46

Анонимен

преди 1 месец

Накрая ще стане ясно и умствено изостаналите, че този е за затвора. А Дебора е логичният резултат на дете от разбито семейство с майка да не пиша каква, че ще бъда цензуриран. За бащата нищо не знам, но и това е достатъчно. Дебора е безвъзвратно загубена, но за това би трябвало да се потърси отговорност и от майката.

45

Анонимен

преди 1 месец

Абе нещо много мътна излезе работата, но такова зверство е недопустимо.

44

Анонимен

преди 1 месец

Нова чалга песен за 400 шева и 18 люти рани ще продуцира чалга индустрията. Тя ще засенчи оня смешникк Миле Попюрданов, даже и другия - Хаджи Димитър, където се пее: "Лежи Миле Попюрданов, с девет люти рани, со нож прободени, а десета рана - куршумена."

43

Анонимен

преди 1 месец

Да ви напомня, че ролята на съда е да намери достоверни доказателства и да докаже вината на тоя на снимката. Вината се доказва - това е основен постулат в правото, тук не сте от най-умните в България, но трябва да го разберете. Не може да вкарваш човек в затвора ей така защото не ти харесва физиономията му или да му натресеш друго престъпление. Как ще ви се отрази на вас ако утре се ограби банка в София и след това ви обвинят вас за банковия обир - това като илюстрация?

42

Ха-ха-ха-ха-ха-ха

преди 1 месец

Тоя татуираният е безполезен тpaш на обществото, но в интерес на истината няма никакви реални доказателства срещу него. ДНК експертизата върху неговите дрехи е била негативна и няма доказателства, че лично той е извършил това. При отрицателна ДНК проба в САЩ, прокуратурата вече би снела обвиненията си защото там прокурорите се съдят здраво и уволняват с отнети права при подобни обвинения. Това е някакъв личен конфликт, който се преекспонира от ПП-ДБ за да могат да си вдигнат рейтинга тогава.

41

Анонимен

преди 1 месец

Дебора иска да се шуми около нея защото ще става чалга-звезда! Научила, че без пари това не става!

40

хахаххаа

преди 1 месец

какво има да се разпитва? рани, кръв и тн. този 3.14дал влиза в затвора. на мъже не налита на бой. ще им налита на друго. тук друг пише 400 рани, аиде по-полека. и на него му пречат жените.

39

Асан Манафа

преди 1 месец

Успех пожелавам на момчето,и натам да се пази от таквиз корвети!!!

38

1234

преди 1 месец

До АнонименНе го защитавам, но ми се струва, че има реална причина толкова съдии да си направят отвод. ДНК експертизата е отрицателна, свидетели няма , освен този дего го бил закарал до града. Ако се следва обществения натиск утре всеки един може да попадне в съда заради някоя обидена. Делата се рашават на база доказателства, а като че ли там куцат нещата...във всички случаи нещо смърди...като едно чекмедже...

37

Анонимен

преди 1 месец

Скарали се работник и работодател в най-древната професия за пари.

36

реалист

преди 1 месец

Иидиотии, още от самото начало до ден днешен ясно се казва: 18 рани и са били нужни 400 шева за да ги зашият. Кое не ви стана ясно?

35

Данъчен

преди 1 месец

До АнонименМай шевовете са 400....

34

Фанка

преди 1 месец

Много лош пизевиенк

33

Анонимен

преди 1 месец

Споко, Герги е пуснат под домашен арест. Измъчи се момчето по арестите, нека си полежи у тях на спокойствие. Присъда.......ще видим.......

32

Анонимен

преди 1 месец

този *** в затвора,в килията да станенечия рибка..

31

Анонимен

преди 1 месец

Явно в крайна сметка съдът призна само 18 порезни рани от макетно ножче от първоначално обявените 400. В цялата случка от самото начало има много неясноти и странности. Дали някога ще разберем истината?

30

Анонимен

преди 1 месец

Айде да оставите медиите съда на спокойствие и не вземайте страна предварително.

29

АНОНИМЕН

преди 1 месец

Това момче не е невинно, ама го изкарахте най-големият престъпник на света.Аз лично не вярвам на това момиче. За мен тя лъже.

28

Майора

преди 1 месец

Жалко господа адвокати , какво значение има дали клипът е платен или не ! Не пожелавам дай Боже на никого , но ако се беше случило такова нещо на вашите деца , пак ли ще оневинявате насилниците! Царица Парица не е всичко на този свят!

27

брях

преди 1 месец

-----------чрез нанасяне с макетен нож на 18 броя порезни рани по тялото---------- нали бяха 400 бр жаааалки джурнааааля.миииисирки