90

Реалист

преди 1 месец

Тези текезесари явно не разбират, че в този раздробен, изпокаран парламент не само че не може да има стабилно мнозинство, но е и вредно и загуба на време да се търси такова. Хич да не се занимават с ялови срещи и преговори за кабинет.

89

Анонимен

преди 1 месец

Сме ш ник с 2% одобрение къде сте тръгнали бе. Добре, че ГЕРБ и ДПС ви дадоха остналите 2% в последния час на Изборния ден, та да ви набутат в НС, където да саботирате Промяната.

88

Анонимен

преди 1 месец

ИТН са най-големите мошеници и лъжци, чийто конци се дърпат в задкулисие от мафиотизирани фигури (тиквата и пра сето), които искат статуквото да се запази, България да не се развива, да няма антикорупционни закони и мафията да продължава да източва безнаказано държавните финанси непрозрачно!!!!!

87

vs

преди 1 месец

Совалките ще последват участа на Чалинджър през 1986 на 100 %!

86

Анонимен

преди 1 месец

Чалгара отдавна е контингент на ДС, само си спомнете как хвърляше гюбеци на И.павлов!Спомнете си и как предате ПП-ДБ, както Доган предаде СДС навремето. НС гъмжи на предатели- русолизци и не виждам нищо добро с този подъл народ.

85

Анонимен

преди 1 месец

ИТН да спрат за разиграват жалките си чалгаджийски сценарии и да върнат мандата незабавно! ИТН да не губят времето на цяла България!!!!Всички знаят, че обслужват Борисов и Пеевски.

84

Анонимен

преди 1 месец

Нямам никакво желание един диванен патриот да ми управлява живота .Слави и сценаристите имат много голяма вина за опростачаването на обществото .

83

Анонимен

преди 1 месец

Това ако стане правителство , означава, че ДПС ще има 100% управление на дъжавата .

82

Анонимен

преди 1 месец

До къде стигнахме, да ни управляват гАзолизци-чалгари , а ние кротко да си блеем!този народ е жалък и си заслужава съдбата.

81

Анонимен

преди 1 месец

Сега са сценаристите , лека -полека ще ни набутат балет Магаданс за управници .

80

Анонимен

преди 1 месец

Какъв експерт е Тошко за да има самочувствието да управлява . До сега е писал смешки за едно предаване . Ако това е аршина , да поканим Шкумбата , той поне наистина е интелигентен човек .

79

Право на мнение!

преди 1 месец

ИТН са най-големите мошеници и лъжци, чийто конци се дърпат в задкулисие от мафиотизирани фигури, които искат статуквото да се запази, България да не се развива, да няма антикорупционни закони и мафията да продължава да източва безнаказано държавните финанси непрозрачно!!!!!

78

На Боко Чекмеджето

преди 1 месец

Тоше, с кой ще го правите това правителство? Очевадно с ГРОБ и ДПС. Така ли е? Иначе не става. А какво ще кажеш на избирателите Тоше? Че Доган плати за да ви вкара в парламента. Това ли ще им кажеш?

77

Анонимен

преди 1 месец

Естествено че зора е за парите по плана за възстановяване. Да не мислите че им е зор за друго?

76

Мнение

преди 1 месец

Шоуто на ИТН се спонсорира от мафията!

75

Анонимен

преди 1 месец

Ако Малкия Мук ще ви е финансист, Боевски ли ще е министър на спорта.

74

Вън ИТН от парламент

преди 1 месец

ИТН, ГЕРБ, ДПС, ИТН и "Възраждане" свалиха редовното правителството на Кирил Петков през юни 2022 г. ИТН са жалки лъжци, саботьори, интриганти и предатели!!!! Сега ИТН имитират дейност за уж преговори за съставяне на измислено от тях правителство! Мазни жалки лъжци са ИТН!

73

Анонимен

преди 1 месец

Никакви пари не губим . Плана за усвояване е заем който трябва с лихвите да връщаме . Ние заеми можем и без Брюксел да си вземем . Няколко страни са отказали този заем . Само за усвояване и заеми мислят тия . Тва не е на хубу .

72

Сашо

преди 1 месец

ИТН викат силно "Всички сте престъпници за затвора", а днес "Подкрепете ни" - еми няма как да стане това...***.Я кажете кой спонсорираше вашето Шоу и как обслужвахте всеки - Царя, Костов, Бойко, Първанов, Радев, Гергов.....определено сте леки жени в деформирани мъжки тела!

71

Анонимен

преди 1 месец

Докато Сви нята и Тиквата не бъдат вкарани в затвора, ПРОМЯНА няма да има !