345

Анонимен

преди 1 месец

Путин Мадуро и Ким, това са те , най - отговорните хора на планетата.

344

Юлиян

преди 1 месец

Тези евроатлантици еша си нямат.Говорят колкото да не заспят,пишат,колкото да покажат,че още мърдат,слагат тампоните в ушите,за да не чуват,мижат силно,за да се направят,че не са видели и до посиняване и ог-лу-пя-ва-не повтарят мантрите си:ние,само ние и никой друг освен нас.Най-силната им страна-умението да не отговарят на неудобни въпроси и да се правят,че такива не е имало.

343

Анонимен

преди 1 месец

Както каза големият Симпсън - сравнена с другите държави от третия свят САЩ не сме толкова зле. Същото е и в Европа.

342

Анонимен

преди 1 месец

Нарушаване на правовата държава... Хахаха а социалистите в момента Испания, дето 5 години не са способни да изберат нови членове на върховния съд и пречат да назначат стотици съдии, тези само потупване на рамото.

341

Карачанаков

преди 1 месец

Нашият убавец вдига едното юмруче, а този и двете

340

82 ОМБр

преди 1 месец

Щом вредиш на русия значи защитаваш интересите на планетата!

339

Анонимен

преди 1 месец

Явно според центаджиите "да защитаваш европейските интереси" означава да изпълняваш заповедите на САЩ и да вредиш на ЕС и на държавата си.

338

Кравар Евроатлантик

преди 1 месец

Явно според товариш Орбанович "да защитаваш европейските интереси" означава да се продадеш на росия.

337

???

преди 1 месец

Зозик, за 2023 коефициента на раждаемост в България е 8,9 (НСИ). Какви 1,58 те гонят?!

336

Свобода

преди 1 месец

Дано Орбан да отиде в забрава в най скоро време.

335

Юлиян до зозо

преди 1 месец

И отчитай това,че населението на Унгария е монолитно,без големите притоци на мигранти,на които основно се дължи повишаването на прираста в съседните европейски държави.Идват мигрантите,"нацвъкат"една дузина деца и ето ти повишен процент на раждаемост.Само че,това не са европейци,а потенциални обитатели на мигрантските квартали,с които именно властите имат проблеми.В Унгария това го няма.

334

Зозо

преди 1 месец

До Юлиян... Най-елементарно в питане в Гугъл

333

Юлиян

преди 1 месец

Къде я видя тая "статистика"?В "изгорелите тефтери"?Или сам я съчини?

332

Юлиян

преди 1 месец

Истината е,че и Русия има проблеми с мигрантите.Най-вече от бившите азиатски и някои кавказки републики.Нивото на знание на руски език,културата и образованието там драстично е спаднало и голяма част от тях не спазват законите в Русия,също както е в Европа.Наблюдава се и една тенденция на нарочно отправяне на мигрантски потоци към Русия,предимно от малко или почти неграмотни изповядващи исляма мигранти.И в Русия започват да реформират законите за мигранти,за да спрат тази тенденция.

331

Зозо

преди 1 месец

Ами отваряш статистиката и гледаш. Раждаемост Унгария 1,59. Раждаемост България 1,58 :)))))))))))))))))))))))))))) Толкова за глупостите на Орбан. Тоя ся кряка щото Украйна ще спират напълно тръбата "Дружба" и Унгария остава без петрол и газ. Ама както е казал Бай Гaнчeв: "Баш ме боли ****, че Маджарско няма излаз на море" :)))))))))))))))))))))

330

Юлиян

преди 1 месец

В коментар 352 съм допуснал грешка.И не аз,а автоматичното изписване на думите.Думата е мамичка,а не масичка.

329

Карачанаков

преди 1 месец

Чудя се как го търпят тоя в ЕС да му бият шута и да върви в новия съюз с Путин,Си,Ким и Мадурото там му е мястото,а не да харчи евраци и да плюе по Европата.

328

Юлиян до 347

преди 1 месец

Унгария била с най-ниската раждаемост в Европа!!!О,неразумний и юроде!Или нямаш акъл или срам и съвест!Най-вероятно и двете..."Тръгнала една масичка и бута количка с бебе.Едно води за ръка,друго по-малко носи в специалната раница отпред на гърдите..."Георги Марков.Надявам се,ако не на мен,поне на него трябва да вярваш.Ако почна да изброявам данъчните и финансови облекчения за младите семейства с деца,трябва да напиша поне още два пълни коментара и пак няма да стигнат.

327

Анонимен

преди 1 месец

Кой има мокри сънища с мигранти в Русия?Да му обясня,че там не пускат гостите на МеркелЗатова пък ЕС върви с тях към третия свят, чудесна новина за ОАЩ . Това беше целта на войната и Запада го изгниха набързо. Засега бива ,защото печата пари ,които инфлацията изяжда още топли. Не е нужно да харесвате Орбан за да знаете че той ви казва ИСТИНАТА. Спете си.

326

До 346

преди 1 месец

*** в Унгария и ще видиш за какво става въпрос. В България ако е по-добре и живеем по-добре аз съм африканец и гей.