки измишльотини. Политикът пари не дава. Само взима и се разпорежда, кой колко да дава. Една държава на първо място трябва да се стреми да няма престъпност. От там нататък да мисли за това кой какво яде. А тук е на обратно. Престъпници и дребни тарикати шарят като кърлежи по поляна, а държавата застанала и обяснява, аз колко съм бил гладен и жаден, докато от бандитлък не мога носа да си подам спокойно навън.

63

А У СОФЕТУ

преди 1 месец

ДАВАТ ДЪРЖАВНИ ЧИНОВНИЧЕСКИ ЗАПЛАТИ ПО ДЕСЕТКИ И СТОТИЦИ ХИЛЯДИ ЛЕВА НА МЕСЕЦ > ИНЖ. ЧАЙКОВ ОТ ПУДООС 380 000 лв. МЕСЕЧНА ЗАПЛАТА

62

Добре,

преди 1 месец

Че беше Асен да вдигне мин.заплата к пенсиите.Че служебната министърка на финансите за нищо не става.А днес е одобрила нов заем от 250 млн.евро.За два месеца шести заем.

61

Анонимен

преди 1 месец

Минималната заплата е легален начин някои фирми да укриват данъци. В най-развитите икономики в света като Норвегия, Дания и Австрия минималната заплата се гласува поотделно във всеки бранш, а не в парламента, където и без това има само патологични безработници.

60

IVo_1

преди 1 месец

манипулативна статия. Има държави в коити няма минимална заплата. няма как да се сравява с нещо което липсва ( примерно Австрия, германия, Италия, ДАния) ...

59

Анонимен

преди 1 месец

А данъците с колко изостават

58

Анонимен

преди 1 месец

Държавния бюджет само за юни е минус 626 милиона

57

Анонимен

преди 1 месец

Трябва да отбележим и факта, че храните в супермаркетите също са по-евтини, отколкото тези при нас. //Кажете че всички видове услуги са 7-8 пъти по скъпи от България.И че цената на едностаен в Германия е 1 милион евро.Стига половинчати статии

56

Анонимен

преди 1 месец

Гледа се покупателната способност , а не размера .В Зимбабве вземат с милиони , но какво от това . Затова в България всички казват , че при социализма е бил най добър живота , защото парите са имали покупателна способност .

55

Абе

преди 1 месец

През 2007 г като влязохме в ЕС отношението на мин.заплата в Люксембург и България беше 17, сега е 5.38. Не забравяйте откъде сме тръгнали.

54

дебили са българите

преди 1 месец

са българите, не 80%. И след 35 години още вярват, че са ги взели в ЕС и НАТО за да ги направят и тях богати, западняците да споделят с тях богатствата които столетия наред крадоха с кръв и убийства от целия свят и да ги сложат като равноправни на масата в клуба на богатите от единия милиард. И си вярват, че сега ще произвеждат снаряди да убиват руснаци, а после като победят Русия на българите ще им дадат лъвски дял от плячката като я разграбят, та българите да карат нови мъъсидиси и биемдаблю.

53

Анонимен

преди 1 месец

Добре че Асен Василев увеличи заплатите у пенсиите. Че при тиквения крадец беше пълна скръб. Сега за скъпата Гърция се чака пи 4 часа на границата.

52

Да ти припомня

преди 1 месец

До USA SUPER КИРО НОФ - днес убиха лидер на Хамас.

51

Анонимен

преди 1 месец

По-лошото е че нашите политици изостават умствено. После ще се чудят защо пада избирателната активност все повече. Особено тия от ГЕРБ дето все някой друг им е виновен, после идват тия от ПП и след това тия от ДБ дето все се обединяват и все се дънят.

50

И аз съм за ПП ДБ

преди 1 месец

И аз пак ще гласувам за ПП ДБ.

49

Анонимен

преди 1 месец

Виновни са ГЕРБ!

48

Анонимен

преди 1 месец

Аз съм за ПП и ДБ!

47

Анонимен

преди 1 месец

Виновни са политиците!